leyla-1
Altın Üye
Aleykum selam
Ah can ENES yaktın yüreğimi , alev alev yüreğim Rabbim razı olsun edep adap timsali , ne güzel görünüyorsun ...
Ne güzel, güzellikleri sizlere vermiş ..hiçim desede unutulurmu cennet görülünce??? ah kalbim gösterdiki gel dedi cennete
yol belli değil mi ki ? sarıl KUR-An ı kerime
Ah Can beni iki kez can evimden vurdun ! Rahmetli diyemiyormuşum farkettim bana göre o ölmediki yaşıyor kalbimde , sadece şu zamanda
yok ama görecegiz inşallah ahirette..
iikinci selamın yaktı can Resulun sözünü tuttun inan ki sanki o seslendi yüreğime ... Çok yaşıyasın (hayırla ) canlara ateş salasın
Allah c.c deyince edebin, adabın anlaşılsın (gözyaşlarına bogdun beni , can yaşayasın) huzur var tabiki gözyaşında Rahman ve Rahimin
Rahmeti yağar gözyaşına , Rahmet sundun Allah c.c seni herşeyden korusun...
nieye gizlendi dersin can? o canlar utanırlar ki insanlar onu birşey sanmasın
Onlar el verir, önce ver elini demez ömrünce ... nerdeyse tanıyamıyacaktım sinirlenince , ah can hatimi elime verince yüreğim bambaşka oldu bu ne diye? böyledirler sadece el verirler bilinmeden önce ...neyse ahiret kaldı görmek inşallah (umud ve korku olmalı demişti)
can canım yanıyor , öğrendiklerim aklıma gelince , bu kadar nezaman sevdim ben bilemedim , ya sizler ne yapıyorsunuz?
o güzellik gidince ? Rabbim c.c sabılar versin .. güzel ömür versin can Enes ... bilmem kalbim hep bu duayı diyor
Can, canda yaşıyor el ver gönlünce ..Allah c.c Allah ... Allah c.c Ya Rab (sus) tamam
Selamun aleykum (ya resul s.a.v) adın gibi ömrün olsun ...
Çok değerli kardeşim ben bu mesajdan sonra bir şey diyemiyorum artık:A:A:A