Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

tesettür ve okul (1 Kullanıcı)

buse44

Kayıtlı Kullanıcı
evet ibra kardeşim kimileri uğraşır kızı düzgün olsun diye kimileri de izin vermez. Allah (c.c) ıslah etsin. dualarınızı bekliyorum ve desteklerinizi. mesajlarınızı eksik etmeyin

buse44

Kayıtlı Kullanıcı
aslı kardeşim istiareyi de denedim fakat yanlış yaptığım bir şeyler olmalı. bilen varsa Allah rızası için bana istiareyi tam anlatabilir mi?

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
ilknur kardeşim adını çook sevindim =) Rabbim bana da nasip etsin ne olur ya

amin kardeşim inşallah sanada nasip olsun :D ama yinede tam çözülemedi ya şimdide babam karşı çıkıyo ben anlayamıyorum artık ailemi neden hayatımın sonu gibi görüyolar ki bu durumu hafızlık yapabilecek kapasitede olduğumu söyledi hocalar yinede nuh diyo peygamber demiyo tam annemi ikna ettim şimdide bu..:( :( :( keşke okul notları puanları falan bukadar iyi olmasaydı belki daha iyi bakarlardı bu durumu ....karşı komşumuz kızını zorla yollamaya çalışıyo ama kız gitmek istemiyo ben kendi isteğimle razı oldum yollamıyolar :( :( :( keşke neler hissettiğimi biraz anlasalar ya :(

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim lise son sınıf öğrencisiyim. mayıs ayının ilk haftası okuldaki yazılılarımın hepsi bitmiş oluyor, o günden itibaren okula gitmeyip evimde ders çalışacağım ve ben kapanmak istiyorum. kapanmak için okulumun bitmesini (mayıs ayını) beklemeli miyim? şimdiden Allah razı olsun

Kardeşim kalbinin sesini dinle ve islam için doğru olanı yap.öbür tarafta seni kimse kurtaramıcak sonuçta.etrafdan gelecek tepkilerde senin sınavın olsa gerek kardeşim.sabret ve doğru yolda ilerle.

buse44

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim kalbinin sesini dinle ve islam için doğru olanı yap.öbür tarafta seni kimse kurtaramıcak sonuçta.etrafdan gelecek tepkilerde senin sınavın olsa gerek kardeşim.sabret ve doğru yolda ilerle.

kararlıyım zaten eskisi gibi ne yapayım diye düşünmüyorum zamanını bekliyorum sadece =) İnşallah Rabbim bana da nasip eder

buse44

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeşim inşallah sanada nasip olsun :D ama yinede tam çözülemedi ya şimdide babam karşı çıkıyo ben anlayamıyorum artık ailemi neden hayatımın sonu gibi görüyolar ki bu durumu hafızlık yapabilecek kapasitede olduğumu söyledi hocalar yinede nuh diyo peygamber demiyo tam annemi ikna ettim şimdide bu..:( :( :( keşke okul notları puanları falan bukadar iyi olmasaydı belki daha iyi bakarlardı bu durumu ....karşı komşumuz kızını zorla yollamaya çalışıyo ama kız gitmek istemiyo ben kendi isteğimle razı oldum yollamıyolar :( :( :( keşke neler hissettiğimi biraz anlasalar ya :(

annen ikna olduktan sonra babanda mutlaka olur kardeşim sen canını sıkma

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
bende bu zorluklarla karşılaştım ve ailem sonrasında ikna oldu en fazla 2 ay sürer sonra alışırlar hiç merak etme sabır ve sebat et.

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
annen ikna olduktan sonra babanda mutlaka olur kardeşim sen canını sıkma

off yok ya artık olmaz:( bari imam hatipe gidiyim dedimm puanlarıın anadolu fene tutuyoo dediler :( onlara göre bu kadar iyi yelere puanm yetiyoken böyle bi yer seçmem saçmalkkk.... anlayamıyorum artık ailemi bu konu da çok hassas oldular hepsi okumayanların cahil kaldığını idda eden insanlar yüzünden :( :( ..... off allah hakkımızda hayırlısın versi kardeşim...

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
off yok ya artık olmaz:( bari imam hatipe gidiyim dedimm puanlarıın anadolu fene tutuyoo dediler :( onlara göre bu kadar iyi yelere puanm yetiyoken böyle bi yer seçmem saçmalkkk.... anlayamıyorum artık ailemi bu konu da çok hassas oldular hepsi okumayanların cahil kaldığını idda eden insanlar yüzünden :( :( ..... off allah hakkımızda hayırlısın versi kardeşim...

kardeşim bende bir hataya düştüm ve banka sınavlarına girdim ve kazandım.şimdi 5 aydır şube bekliyorum ama hatamı anladım ve ALLAH'A dua ediyorum ne olur olmasın haram riskli bir yerde çalışmayım diye.şimdide diyorlar ki senin orda hazır böyle bir yerde çalışmak varken neden başka bir yer.bu hassasiyeti ancak yaşayan bilir kardeşim.

buse44

Kayıtlı Kullanıcı
bizde kendi çabalarımızla uğraşacaz artık kardeşim

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Anneannem bugün çok güzel bir cümle söyledi bir yerde okumuş.Okyanus kadar sabrın olsun.

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bende bir hataya düştüm ve banka sınavlarına girdim ve kazandım.şimdi 5 aydır şube bekliyorum ama hatamı anladım ve ALLAH'A dua ediyorum ne olur olmasın haram riskli bir yerde çalışmayım diye.şimdide diyorlar ki senin orda hazır böyle bir yerde çalışmak varken neden başka bir yer.bu hassasiyeti ancak yaşayan bilir kardeşim.

hımm kardeşim bankacılık çok hassas bi konu acayip hükümleri var .... allah sabır versin kardeşim inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun....
ben artık bişey söylemiyorum elimden geleni yaptım hadi gönderelim deseler bi dakika beklemeden razıydım . ama ailem istedi böyle olmasını ...sonuçta ben onlarla yaşıyorum ve onların sorumluluğu altındayım ne ypabilirim ki?? bunu anlamıyo insanlar diyorlarki ; onlar nederlerse desinler sen doğru olanı yapp.... nasıl yapayım kardeşim evimi terkedeyim liseye gitmemek için? düşünmüyolar hiç bunlar söylemesi kolay.... :( :( :( allah benim gibi ikilem de kalan herkeze çözüm kapısı açsın inşallah çook zor bi durum.. :(.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt