Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tilavat secdesi nasıl yapılır? (1 Kullanıcı)

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım tilavet secdesi nasıl yapılır adı altında acılan konuyu senın sayfana aktara bilirmiyim musaaden varsa sağlıçakla kal

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Allah Razı olsun kardeş.Fakat Ellerin Yüze Sürülmesini Nerden çıkardın. Şer'i Delil getirirmisin bana.

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
B):T.
selametle kalın.

adem canbaz

Kayıtlı Kullanıcı
selam aleyküm ALLAH yar ve yardımcınız olsu bir sorum var ? selativitir namazını kılıyoruz 3. rekata kalktık fatihayı okuduk zamlı sure olarak alak (ıgra)suresini sonuna kadar okuduk (son ayet secde ayeti ) SORU....SECDEYİ KUNUTDAN ÖNCEMİ YAPACIK SONRAMI ???????(((( secde ayetini okuduktan sonra en az 3.ayet daha okuyacaksan hemen secde yapılır DİKKAT ....KUNUT YANİ DUA OKUYACAĞIZ O YÜZDEN SECDEYİ NE ZAMAN YPMAMIZ GEREKİR DELİL ŞART BANA YARDIMCI OLURMUSUNZ

_YUSUF_

Yönetici
selam aleyküm ALLAH yar ve yardımcınız olsu bir sorum var ? selativitir namazını kılıyoruz 3. rekata kalktık fatihayı okuduk zamlı sure olarak alak (ıgra)suresini sonuna kadar okuduk (son ayet secde ayeti ) SORU....SECDEYİ KUNUTDAN ÖNCEMİ YAPACIK SONRAMI ???????(((( secde ayetini okuduktan sonra en az 3.ayet daha okuyacaksan hemen secde yapılır DİKKAT ....KUNUT YANİ DUA OKUYACAĞIZ O YÜZDEN SECDEYİ NE ZAMAN YPMAMIZ GEREKİR DELİL ŞART BANA YARDIMCI OLURMUSUNZ

Ve Aleyküm Selam
Cevabı zaten kendiniz vermişsiniz
3.ayet daha okuyacaksan hemen secde yapılır
Yani kıyamda durmaya devam edeceksek secdeyi yapmamız gerekir
Selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt