canım ablam.Allah razı olsun.Şükürler olsun Mevlaya.canım kardeşim çok sevindim
Şükür sana Allahım
Dua ile
Allah'a emanet olun
canım ablam.Allah razı olsun.Şükürler olsun Mevlaya.canım kardeşim çok sevindim
Şükür sana Allahım
Dua ile
Selamun aleyküm
Biliyorum Birkaç gündür benimle birlikte hepiniz üzüldünüz, Hepinize nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Şimdi sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorum.Biliyorum benimle birlikte hepiniz çok mutlu olacaksınız. Ananem için ettiğiniz duaları Rabbim geri çevirmedi.. Allah’a Şükürler olsun.
Belediyede alınan kan tahlili sonuçlarında bir yanlışlık olduğu ortaya çıktı.Başka hastanelerde yapılan tahlillerde her şey normal çıktı. Rabbime şükürler olsun.Allah sizlerden razı olsun.Allah Okuduğunuz surelerin duaların sevabını versin. Okuduklarınız sizlerin derdine derman olsun inşallah.
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Hakkınızı helal edin kardeşlerim.Bu güzel dostluğumuz kardeşliğimiz Ahirettede sürsün inşallah
Allah’a emanet olun..
Aleyküm selamSELAMUN ALEYKÜM
COK SÜKÜR_ BÜYÜK GECMIS OLSUN CANIM_ COK SEVINDIM
ALLAH´a.e.o
cok sukur ıyıyım cnm Allah razı olsun ıı olmasına cok sevındım Rabbıme emanet olaleyküm selam
Sağol canım.. evet zor bir zamandan geçtik ama çok şükür tahlil souçları yanlış çıktı. Belkide dualarla geri döndü bilmiyorum.sen iyisin değil mi ?
Sende Rabbime emanet ol
bende ssenin iyi olmana sevindim canım .A.e.ocok sukur ıyıyım cnm Allah razı olsun ıı olmasına cok sevındım Rabbıme emanet ol
aleyküm selam ablacım. laves gitti ben iyiyim çok şükür.selamün aleyküm kızlar..sevalcim hoşgeldin nerelerdesin..en son hasta dedi nişanlın ozamandan beri yoksun ortada...merak ettik snei...birnurcum sen naıslısn...
aleyküm selam ablacım. laves gitti ben iyiyim çok şükür.
Selamun aleyküm
Biliyorum Birkaç gündür benimle birlikte hepiniz üzüldünüz, Hepinize nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Şimdi sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorum.Biliyorum benimle birlikte hepiniz çok mutlu olacaksınız. Ananem için ettiğiniz duaları Rabbim geri çevirmedi.. Allah’a Şükürler olsun.
Belediyede alınan kan tahlili sonuçlarında bir yanlışlık olduğu ortaya çıktı.Başka hastanelerde yapılan tahlillerde her şey normal çıktı. Rabbime şükürler olsun.Allah sizlerden razı olsun.Allah Okuduğunuz surelerin duaların sevabını versin. Okuduklarınız sizlerin derdine derman olsun inşallah.
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Hakkınızı helal edin kardeşlerim.Bu güzel dostluğumuz kardeşliğimiz Ahirettede sürsün inşallah
Allah’a emanet olun..