Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Toshiba'dan 64 GB'lık SDXC bellek (1 Kullanıcı)

torressa

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Tem 2009
Mesajlar
923
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Toshiba yaptığı bir basın duyurusu ile 64 GB'lık bir SDXC bellek ürettiğini açıkladı.

237-35182.jpg

Henüz herhangi bir cihaz tarafından desteklenmeyen yeni nesil bellek kartı türü olan SDXC'de modeller yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.



Yeni nesil bellek kartı saniyede 60 MB okuma, 35 MB yazma hızlarına sahip. Şu an duyurusu yapılan en büyük kapasiteli SDXC bellek kartı olan Toshiba'nın bu modeli Kasım ayında ilk örneklerle karşımıza çıkacak. Ürünün seri üretimine ise önümüzdeki yılın ilkbayar aylarında başlanacak.



Toshiba aynı zamanda yine aynı okuma ve yazma hızlarına sahip 16 ve 32 GB kapasiteli SDHC bellek kartlarının da duyurusunu yaptı.



Henüz SDXC kullanabilen dijital bir cihaz (fotoğraf makinesi ya da kamera) bulunmasa da ürünlerin seri üretimine başlanacağı 2010 yılına kadar bu tip cihazların piyasaya süreleceğine kesin gözle bakılıyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt