Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tıklanma rekoru kıran İLAHİ (6 Kullanıcı)

yesilyol

Kayıtlı Kullanıcı
bu benim bilgisayar kullanarak yazdıgım 3.msjım bu siteye günün her saatinde gelmis msjlar var bilgisayarla bukadar zaman geçirmek sıkıcı değilmi.ben sadece akşaları bakıyorum.birde sorum olacak her gönderilen yazı yayınlanıyormu yani doğruluğu kontrol ediliyormu????

Kaan Erdem

Yönetici
Kişisine ve insanına göre değişir sıkılıp sıkılmama.Ama bu site o kadar geniş ve zengin içerikli ki her manevi ilmi bilgiyi öğrenme imkanınız var.Burada her yazı yayınlanıyor..dikkat ederseniz yanlış içerikli ve doğru olmayan konular anında siliniyor..

bu benim bilgisayar kullanarak yazdıgım 3.msjım bu siteye günün her saatinde gelmis msjlar var bilgisayarla bukadar zaman geçirmek sıkıcı değilmi.ben sadece akşaları bakıyorum.birde sorum olacak her gönderilen yazı yayınlanıyormu yani doğruluğu kontrol ediliyormu????

yesilyol

Kayıtlı Kullanıcı
bi sorum daha olacak başka bir konuyu okurken bana cevap gelse ben bunu nasıl görücem.bide bazen tekrar şifremi istiyor buna benmi sebep oluyorum.hayrına biri cevap yazarmı?bilgisayar kullanmayı ögrenmeye çalışıyorumda.

Kaan Erdem

Yönetici
kontrol panelinde seçenekleri düzenleye girip oradan tüm bilgilerin ayarlarına ulaşabilirsiniz.selam ve dua ile kalın selametle....

bi sorum daha olacak başka bir konuyu okurken bana cevap gelse ben bunu nasıl görücem.bide bazen tekrar şifremi istiyor buna benmi sebep oluyorum.hayrına biri cevap yazarmı?bilgisayar kullanmayı ögrenmeye çalışıyorumda.

fcpa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah (c.c) razı olsun güzel paylaşım

gul tanem

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun paylaşımın için sesi çok güzel ya ilahinin anlamıda çok güzel

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir ialhi.paylaşımın için çok teşekkürler.allah razı olsun.kulaklarımızın pası silindi.hemen indirdim.selamet ile

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
ilahinin anlamından kısaca bahseder misiniz

aysegul

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun emeğinize sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt