ilknur kardeşim adını çook sevindim =) Rabbim bana da nasip etsin ne olur ya
kardeşlerim lise son sınıf öğrencisiyim. mayıs ayının ilk haftası okuldaki yazılılarımın hepsi bitmiş oluyor, o günden itibaren okula gitmeyip evimde ders çalışacağım ve ben kapanmak istiyorum. kapanmak için okulumun bitmesini (mayıs ayını) beklemeli miyim? şimdiden Allah razı olsun
Kardeşim kalbinin sesini dinle ve islam için doğru olanı yap.öbür tarafta seni kimse kurtaramıcak sonuçta.etrafdan gelecek tepkilerde senin sınavın olsa gerek kardeşim.sabret ve doğru yolda ilerle.
amin kardeşim inşallah sanada nasip olsun ama yinede tam çözülemedi ya şimdide babam karşı çıkıyo ben anlayamıyorum artık ailemi neden hayatımın sonu gibi görüyolar ki bu durumu hafızlık yapabilecek kapasitede olduğumu söyledi hocalar yinede nuh diyo peygamber demiyo tam annemi ikna ettim şimdide bu.. keşke okul notları puanları falan bukadar iyi olmasaydı belki daha iyi bakarlardı bu durumu ....karşı komşumuz kızını zorla yollamaya çalışıyo ama kız gitmek istemiyo ben kendi isteğimle razı oldum yollamıyolar keşke neler hissettiğimi biraz anlasalar ya
annen ikna olduktan sonra babanda mutlaka olur kardeşim sen canını sıkma
off yok ya artık olmaz bari imam hatipe gidiyim dedimm puanlarıın anadolu fene tutuyoo dediler onlara göre bu kadar iyi yelere puanm yetiyoken böyle bi yer seçmem saçmalkkk.... anlayamıyorum artık ailemi bu konu da çok hassas oldular hepsi okumayanların cahil kaldığını idda eden insanlar yüzünden ..... off allah hakkımızda hayırlısın versi kardeşim...
bende bu zorluklarla karşılaştım ve ailem sonrasında ikna oldu en fazla 2 ay sürer sonra alışırlar hiç merak etme sabır ve sebat et.
kararlıyım zaten eskisi gibi ne yapayım diye düşünmüyorum zamanını bekliyorum sadece =) İnşallah Rabbim bana da nasip eder
kardeşim bende bir hataya düştüm ve banka sınavlarına girdim ve kazandım.şimdi 5 aydır şube bekliyorum ama hatamı anladım ve ALLAH'A dua ediyorum ne olur olmasın haram riskli bir yerde çalışmayım diye.şimdide diyorlar ki senin orda hazır böyle bir yerde çalışmak varken neden başka bir yer.bu hassasiyeti ancak yaşayan bilir kardeşim.
Anneannem bugün çok güzel bir cümle söyledi bir yerde okumuş.Okyanus kadar sabrın olsun.