yesim efil
Kayıtlı Kullanıcı
çok çk çok güzel bir paylaşim eline sağlikk
sağolunuz kardeşim hayırlı akşamlar.teşekkürler..
sizlerdende ALLAH razı olsun kardeşim sağolunuz.Allah razı olsun kardeşim
Aleyküm selam kardeşim .Selamün Aleyküm Değerli Emin abimiz.
Emeğinize sağlık. Rahman c.c razı olsun inşallah.. Çok nadide ve naif çalışmalar idi her biri.. Beğeniyle okuduk, istifadelendik hamd olsun.. Rahman c.c tesirli ve feyizli kılsın inşallah.. Topraktan yaratılmış olmamız, toprağın özüne de meyyal olduğumuz manasına geliyor. Toprak gibi sabırlı, fedakar, verimli ve toprak gibi sadık inşallah.. Yüreklerimizde, şahsiyetimizde ve tasavvurumuzda güller açsın istiyorsak, zemini oluşturmalıyız.. Toprak zeminimizi.. Zeminimizi iman, ihlas, şecaat, takva ve feraset ile sularsak, güllerle donanmış olacağız inşallah.. Toprak gibi olamadıkça ne güllere talip olabiliriz, ne de bir ''gül işçisi'' olabiliriz..
Rahman c.c, toprak gibi sabrı bilip cennet baharına ulaştırsın bizleri inşallah.. Güller de azmimizin şahidi olsun.. Selam ve baki Dua ile En Emin'e emanet olunuz.
Sağolasınız ALLAH razı olsun selametle kalınız.Toprak olmak istiyorum Allah’ım!..
Yanımda Kevserler aksın şıril şırıl!.Ben de Kevser selinde coşmuş ve sana doğru yönelmiş bir avuç toprak... Cennet’inde...
EMEĞİNE SAĞLIK....
Aleyküm selam kardeşim.€bru;761263' Alıntı:Es-Selamün Aleyküm çok hoş olmuş paylaşım için Allah razı olsun...
Sağolunuz ALLAH razı olsun selametle kalınız.çok çk çok güzel bir paylaşim eline sağlikk
Aleyküm selam kardeşim.“Gül bitirmek için toprak olmalı, insan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehilolmak için yine toprak olmalı.
Toprak olmak istiyorum Allahım!..
selamün aleyküm .çok hoştu.Rabbim razı olsun.cennetehli olmayı hakediyorsam toprak olmak isterimRabbim günahlarımı affetsin.selam ve dua ile kalın .
Aleyküm selam kardeşim sağolunuz ALLAH razı olsun selametle kalınız.Es-Selamün Aleyküm çok hoş olmuş paylaşım için Allah razı olsun...
“Gül bitirmek için toprak olmalı, insan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehilolmak için yine toprak olmalı.
Toprak olmak istiyorum Allahım!..selamün aleyküm .çok hoştu.Rabbim razı olsun.cennetehli olmayı hakediyorsam toprak olmak isterimRabbim günahlarımı affetsin.selam ve dua ile kalın .
sağolunuz kardeşim ALLAH razı olsun selametle kalınız.çok çk çok güzel bir paylaşim eline sağlikk
“Gül bitirmek için toprak olmalı, insan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehilolmak için yine toprak olmalı.
Toprak olmak istiyorum Allahım!..
selamün aleyküm .çok hoştu.Rabbim razı olsun.cennetehli olmayı hakediyorsam toprak olmak isterimRabbim günahlarımı affetsin.selam ve dua ile kalın .
Sağolunuz ALLAH razı olsun .HAK razi olsun kardesim cok güzeldi dua ile zeynep
Sağolunz ALLAH a emanet olunuz selametle.HAK razi olsun kardesim cok güzeldi dua ile zeynep