Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Toprak Olmak İstiyorum ALLAHIM (2 Kullanıcı)

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
307cebbb9653074505317e6266c8871d.gif

“Gül bitirmek için toprak olmalı, insan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehilolmak için yine toprak olmalı.

Toprak olmak istiyorum Allahım!..

İnsanlar beni gördükleri zaman topraktan gelip yine toprağa gideceklerini hatırlasınlar.., Her gidişin Sana olduğunu bilsinler....

Güller bitsin üzerimde ve yükselsinler göğe doğru. Bülbüller, varlığıma şükrederek şakısınlar seher vakitleri, güllerin koynundan güne merhaba derken... Sevgi için...
183172afzxwkctr6ti8.gif

Toprak olmak istiyorum Allah’ım!..

Bir ağaç kollannı sana doğru açsın benden, dua ederken kollarım olsun...

Sonbaharda sarı yapraklar süzülerek düşsün üzerime; benimle toprak olmak için, benimle ben olmak için..

Toprak olmak istiyorum Allah’ım!...
183172afzxwkctr6ti8.gif

Kışın kar örtsün üzerimi, yalnız kalayım kendimle...

Sonra içime ilham ettiğin kardelenlerle sana doğru yöneleyim... (Ki duruşum da sana doğrudur. Kardelenlerim baharı müjdelesin insanlara... Umut için...

Baharda.., bülbülsüz gül olur mu hiç; “bülbül” için, bahar gelir mi yağmursuz; “yağmur” için, yağmur yağar mı duasız; dua için ve hiçbir şey olmaz rızansız:”Rızan” için...
183172afzxwkctr6ti8.gif

………..

Bir söğüt fidanı dursun ilkin üzerimde... Sonra söğüt fidanının duası bir küçük ağaççık... Ve birgün söğüdümün gölgesinde dinlensin dünya...Ve bir millet uyansın: utangaç, başıj yerde, gönlü fezanın derinliklerinde bir söğüdün!.. Gölgesinde senin davan için... Davan ki, davamdır...

Yanımda Kevserler aksın şıril şırıl!.Ben de Kevser selinde coşmuş ve sana doğru yönelmiş bir avuç toprak... Cennet’inde...

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
“Gül bitirmek için toprak olmalı, insan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehilolmak için yine toprak olmalı.

Esselamun Aleyküm

Cok Güzel Bir Paylasim Olmus
ALLAH (c.c) Razi Olsun

ALLAH´a Emanet olun

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun Aleyküm

Cok Güzel Bir Paylasim Olmus
ALLAH (c.c) Razi Olsun

ALLAH´a Emanet olun
Aleyküm selam kardeşim.
sağolasınız ALLAH(C.C.)sizdende razı olsun .
RABBİME EMENET OLUNUZ.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
Baharda.., bülbülsüz gül olur mu hiç; “bülbül” için, bahar gelir mi yağmursuz; “yağmur” için, yağmur yağar mı duasız; dua için ve hiçbir şey olmaz rızansız:”Rızan” için...

selamun aleykum ve rahmetullah.
emeklerinize sağlık, çok güzeldi...Allah razı olsun.
Rabbim kusurları örtmede toprak gibi, umutlar filizlendirmede toprak gibi eylesin...
selametle...

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum ve rahmetullah.
emeklerinize sağlık, çok güzeldi...Allah razı olsun.
Rabbim kusurları örtmede toprak gibi, umutlar filizlendirmede toprak gibi eylesin...
selametle...
aleyküm selam kardeşim.
sağolasın sizdende Allah razı olsun :T.
RABBİME EMANET OLUNUZ.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
307cebbb9653074505317e6266c8871d.gif

İnsanlar beni gördükleri zaman topraktan gelip yine toprağa gideceklerini hatırlasınlar.., Her gidişin Sana olduğunu bilsinler....

Güller bitsin üzerimde ve yükselsinler göğe doğru. Bülbüller, varlığıma şükrederek şakısınlar seher vakitleri, güllerin koynundan güne merhaba derken... Sevgi için...
183172afzxwkctr6ti8.gif

Bir ağaç kollannı sana doğru açsın benden, dua ederken kollarım olsun...

Sonbaharda sarı yapraklar süzülerek düşsün üzerime; benimle toprak olmak için, benimle ben olmak için..

183172afzxwkctr6ti8.gif

Kışın kar örtsün üzerimi, yalnız kalayım kendimle...

Sonra içime ilham ettiğin kardelenlerle sana doğru yöneleyim... (Ki duruşum da sana doğrudur. Kardelenlerim baharı müjdelesin insanlara... Umut için...

183172afzxwkctr6ti8.gif

………..

Bir söğüt fidanı dursun ilkin üzerimde... Sonra söğüt fidanının duası bir küçük ağaççık... Ve birgün söğüdümün gölgesinde dinlensin dünya...Ve bir millet uyansın: utangaç, başıj yerde, gönlü fezanın derinliklerinde bir söğüdün!.. Gölgesinde senin davan için... Davan ki, davamdır...

Yanımda Kevserler aksın şıril şırıl!.Ben de Kevser selinde coşmuş ve sana doğru yönelmiş bir avuç toprak... Cennet’inde...

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize yüreğinize sağlık çok güzel anlamlı bir paylaşımdı.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize yüreğinize sağlık çok güzel anlamlı bir paylaşımdı.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Aleyküm selam kardeşim.
:T çok sağolasınız Rabbime emanet olunuz .
Hayırlı akşamlar.

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
flower2.jpg

Toprak olmak istiyorum
allahkr1.gif
’ım.İnsanlar beni gördükleri zaman topraktan gelip yine toprağa gideceklerini hatırlasınlar diye...Her gidişin Sana olduğunu bilsinler diye...

Şimdi elini yüreğinin üstüne koy; yüreğinin vuruşlarını hisset.
Yok olabilirdin, ama varsın
Var olduğun halde, cansız olabilirdin,ama canlısın
Canlı olduğun halde, bir bitki veya hayvan olabilirdin
Ama insansın
Bütün bu güzelliklerin içine çağrılısın
Yeryüzü sarayında en güzel bileti sana vermişler
Farkında mısın?

O’na karşı minnettar olmak zorunda değilim diyebilir misin?

Her gidişin sana doğru olduğunu bilsinler diye...
Sana doğru yöneleyim Kİ DURUŞUM DA SANA DOĞRU OLA.
wwwmaviekspresnetyt0.jpg

gul tanem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
Allah razı olsun kardeşim çok güzelmiş
selametle...

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
enfes bir paylaşım,gerçekten çok güzel
allah razı olsun...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com

selamun aleykum teşekkürler emeginize saglık
selam ve dua ile

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum teşekkürler emeginize saglık
selam ve dua ile

Aleyküm selam kardeşim.
çok sağ olunuz .ALLAH(C.C.) ya emanet olunuz.
HAYIRLI AKŞAMLAR.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Değerli Emin abimiz.
Emeğinize sağlık. Rahman c.c razı olsun inşallah.. Çok nadide ve naif çalışmalar idi her biri.. Beğeniyle okuduk, istifadelendik hamd olsun.. Rahman c.c tesirli ve feyizli kılsın inşallah.. Topraktan yaratılmış olmamız, toprağın özüne de meyyal olduğumuz manasına geliyor. Toprak gibi sabırlı, fedakar, verimli ve toprak gibi sadık inşallah.. Yüreklerimizde, şahsiyetimizde ve tasavvurumuzda güller açsın istiyorsak, zemini oluşturmalıyız.. Toprak zeminimizi.. Zeminimizi iman, ihlas, şecaat, takva ve feraset ile sularsak, güllerle donanmış olacağız inşallah.. Toprak gibi olamadıkça ne güllere talip olabiliriz, ne de bir ''gül işçisi'' olabiliriz..

Rahman c.c, toprak gibi sabrı bilip cennet baharına ulaştırsın bizleri inşallah.. Güller de azmimizin şahidi olsun.. Selam ve baki Dua ile En Emin'e emanet olunuz.

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı

EMEĞİNE SAĞLIK....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt