Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Teşekkür (1 Kullanıcı)

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Çok kıymetli büyüklerim ameliyatım sırasında bana dualarınızla göstermiş olduğunuz büyüklüğünüzü asla unutmıyacağım hepinizin ellerinden öpüyorum Allahın cc. aciz kulu Enes sizleri nerede olursa olsun daima dualarında anacak ve sizler için Rabbimize cc. yalvaracaktır.Bu bilgi sayar ve rumuz Cennet mekân hocamıza aitdir ve aramızdan ayrıldığından sonra ilk defa İslâm hocamız tarafından bana izin verilmiştir,Eğer sitedeki yönetici büyüklerimiz izin verirse hocamızın adını da yâd etmek için buradan ara da bir yazmak istiyorum.Şimdilik Osman hocamın yardımı ile yazmaktayım ancak okuma ve yazmayı iyice öğrenince yardımsız yazacağım.Yönetici büyüklerimin cevabını bekliyorum.

Allah'hü Teâlânın selamı ve merhameti sayın büyüklerimin üzerine olsun.

Allah'ın aciz kulu Enes....

berat05

Yönetici
Vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Değerli Melek Enes kardeşimiz...

Aramıza hoşgeldiniz...Değerli Rahmetli Nemire Hocamızın nickini görünce anladım sizin olduğunuzu..Tekrar tekrar hoşgeldiniz.

Sizler bize NEMİRE hocamızdan armağan olduğunuza ve özellikle burada izin isteyerek yazdığınıza göre , O güzel şahsın izini devam ettirmeniz , bizler için hem unutulmaz bir yadigar olacak hem de bu vesile ile sizlerle güzel paylaşımlarda buluşacağız..
Bu konuda Admin ve Diğer Yönetici arkadaşlarımında kabul edeceğini düşünüyor , ve onlardan da ben de istirham ediyorum.

Rabbim gözlerinize acil şifalar versin..Yolunuzu Sırat-i müstakimden ayırmasın inşaallah..

Hocalarınız sizin değerinizi gerçekten biliyor inşaallah sizlerde onların değerini bilirsiniz..

Dualarda buluşmak ümidi ile....RABBİME EMANET OLUNUZ

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum melek hafiz can kardesim

merhum hocamizin nicini ve resmini gorunce icim ciz etti nasil bir ozlem anlatamam bir evladin babasina olan hasretiydi icimdeki mekanin cennet olsun hocam...hemen kendi duygularimi yazmak istedim merhum hocamiz gonlumuzde taht kurmustu ALLAH kelamiyla ani gidisi cok uzdu ,sizler ise onun bizlere biraktigi armaganlarsiniz helede sen enes kardesim sen nelere sebep oldun kimlerin duasini aldin bilmeden onlari tanimadan bir bilsen ne mutlu sana gece gunduz dua ettik ve yaradan bekletmedi cevabini hemen verdi senin gozlerinde nurla nasip olunca gidip goreceksin kutsal topraklari yuzunu sureceksin efendimizin sav gezdigi topraklara ve birde orda onca muslumanla dinleyeceksin ezani sanki bilal habesi okurmus gibi namazlarini eda edeceksin hz. muhammed sav cemaatin imami gibi onlarin soludugu havayi soluyacaksin sen zaten biliyosun dinini yasanan onca ezayi ve cok sukur artik goruyorsun herseyi gidince bizlerinde selamini gotur bizleride ekle dualarina insaALLAH. ben sitenin yonetici yada yetkilisi degilim ama inan bu istegini yurekten destekliyorum sana cok yakisti hocamizin biraktigi yerden devam etmek ......sevgiler saygilar selamlar olsun ALLAH cc yolundan ayrilmayan muminlere........selametle dua ile kardesim ....

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli Melek Enes kardeşimiz...

Aramıza hoşgeldiniz...Değerli Rahmetli Nemire Hocamızın nickini görünce anladım sizin olduğunuzu..Tekrar tekrar hoşgeldiniz.

Sizler bize NEMİRE hocamızdan armağan olduğunuza ve özellikle burada izin isteyerek yazdığınıza göre , O güzel şahsın izini devam ettirmeniz , bizler için hem unutulmaz bir yadigar olacak hem de bu vesile ile sizlerle güzel paylaşımlarda buluşacağız..
Bu konuda Admin ve Diğer Yönetici arkadaşlarımında kabul edeceğini düşünüyor , ve onlardan da ben de istirham ediyorum.

Rabbim gözlerinize acil şifalar versin..Yolunuzu Sırat-i müstakimden ayırmasın inşaallah..

Hocalarınız sizin değerinizi gerçekten biliyor inşaallah sizlerde onların değerini bilirsiniz..

Dualarda buluşmak ümidi ile....RABBİME EMANET OLUNUZ

Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşimiz mesajınızı Enes'e okuduk okadar mutlu oldu'ki bilemezsiniz.Sizlere karşı okadar minnet içindeki bana hocam bu güzel büyüklerime ne yapmam lazım diye sormakta.oysa sizler için her gün dua etmekte ve beni zor günlerimde yalnız bırakmayan büyüklerimi sende yalnız bırakma ya Rabbim diye yalvarmakta.Bizde İslam hocam ile çareyi hocamızın bilgisayarından sizlere teşekkür etmesi ve yazmak için izin istemesinde bulduk nede olsa 17 yaşında bir çocuk,neyse sizinde cevabınızı görünce bir mutlu oldu ki anlatamam
Allah'da cc. bu dünyada ve ahir dünyada sizi mutlu eylesin.Biraz daha okuma ve yazmayı ilerletirse ve yöneticilerden de izin çıkarsa yazılarından da anlayacağınız gibi İki ayaklı bir Kur'an'dır desek yeridir.

Selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Bir gül ekin,

Ama bu sefer kalbinize ekin bu gülü.

Bir sevda tutun,

Ama bu sefer kalbinizde tutun sevdanızı.

Bir hayal kurun,

Mutluluk vadisinde, gül bahçesinde, sevgi şehrinde, insanlara huzur saçan, mutluluk yayan, insanların kalbinden hüznü alıp yerine sevdayı, sevgiyi, aşkı, Allah (c.c.) aşkını yerleştiren bir yerin hayalini kurun..

Bunlar hayal ama mutluluk uzakta değil ki;

Aşk, sevda uzakta değil ki;

Kapatın kalbinizi madde âlemine, açın gönlünüzü manâ âlemine, çıkın seyahate

Ama bu seyahat madden uzak, gül bahçesinde, sevda mahallesi, aşk sokağı,

Namazgâh hanı, seccade döşeğinde gözyaşlarıyla ıslanan seccadenizin üstünde;

Ötelere adım atın, çırpın kanatlarınızı, uçun göklere, varın semalara, tanışın peygamberlerle, uzanın göklere yaklaşın cennete, girin Sidretül Müntehaya, hani Meva Cennetinin yanında, için orda gözyaşlarıyla doldurduğunuz mana sütünü, işte bakın Sevgiliniz tam karşınızda, sizlerin selamını bekliyor mukabele etmek için. Şahitler de hazır sizlere tanıklık etmek için.

Daha ne beklersiniz işte geldiniz kab-ı kavseyne hadi, şimdi işte alın seccadenizi, açın kalbinizi, dökün gözyaşlarınızı, varın sevgilinizin yanına, Sevgilinize yalvarın, yakarın affınızı ve affımızı isteyin. Sevgililer naziktirler bir şey istendiği zaman geri çevirmezler. Hadi sunun duâlarınızı, göz pınarlarınızdan ayrılan manâ sütünün, manâ âleminde ki yükselişinizin yanında;

Daha ne beklersiniz işte Sevgili bizleri bekliyor;

Evet, şimdi işte yalvarıyorum ve yalvaracağım

Ey benim Sevgilim, Rabbim (c.c.) yalnız Sana yalvarır ve yalnız Sen’den dilenirim;

Şu mübarek günlerin ve sadece Sen’in sevginden ötürü Sana manâ kâsesini gözyaşlarıyla doldurmaya çalışan âşıklarının yüzsuyu hürmetine bizlere Sen’in sevgini, Sen’in aşkını tatmak ve bu tatla son nefesimize kadar yaşamak ve Sen’in aşkınla Sen’in huzuruna varmak nasip eyle….

Amin..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Ya RABBİ

Görmüşken Mekkeyi,Medineyi,Nur Dağını ve Sevri,
Öğrenmişken,Uhud'ta dişi düşen sevgiliyi,
Okumuşken 1400 yıl önce,Sevre erzak,haber götüren Hz.Aliyi,
Bu aczimle,Merhametin olmazsa,neylerim ben YA RABBİ.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum melek hafiz can kardesim

merhum hocamizin nicini ve resmini gorunce icim ciz etti nasil bir ozlem anlatamam bir evladin babasina olan hasretiydi icimdeki mekanin cennet olsun hocam...hemen kendi duygularimi yazmak istedim merhum hocamiz gonlumuzde taht kurmustu ALLAH kelamiyla ani gidisi cok uzdu ,sizler ise onun bizlere biraktigi armaganlarsiniz helede sen enes kardesim sen nelere sebep oldun kimlerin duasini aldin bilmeden onlari tanimadan bir bilsen ne mutlu sana gece gunduz dua ettik ve yaradan bekletmedi cevabini hemen verdi senin gozlerinde nurla nasip olunca gidip goreceksin kutsal topraklari yuzunu sureceksin efendimizin sav gezdigi topraklara ve birde orda onca muslumanla dinleyeceksin ezani sanki bilal habesi okurmus gibi namazlarini eda edeceksin hz. muhammed sav cemaatin imami gibi onlarin soludugu havayi soluyacaksin sen zaten biliyosun dinini yasanan onca ezayi ve cok sukur artik goruyorsun herseyi gidince bizlerinde selamini gotur bizleride ekle dualarina insaALLAH. ben sitenin yonetici yada yetkilisi degilim ama inan bu istegini yurekten destekliyorum sana cok yakisti hocamizin biraktigi yerden devam etmek ......sevgiler saygilar selamlar olsun ALLAH cc yolundan ayrilmayan muminlere........selametle dua ile kardesim ....

Selamun Aleykum

Çok kıymetli büyüğüm yüce gönüllü ablam size çok teşekkür ediyor ve ellerinizden öpüyorum.daha yönetimden izin gelmediği için osman hocam buradan yazmamı söyledi.Ablacığım biliyormusunuz Mescidi nebevide Hasan hocamın talebesi iki kadrolu imam görev yapıyor.Hocam onlardan söz almış ben oraya varınca bir gün Sabah ezanını bana okumak için izin vericekler.Ben inanıyorumki bütün bu güzellikler sizin gibi güzel insanların duaları ile oluyor.

Ellerinizden öpüyorum.Selam ve saygılarımla. Enes...

berat05

Yönetici

Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşimiz mesajınızı Enes'e okuduk okadar mutlu oldu'ki bilemezsiniz.Sizlere karşı okadar minnet içindeki bana hocam bu güzel büyüklerime ne yapmam lazım diye sormakta.oysa sizler için her gün dua etmekte ve beni zor günlerimde yalnız bırakmayan büyüklerimi sende yalnız bırakma ya Rabbim diye yalvarmakta.Bizde İslam hocam ile çareyi hocamızın bilgisayarından sizlere teşekkür etmesi ve yazmak için izin istemesinde bulduk nede olsa 17 yaşında bir çocuk,neyse sizinde cevabınızı görünce bir mutlu oldu ki anlatamam
Allah'da cc. bu dünyada ve ahir dünyada sizi mutlu eylesin.Biraz daha okuma ve yazmayı ilerletirse ve yöneticilerden de izin çıkarsa yazılarından da anlayacağınız gibi İki ayaklı bir Kur'an'dır desek yeridir.

Selam ve saygılarımızla.

Değerli Hocamız

Enes' e çok selam gönderiyoruz...Bizlere ettiği dualar yetmez mi ?

O'nun ve Sizin burada oluşunuz ,dualarda buluşmamız yetmez mi?

Sizleri görmek yetmez mi?

Allah celle cellahu izin verdiği müddetçe inşallah birlikteyiz..

Yöneticimizde sağolsun aynı fikirde...Diğer kardeşlerimizde bizimle hemfikirdir inşaallah..ENESİMİZ paylaşımlarda bulunsun..ki GÖNÜLLER muhabbet görsün..

Selam tüm hocalarımıza,hafız kardeşlerimize ve öğrencilerinize olsun...

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli Hocamız

Enes' e çok selam gönderiyoruz...Bizlere ettiği dualar yetmez mi ?

O'nun ve Sizin burada oluşunuz ,dualarda buluşmamız yetmez mi?

Sizleri görmek yetmez mi?

Allah celle cellahu izin verdiği müddetçe inşallah birlikteyiz..

Yöneticimizde sağolsun aynı fikirde...Diğer kardeşlerimizde bizimle hemfikirdir inşaallah..ENESİMİZ paylaşımlarda bulunsun..ki GÖNÜLLER muhabbet görsün..

Selam tüm hocalarımıza,hafız kardeşlerimize ve öğrencilerinize olsun...

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Ve Aleyna Aleykumesselam

Sizlere çok teşekkür ediyoruz Enes hepinizin ellerinden öpüyor verdiğiniz izin üzerine pek yakında Kur'an ayetleri ile ilgili sizlerle burada buluşucaktır.

Selam ve saygılarımızla.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Çok kıymetli büyüklerim ameliyatım sırasında bana dualarınızla göstermiş olduğunuz büyüklüğünüzü asla unutmıyacağım hepinizin ellerinden öpüyorum Allahın cc. aciz kulu Enes sizleri nerede olursa olsun daima dualarında anacak ve sizler için Rabbimize cc. yalvaracaktır.Bu bilgi sayar ve rumuz Cennet mekân hocamıza aitdir ve aramızdan ayrıldığından sonra ilk defa İslâm hocamız tarafından bana izin verilmiştir,Eğer sitedeki yönetici büyüklerimiz izin verirse hocamızın adını da yâd etmek için buradan ara da bir yazmak istiyorum.Şimdilik Osman hocamın yardımı ile yazmaktayım ancak okuma ve yazmayı iyice öğrenince yardımsız yazacağım.Yönetici büyüklerimin cevabını bekliyorum.

Allah'hü Teâlânın selamı ve merhameti sayın büyüklerimin üzerine olsun.

Allah'ın aciz kulu Enes....

Aleykum selam can Enes ... isminin anlamını biliyormusun? biliyorsundur muhakkak ... 'ışık' aydınlık ' demek bencede
Can Enes , Allah c.c için sevdiğimin emaneti , ben nasıl dayanıcam ? görünce ürperdim, gözyaşlarıma engel olamadım
görmeden sevdim , özlem içindeyim , Rabbim bunu layık gördü ise ne diyeyim ? Elhamdülillah ...
Güzel Enes Can Enes ... Rabbim c.c sizleri nazarlardan korusun Sırat-ı mustakim yolundan ayırmasın
daha güzellikler göreceksin demişti Rabbime binlerce şükürler olsun , çektiğim acılara karşılık cennet gibi güzelleri karşıma çıkarıyor,
bir bir başka? dilegim yoktur bu dünyada artık mütmain kalbim cenneti görmüş gibiyim bunları nasıl inkar edeyim?
Kur-an tam bir hakikat, sarılanlar bizden daha iyi bilir muhakkak ...
Rabbime emanetsin can, kimbilir kalbine gelen his , yok , yok ne olur kendine yeni bir nick bul ...
her insan kendi ismiyle anılır, sana hoş görselerde şu an , bağıran birgün elbet olur NEMİRE! diye saygısızca laf atmaları bu gönülü incitir
saygı , sevgi ile Allah c.c na emanetsin can ENES ilk öğretilen kelimeydi bana mana aleminde..
Enes adını kullan tavsiye siz bilirsiniz ...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
dolu, kararmış bu sabah güneşi almamış yüreğime öyle güneş verdin ki enes kardeşim..
hoşgeldin... hocamın nickini görünce açamadım bi süre.. iyiki geldin.. iyiki dualarınız karşılığı burda en canlı örneği benim diyorsun.. güzel kardeşim şükür sebebimizsin.. ALLAHA emanet

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hoş geldiniz aramıza gönlü güzel melek enes kardeşim,
mekanı cennet olsun nemire hocamızın nickını görünce çok duygulandım.
O güzel yazışmalar güzellikler geldi gözümün önüne.çok duygulandım.
Hep dua ediyorum.

Rabbim gözlerinize şifa versin nurundan nur versin.yolunuzu açık etsin.
Dualarım hep sizlerle inşaallah.

leyla-1

Altın Üye
Ve Aleyküm canım kardeşim Allah'ım size de tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin. Hocamızın nickini görünce yüreğim sızladı tüylerim diken diken oldu duygulandım hocamızı gerçekten geç bulduk erken kaybettik Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Hocamız her zaman kalbimizde gönlümüzde dualarımızda hocamızın sayesinde siz değerli kardeşlerimizle burada olmaktan dolayı ne kadar mutlu olduk anlatamam. Hafız Enes kardeşimiz aramıza hoş geldiniz sizi aramızda görmek sizin gibi kalbi gönlü güzel kardeşlerimize diyecek bir kelime bulamıyorum Allah'ım sizleri bütün kötülüklerden korusun Allah hepinizden binlerce kez razı olsun hepinizin emeklerinize gönlüne sağlık Allah'ım her iki dünyada mükafatınızı dolu dolu vermek nasip etsin. Burada böyle hayırlara vesile olan siz değerli kardeşimizin haklarını hiç bir zaman ödeyemez Allah'ım bütün güzellikleri sizlere ve sevdiklerinize nasip etsin.Canım kardeşim Allah yolunuzu bahtınızı şansınızı açık etsin gözlerinizi nurlandırsın Rabbim iyi ki burdasınız iyi ki varsınız.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun selamlar bütün dua kardeşlerime hocamıza da saygılar..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam can Enes ... isminin anlamını biliyormusun? biliyorsundur muhakkak ... 'ışık' aydınlık ' demek bencede
Can Enes , Allah c.c için sevdiğimin emaneti , ben nasıl dayanıcam ? görünce ürperdim, gözyaşlarıma engel olamadım
görmeden sevdim , özlem içindeyim , Rabbim bunu layık gördü ise ne diyeyim ? Elhamdülillah ...
Güzel Enes Can Enes ... Rabbim c.c sizleri nazarlardan korusun Sırat-ı mustakim yolundan ayırmasın
daha güzellikler göreceksin demişti Rabbime binlerce şükürler olsun , çektiğim acılara karşılık cennet gibi güzelleri karşıma çıkarıyor,
bir bir başka? dilegim yoktur bu dünyada artık mütmain kalbim cenneti görmüş gibiyim bunları nasıl inkar edeyim?
Kur-an tam bir hakikat, sarılanlar bizden daha iyi bilir muhakkak ...
Rabbime emanetsin can, kimbilir kalbine gelen his , yok , yok ne olur kendine yeni bir nick bul ...
her insan kendi ismiyle anılır, sana hoş görselerde şu an , bağıran birgün elbet olur NEMİRE! diye saygısızca laf atmaları bu gönülü incitir
saygı , sevgi ile Allah c.c na emanetsin can ENES ilk öğretilen kelimeydi bana mana aleminde..
Enes adını kullan tavsiye siz bilirsiniz ...

Selamun Aleykum

Kıymetli ablacığım ben elbette sizin gibi bir hak aşığı ablamın sözünü dinlerim,evet çok haklısınız hocamın nemire rumuzunu kullanırsam sizin gibi onu çok seven büyüklerimin her sefer kalplerinin burukulmasına sebep olucaktır.siz büyüklerimin sözünden çıkmak benim haddim değildir ve böyle bir davranıştan Allah'a sığınırım her nekadar yönetici büyüklerim izin versede Rahmetli hocamın vasiyeti bırakın bu garip ibrahim bir hiçti yine bir hiç olarak bu dünyada unutulsun derdi bu sebeple hocamın Nemire adını kullanmıyacağım o ne kadar unutulmak istesede bizim onu unutmamız asla mümkün değildir.Bu zavallı Enes dünya gözü ile onun ellerini bir kerre daha öpebilmek için neler vermezdi ki.Ablacığım şimdilik osman hocamın köşesinden yazıyorum ve yazmama da hocam yardım ediyor sakın yalnış anlamayın gözlerim sizin dualarınız ve Rabbimizin cc. lütfu ile çok güzel görüyor ancak biraz daha okuma ve yazmayı ilerletmem gerekli onuda beş on gün içinde başaracağım zira Hafız kardeşlerim hepsi bana yardım ediyor.Bu sorunda çözülünce ablacığım sizinde buyurduğunuz gibi Enes adı ile kayıt olacak ve sadece Kur'an Ayetleri ile ilgili yazılar yazacağım başka hiçbir konuya girmeyeceğim.

Saygılarımla ellerinizden öpüyorum.Rabbi Rahime emanet olunuz.Selamun Aleykum.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli ablacığım ben elbette sizin gibi bir hak aşığı ablamın sözünü dinlerim,evet çok haklısınız hocamın nemire rumuzunu kullanırsam sizin gibi onu çok seven büyüklerimin her sefer kalplerinin burukulmasına sebep olucaktır.siz büyüklerimin sözünden çıkmak benim haddim değildir ve böyle bir davranıştan Allah'a sığınırım her nekadar yönetici büyüklerim izin versede Rahmetli hocamın vasiyeti bırakın bu garip ibrahim bir hiçti yine bir hiç olarak bu dünyada unutulsun derdi bu sebeple hocamın Nemire adını kullanmıyacağım o ne kadar unutulmak istesede bizim onu unutmamız asla mümkün değildir.Bu zavallı Enes dünya gözü ile onun ellerini bir kerre daha öpebilmek için neler vermezdi ki.Ablacığım şimdilik osman hocamın köşesinden yazıyorum ve yazmama da hocam yardım ediyor sakın yalnış anlamayın gözlerim sizin dualarınız ve Rabbimizin cc. lütfu ile çok güzel görüyor ancak biraz daha okuma ve yazmayı ilerletmem gerekli onuda beş on gün içinde başaracağım zira Hafız kardeşlerim hepsi bana yardım ediyor.Bu sorunda çözülünce ablacığım sizinde buyurduğunuz gibi Enes adı ile kayıt olacak ve sadece Kur'an Ayetleri ile ilgili yazılar yazacağım başka hiçbir konuya girmeyeceğim.

Saygılarımla ellerinizden öpüyorum.Rabbi Rahime emanet olunuz.Selamun Aleykum.

Aleykum selam
Ah can ENES yaktın yüreğimi , alev alev yüreğim Rabbim razı olsun edep adap timsali , ne güzel görünüyorsun ...
Ne güzel, güzellikleri sizlere vermiş ..hiçim desede unutulurmu cennet görülünce??? ah kalbim gösterdiki gel dedi cennete
yol belli değil mi ki ? sarıl KUR-An ı kerime
Ah Can beni iki kez can evimden vurdun ! Rahmetli diyemiyormuşum farkettim bana göre o ölmediki yaşıyor kalbimde , sadece şu zamanda
yok ama görecegiz inşallah ahirette..
iikinci selamın yaktı can Resulun sözünü tuttun inan ki sanki o seslendi yüreğime ... Çok yaşıyasın (hayırla ) canlara ateş salasın
Allah c.c deyince edebin, adabın anlaşılsın (gözyaşlarına bogdun beni , can yaşayasın) huzur var tabiki gözyaşında Rahman ve Rahimin
Rahmeti yağar gözyaşına , Rahmet sundun Allah c.c seni herşeyden korusun...
nieye gizlendi dersin can? o canlar utanırlar ki insanlar onu birşey sanmasın
Onlar el verir, önce ver elini demez ömrünce ... nerdeyse tanıyamıyacaktım sinirlenince , ah can hatimi elime verince yüreğim bambaşka oldu bu ne diye? böyledirler sadece el verirler bilinmeden önce ...neyse ahiret kaldı görmek inşallah (umud ve korku olmalı demişti)
can canım yanıyor , öğrendiklerim aklıma gelince , bu kadar nezaman sevdim ben bilemedim , ya sizler ne yapıyorsunuz?
o güzellik gidince ? Rabbim c.c sabılar versin .. güzel ömür versin can Enes ... bilmem kalbim hep bu duayı diyor
Can, canda yaşıyor el ver gönlünce ..Allah c.c Allah ... Allah c.c Ya Rab (sus) tamam
Selamun aleykum (ya resul s.a.v) adın gibi ömrün olsun ...

mir_erhan

Moderator
Selamün aleyküm...
Sevgili Enes kardeşimiz Hoş geldiniz...
Rabbimize hamd olsun ki buluşturdu bizleri..
Buna vesile olan Değerli İbrahim hocamıza Allah c.c. rahmet eylesin...
Bizimle buluşmana vesile olan Kıymetli İslam hocamız ve
Bizleri hiç yalnız ve meraklarda bırakmayan Osman Hocamız Başta sizlerDen Allah c.c.razı olsun
Sizin vesilenizle tüm kıymetli Hafız Hocalarımızdan Allah c.c. razı olsun...
İyiki varsınız iyiki sizinleyiz..

İnsanların çok çabuk yollarını şaşırdığı,
Doğru olanı bulmak için Efendimizin Aleyhi Selatü ve selamın
bizlere emanet olarak bıraktığı KURAN ve SÜNNETe bir türlü sarılamadığı zamanımızda
Kurani yolda gidebilme ve ona sarılabilmeye vesile olmanızı
Bilmediklerimizi sizden öğrenmeyi ve dualarımızıla sizinle olamayı
sabırsızlıkla beklemekteyiz inşallah...
Rabbimiz daim eylesin. amin.

Selam ve dua ile

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
güzel kardeşim nemire hocamızın ismini görünce çok duygulandım kor gibi oldu sanki içim hoşgeldiniz sevincini seninle paylaşıyoruz kardeşim herdaim dualarımızdasınız aklımızdasınız çok şükür Rabbime İbrahim hocamızdanda Rabbim bin kere razı olsun sizler gibi insanlarla tanışmamıza vesile oldu sizlerden öğreneceğimiz çok şeyler var sizi görmesemde görmüş gibi hissediyorum aramızda sizi görmekten çok mutlu oluruz hepimiz hele hele İbrahim hocamızın niciyle görmek ayrı bir duygulandırdı hep söylüyorum Rabbim sizler gibi insanların sayısını artırsın bizlerede sizler gibi evlatlar yetiştirmeyi nasip eylesin ben çok geç öğrendim Kuranı inşallah oğlum erken öğrensin seneye nasipse kreşe vereceğiz Kuran kursuda var ayrıca dualar sureler öğretiyorlar çok güzel biryer erken yaşlarda aklına kazınsın istiyorum bizim gibi geç kalmasın bu güzellikleri yaşamakta inşallah selametle kardeşim inşallah güzel gören gözlerin tamamen iyileşir sizlerden öğreneceğimiz çok şey var Rabbim cümlemizi sırat ı müstakimden ayırmasın .

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
mübarek topraklara gittiğinde inşallah o mübarek yerleri gördüğünde bizler içinde bak bizler içinde dua et güzel kardeşim Rabbim bizleride çağırılanlardan eylesin Peygamber efendimizin (s.a.s)ayak bastığı topraklara bizlerede yüz sürebilmek nasip eylesin selamımızı ilet bizlerinde içimiz görme arzusuyla yanıyor inşallah bizlerede nasip olur görebilmek mis kokuları duyabilmek

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam
Ah can ENES yaktın yüreğimi , alev alev yüreğim Rabbim razı olsun edep adap timsali , ne güzel görünüyorsun ...
Ne güzel, güzellikleri sizlere vermiş ..hiçim desede unutulurmu cennet görülünce??? ah kalbim gösterdiki gel dedi cennete
yol belli değil mi ki ? sarıl KUR-An ı kerime
Ah Can beni iki kez can evimden vurdun ! Rahmetli diyemiyormuşum farkettim bana göre o ölmediki yaşıyor kalbimde , sadece şu zamanda
yok ama görecegiz inşallah ahirette..
iikinci selamın yaktı can Resulun sözünü tuttun inan ki sanki o seslendi yüreğime ... Çok yaşıyasın (hayırla ) canlara ateş salasın
Allah c.c deyince edebin, adabın anlaşılsın (gözyaşlarına bogdun beni , can yaşayasın) huzur var tabiki gözyaşında Rahman ve Rahimin
Rahmeti yağar gözyaşına , Rahmet sundun Allah c.c seni herşeyden korusun...
nieye gizlendi dersin can? o canlar utanırlar ki insanlar onu birşey sanmasın
Onlar el verir, önce ver elini demez ömrünce ... nerdeyse tanıyamıyacaktım sinirlenince , ah can hatimi elime verince yüreğim bambaşka oldu bu ne diye? böyledirler sadece el verirler bilinmeden önce ...neyse ahiret kaldı görmek inşallah (umud ve korku olmalı demişti)
can canım yanıyor , öğrendiklerim aklıma gelince , bu kadar nezaman sevdim ben bilemedim , ya sizler ne yapıyorsunuz?
o güzellik gidince ? Rabbim c.c sabılar versin .. güzel ömür versin can Enes ... bilmem kalbim hep bu duayı diyor
Can, canda yaşıyor el ver gönlünce ..Allah c.c Allah ... Allah c.c Ya Rab (sus) tamam
Selamun aleykum (ya resul s.a.v) adın gibi ömrün olsun ...

Selamun Aleykum

Kıymetli ablacığım Hak aşkı ile yanan Resulullah hasreti ile yanan yüce gönlünüze selam olsun.Ablacığım cennet mekân hocamız her zaman kendisini yaratılmışların en acizi ve zavallısı olarak gören ve ömrü boyunca tek bir şey bilirim oda hiçbir şey bilmediğimdir diyen son derece alçak gönüllü muhterem bir zâtdı oysa çok derin bir hocaydı Mükemmel arapça konuşan Kur'an okurken ceza ayetlerinde ağlayan mükafat bildiren âyetlerde ise çok sevinen Kur'an-ı okurken onu yaşıyan kıymetli bir hocaydı.Kendisine bir şey sorulduğu zaman derhal o konuyla ilgili Âyetleri okuyarak cevap veren asla nefsi ile konuşmayan ve bundan çok korkan bir hocaydı.Gayb hakkında hiç konuşmaz,o benim haddim değildir derdi.Öldüğü zaman iki tane sarığı iki tane cübbesi ve bu cübbelerinden birinin cebinden çıkan üç tane demir 25 kuruştan başka hiçbir dünya malına sahip değildi bu içinde olduğumuz ev oğluna aittir oda çok kıymetli bir hocadır,ve yurt dışındadır oradan bütün kazancını buraya gönderip bende babam gibi bütün varlığımı ve canımı Kur'an'a adadım demektedir.Hocamız her zaman Allah'ın cc. ipine sımsıkı sarılın âyetini hatırlatır bu ip Kur'an'dır bir ucu Allah'ın cc. elinde diğer ucuda sizin elinizdedir sımsıkı sarılın ve asla elinizden kaçırmayın eğer bu ipi elinizden kaçırırsanız o zaman felaket başlar Kur'an ahlakı ile ahlaklanın bu da edepli ve hayalı olmak demektir,Önce Rabbimize cc. sonra yüce Resule ve sonrada herkese karşı edepli ve hayalı olun derdi onun için en önemli erdem edep ve haya idi onun olmazsa olmaz şartı idi kendiside bu konuda çok dikkatli bir edep abidesiydi yanına 5 yaşında bir çocuk bile girse derhal ayağa kalkardı hiç kimseye sen diye hitap etmez hep siz derdi ..Kendi arzusu ile kabri yapılmadı başına toprağın üstüne çok küçük taş dikilip üzerine Bâki olan Allah'tır altınada Abdihu İbrahim ruhuna fatiha yazıldı okadar soyadı yaşı hiçbir şey yazılmasına izin vermedi.Yokluğuna dayanmamız çok zor ancak kendisi Rabbimize karşı çok derin bir hasret duyar ve zaman zaman ağlar sorulduğunda ise hasret bizi yaktı kavurdu diye cevap verirdi ve vallahi bu hasret ateşinin yanında cehennem ateşi gölgelik kalır derdi,onun bu aşkına hayran olmayan yoktu bunu bildiğimiz için bizler hocamızın çok sevdiği Rabbine cc. kavuşmasına bir bakımada mutlu oluyoruz çünkü en büyük arzusuna kavuştu.

Kıymetli ablacığım Saygılarımla ellerinizden öperim, sizi Yüceler Yücesi Rabbimize cc. emanet eder sağlık ve afiyetler dilerim.HHocamın her zaman dediği gibi ömrünüzün ve gönlünüzün sevinçlerle dolmasını niyaz ederim........Evladınız Enes.

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili melek hafız enes ,
sağlığınıza kavuşmanıza hepimiz çok sevindik ..inşaallah uyum sağlama aşamasını diğer eksiklerinizi hemen tamamlarsınız...
ayrıca umre ye gidecek olmanız ne kadar sevindirici inşallah sağ sağlim gider ve dönersiniz...bizler içinde dua ederseniz ki zaten ediyorsunuz osman hocamızdan ve diğer bütün hafız abilerimizden allah binlerce kez razı olsun.....sizlerle tanışmamıza ve bu kadar dualar almamıza sebeb olan halil ibrahim hocamızın mekanı cennet olsun inşaallah...

sizlerin yazılarını okuyunca kendimi tutamıyorum nedense....sizin içinde bulunduğunuz bu aşk bu iman beni o kadar etkiliyor ki
kendimi bom boş ve gereksiz görüyorum...inşaallah doğru yolda yüremeye çalışıyorum.....

hayırlı günler diliyorum....herşey için allah razı olsun....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt