Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Toprak Olmak İstiyorum ALLAHIM (1 Kullanıcı)

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Değerli Emin abimiz.

Emeğinize sağlık. Rahman c.c razı olsun inşallah.. Çok nadide ve naif çalışmalar idi her biri.. Beğeniyle okuduk, istifadelendik hamd olsun.. Rahman c.c tesirli ve feyizli kılsın inşallah.. Topraktan yaratılmış olmamız, toprağın özüne de meyyal olduğumuz manasına geliyor. Toprak gibi sabırlı, fedakar, verimli ve toprak gibi sadık inşallah.. Yüreklerimizde, şahsiyetimizde ve tasavvurumuzda güller açsın istiyorsak, zemini oluşturmalıyız.. Toprak zeminimizi.. Zeminimizi iman, ihlas, şecaat, takva ve feraset ile sularsak, güllerle donanmış olacağız inşallah.. Toprak gibi olamadıkça ne güllere talip olabiliriz, ne de bir ''gül işçisi'' olabiliriz..

Rahman c.c, toprak gibi sabrı bilip cennet baharına ulaştırsın bizleri inşallah.. Güller de azmimizin şahidi olsun.. Selam ve baki Dua ile En Emin'e emanet olunuz.
Aleyküm selam kardeşim .
çok çok sağolasın duaların için AMİN AMİN AMİN kardeşim.
ALLAH razı olsun selametle RABBİME emanet olunuz.

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
Toprak olmak istiyorum Allah’ım!..

Yanımda Kevserler aksın şıril şırıl!.Ben de Kevser selinde coşmuş ve sana doğru yönelmiş bir avuç toprak... Cennet’inde...

EMEĞİNE SAĞLIK....
Sağolasınız ALLAH razı olsun selametle kalınız.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
“Gül bitirmek için toprak olmalı, insan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehilolmak için yine toprak olmalı.

Toprak olmak istiyorum Allahım!..
selamün aleyküm .çok hoştu.Rabbim razı olsun.cennetehli olmayı hakediyorsam toprak olmak isterim:(Rabbim günahlarımı affetsin.selam ve dua ile kalın .

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;761263' Alıntı:
Es-Selamün Aleyküm çok hoş olmuş paylaşım için Allah razı olsun...
Aleyküm selam kardeşim.
Teşekkürler sizlerdende ALLAH razı olsun sağolunuz

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
“Gül bitirmek için toprak olmalı, insan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehilolmak için yine toprak olmalı.

selamün aleyküm .çok hoştu.Rabbim razı olsun.cennetehli olmayı hakediyorsam toprak olmak isterim:(Rabbim günahlarımı affetsin.selam ve dua ile kalın .
Aleyküm selam kardeşim.
ALLAH (C.C.)cümlemizi cennetine kabul buyurur inşaallah selametle kalınız.

zeynep2008

Kayıtlı Kullanıcı

HAK razi olsun kardesim cok güzeldi dua ile zeynep

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı

Aleyküm selam kardeşim.
sağolunuz ALLAH (c.c) ya emanet olunuz.
selametle.

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
cuma1by5.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt