Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TESETTÜRLÜ BACILARIMA MÜJDELER OLSUN.... (2 Kullanıcı)

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı
RE: TESETTÜRLÜ BACILARIMA MÜJDELER OLSUN....

s.a. herkese allaha and olsun ki göz yaşlarını kovarak yazıyorum şuan bu satırları,çünkü inanılmaz sevinç içindeyim.ya ben sadece dün dedim ki allah dua edeyim ki sayın A.Gül Cumhurbaşkanı olsun ve bu örtü konusunu çözsün diye,ve bu gün tekik abimin yazısını okudum ve inanılmaz mutlu oldum sizin adınıza canların kardeşlerim benim.İnşallah bu hafta sonu ilk turdan seçilir cumhurbaşkanınız ve her kese hayırlı olur.Türkiye için hizmetlerini 1/100 artırır inşallah.Sizde biz küçük kardeşlerinizi de unutmayın ne olur , bizler içinde dua edin ki dini egitim yükselsin ve cahillerin sayı azalmış olsun burada......selam ve dua ile canlarım.....

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı

VEALEYKÜMSELAM KARDEŞİM;DÜŞÜNCELERİMİ DİLE GETİRMİŞSİM İNŞALLAH BUNDAN SONRA HANIM KARDEŞLERİMİZİN ÇEKTİĞİ SIKINTILAR SONA ERER,ANCAK DAHA KATEDİLECEK ÇOK YOL FETH ADİLECEK ÇOK KALE VAR ALLAH MUAFFAK EDER İNŞALLAH!!!

berdar

Kayıtlı Kullanıcı

İnşaallah herşey düzlüğe çıkar...
Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

İnşallah herşey olucak...Allahıb izniyle...Galiba veto diye birşeyde duyamayacağız...B)B)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

Shehla yazdı:
s.a. herkese allaha and olsun ki göz yaşlarını kovarak yazıyorum şuan bu satırları,çünkü inanılmaz sevinç içindeyim.ya ben sadece dün dedim ki allah dua edeyim ki sayın A.Gül Cumhurbaşkanı olsun ve bu örtü konusunu çözsün diye,ve bu gün tekik abimin yazısını okudum ve inanılmaz mutlu oldum sizin adınıza canların kardeşlerim benim.İnşallah bu hafta sonu ilk turdan seçilir cumhurbaşkanınız ve her kese hayırlı olur.Türkiye için hizmetlerini 1/100 artırır inşallah.Sizde biz küçük kardeşlerinizi de unutmayın ne olur , bizler içinde dua edin ki dini egitim yükselsin ve cahillerin sayı azalmış olsun burada......selam ve dua ile canlarım.....

V.A.S. ABLAM,
ALLAH C.C. RAZI OLSUN. İNŞALLAH BİR DAHA BU MİLLETİN BAŞINA YASAKÇI ZİHNİYETTE BİR DEVLET BAŞKANI, BAŞBAKAN GELMEZ. DUALARIMIZ HEP SİZLER İÇİN.
K.S.EO

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

semos yazdı:
SELAMUNALEYKÜM ,

EVET BU DURUMA GERÇKTEN ÇOK SEVİNDİM. İNŞALLAH BU SORUNUMUZ ÇÖZÜLÜR . TESETTÜRLÜYÜM DİYE OKUYAMADIM :( İŞYERİNDEN ÇIKARILDIM :( AMA BUNLARI YAŞARKEN HİÇ ÜMİTSİZLİĞE KAPILMADIM. BU DÜNYADA OLMASADA AHİRETTE MÜKAFATLANDIRILACAĞIMIZA İNANIYORUM. İNŞALLAH RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERİR. SELAMETLE İNŞ.
rabbim yardımcınız olsun..inşaallah sıkıntılarınız bir an önce hallolur..mükafatınız cennet olur inşallah..aeo dua

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

EVET İNŞ.ARTIK KAPALILARIN ÖNÜ ACILIR

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
tuba07 yazdı:
:D:D:D:D:D:D:DB)B)B)B)B):D:D:D:D:D

S.A.
SENDE MAĞDURLARDANSIN ANLAŞILAN
BU KADAR SEVİNDİĞİNE GÖRE.
NEYSE ALLAH C.C. HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI VERSİN İNŞALLAH.
K.S.E.O.

S.A ABİ..

VALLA HABERİ ALINCA AĞZIMIZ KULAKLARIMIZA VARDI
BİRASDA BİS SEVİNELİM....:D:D:D:D:D:DB)B)B):D:D:D:D

AMMAR79

Kayıtlı Kullanıcı

Nihayet yıllardan sonra 3. kez Türk Milleti Çankaya'da ya da diğer deyişle aileden birisi köşkte...Artık ülkemizi aydınlık yarınlar bekliyor inşallah.Yasama,yürütme,yargı hepsi bizde:)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ABİM İNAN BEN ÇOK DUYGULANDIM.YA ARTIK SINAVA GİRERKEN UMARIM BAŞIMI AÇMAK ZORUNDA KALMAYACAM.VE O AN ŞUNA EMİNİMKİ GÖZ YAŞLARIMI TUTAMAYACAM.RABBİM HAYIRLI OLUR İNŞALLAH.

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

S.A

NE DİYELİM ABİM SU AKAR YATAĞINI BULUR...

SOYADI GİBİ GÜLÜMSEYEN CUMHURUN BAŞI OLMAYA NAMZET SAYIN GÜLE,VE EŞİ MUHTEREM HANIMEFENDİ HAYRUNNİSA (HAYIRLI KADIN) HANIMA BAŞARILAR DİLİYORUM...
ÇOK GÜZEL BİR TESPİT VARDI BİR OTURUMDA...SAYIN GÜL SADECE KENDİ TABANININ DEĞİL,AYNI ZAMANDA TANDOĞANDAKİ GÜRUHUNDA LİDERİ OLACAKTIR...

BU SÜREÇ YAŞANDIKÇA HER GRUP ÜLKEMDE ADI OLAN VE İLK GÜNDEN BU YANA KAYIP OLAN DEMOKRASİYİ SİNDİREREK YAŞAYACAKTIR...TEKRAR HAYIRLI OLSUN...

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı

:p:p:p

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı

:p:p:p

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm
'' beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır.'' beklediğimiz gün bugündür inşeallah...inşeallah kardeşlerimiz rahatça okullarında okuyabilecekler...2.sınıf insan muamelesinden kurtulacağız...ben üniversiteyi bitireli 7 yıl oldu nerdeyse ve ben daha diplomamı almadım henüz, sırf başörtülü kampüsün içine bile almadıkları için...inşeallah ben de rahatça gidip diplomamı alabilirim...ALLAH'IN izniyle sayın A.GÜL cumhurbaşkanımız olur.RABBİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER. HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN...(AMİNNNNN)

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. Allah razı olsun .hayırlı haberlerle sevindik.başörtülü kızlarımızın döktükleri samimi gözyaşları elbette karşılıksız kalmayacak.ama ne yalan söyleyim hala içimde bir sıkıntı var.pek inanamıyorum.umarım hakkımızda hayırlısı olur.çünkü bizim hayır olarak bildiklerimiz şer ,şer olarak bildiklerimiz hayır olabilir.
zamanın birindede iktidar için çok sevinmiştik ama ondan sonra müslümanlara baskı daha çok arttı fadime şahinlerle ,aczimendilerle.
üzerimizde oynanan oyunların hiçbiri plansız değil.Rabbim hilelerini altüst etsin.Allaha emanet olun

muberra

Kayıtlı Kullanıcı

İnşallah diyelim. Allah yardımcımız olsun, tesettürlü tüm kardeşlerimize hayırlı kapılar açılsın.Amin.

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

evet çok güzel inşallah dediğiniz gibi olacak ama ben,m kanatime göre başörtü meselesi daha uzun zamana yayılacak gibi heh deyip çözülecek mesele değil.ama isterim ki kendim içinde hallolsun.belki çözülür ama ben göremem galiba
selametle

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

evet çok güzel inşallah dediğiniz gibi olacak ama ben,m kanatime göre başörtü meselesi daha uzun zamana yayılacak gibi heh deyip çözülecek mesele değil.ama isterim ki kendim içinde hallolsun.belki çözülür ama ben göremem galiba
selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt