Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tıklanma rekoru kıran İLAHİ (10 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu ilahiyi sanırım herkesten çok dinliyom berat tv de çıkıyo wap tvde

rkycskn

Kayıtlı Kullanıcı
Çok severek dinlediğim bir ilahi... Bende telefonumda kullanıyorum... O kadar çok hoşuma gidiyor ki bazen arka arkaya bir kaç kez dinliyorum... Sağol paylaşım için...Allah razı olsun...

Kaan Erdem

Yönetici
sizdende..bende telefonumda kullanıyorum...gerçekten insanı alıp götürüyor..selam ve dua ile kalınız..selametle...

Çok severek dinlediğim bir ilahi... Bende telefonumda kullanıyorum... O kadar çok hoşuma gidiyor ki bazen arka arkaya bir kaç kez dinliyorum... Sağol paylaşım için...Allah razı olsun...

asakir

Kayıtlı Kullanıcı
s.a...

çocuklar günahsız olur o sebepledirki manevi bir haz veriyor...

huseyingokkaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bu ilahiyi daha önce de dinlemiştim ama buraya sözlerini de aktarmanız çok güzel olmuş. Teşekkürler.

|_GüLüM_|

Kayıtlı Kullanıcı
Rekoru hakeden bi $arki.. helal olsun.. Allah razi olsuuun..

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm KaanErdem kardeşim ALLAH cc razı olsun uzun süredir girmiyordum bu gün tesadüfen ilahiyi dinledim çok güzeldi emeğine sağlık AEO

nur_yuzlum

Kayıtlı Kullanıcı
BEN HAYRANI OLDUM BU İLAHİNİN DİNLEMEYE DOYAMIYORUM ÇOK TATLI BİR MÜZİĞİ VAR İNSANI DİNLENDİRİYOR. ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNİZE SAĞLIK..

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
bir kere bir yerden duyup dinlemiştim çok hoşuma gitmişti sayende yine dinledim Rabbim razı olsun bir de bişiy soracağım arkadaşlar ben ilahi indirmek istiyorum ama kul hakkı olur diye indiremiyorum ama geçenlerde bir sitede hak olmayacak şekilde indirebileceğimi gördüm gibi geldi ama o siteyide bulamıyorum doğrumu gördüm onu da bilmiyorum gerçi dinlemeklede hakka girmiş oluyor muyuz beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim hakka girmeden ilahi indirebilen varsa bilgilendirsin lütfen...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum cok guzeldi kardeş A.E.O

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt