Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Teşekkür edebilirmiyim.... (1 Kullanıcı)

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Ablacim çok Sevindim Inşallah Esramizda Iyileşir. Rabbimden Heran ümitliyiz Rabbim Hayirli ömürler Nasip Eylesin çok Geçmiş Olsun Rabbimize Emanet Ol.

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm
Biliyorum Birkaç gündür benimle birlikte hepiniz üzüldünüz, Hepinize nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Şimdi sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorum.Biliyorum benimle birlikte hepiniz çok mutlu olacaksınız. Ananem için ettiğiniz duaları Rabbim geri çevirmedi.. Allah’a Şükürler olsun.
Belediyede alınan kan tahlili sonuçlarında bir yanlışlık olduğu ortaya çıktı.Başka hastanelerde yapılan tahlillerde her şey normal çıktı. Rabbime şükürler olsun.Allah sizlerden razı olsun.Allah Okuduğunuz surelerin duaların sevabını versin. Okuduklarınız sizlerin derdine derman olsun inşallah.
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Hakkınızı helal edin kardeşlerim.Bu güzel dostluğumuz kardeşliğimiz Ahirettede sürsün inşallah
Allah’a emanet olun..

binnyr kardeşim gözünüz aydın.rabbim ananeni sana evlatların bağışladı.inan çok sevindim

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
Allah,im nasil ama nasil sevindigimi anlatamam size çok mutlu oldum çunki onlar bizim en degerli varliklarimizdan tirnaklarina zarar gelse cigerimiz yanar kavrulur ... rabbim anne ve babalarimiza uzun uzun omuler versin insallah ve evlatlarimizida bize bagislasin selam ve dua ile....

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
derya86,ashab_kiram, huzunlu gurbet kardeşlerim.Allah c.c Razı olsun.Rabbim hepinizin dünyaevi,uhrevi tüm sıkıntılarınızı gidersin inşallah.
Allah'a emanet olun.

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM
COK SÜKÜR_ BÜYÜK GECMIS OLSUN CANIM_ COK SEVINDIM

ALLAH´a.e.o

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm
Allah c.c Razı olsun.Hepiniz hakkınızı helal edin kardeşlerim
Allah'a emanet olun.

laves

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. birnurcum bılıyosunkı sıteye gıremıyorum uzun zamandır sımdı konulara bı goz attımda anneannenle ılgılı haberı duyunca cok uzuldum ama bunu okuyuncada cok sevındım Rabbıme cok sukur bısey olmamasına cok sevındım cnm Allaha emanet ol selam ve dua ıle

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam
Sağol canım.. evet zor bir zamandan geçtik ama çok şükür tahlil souçları yanlış çıktı. Belkide dualarla geri döndü bilmiyorum.sen iyisin değil mi ?
Sende Rabbime emanet ol

laves

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam
Sağol canım.. evet zor bir zamandan geçtik ama çok şükür tahlil souçları yanlış çıktı. Belkide dualarla geri döndü bilmiyorum.sen iyisin değil mi ?
Sende Rabbime emanet ol
cok sukur ıyıyım cnm Allah razı olsun ıı olmasına cok sevındım Rabbıme emanet ol

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kızlar..sevalcim hoşgeldin nerelerdesin..en son hasta dedi nişanlın ozamandan beri yoksun ortada...merak ettik snei...birnurcum sen naıslısn...

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm
Biliyorum Birkaç gündür benimle birlikte hepiniz üzüldünüz, Hepinize nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Şimdi sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorum.Biliyorum benimle birlikte hepiniz çok mutlu olacaksınız. Ananem için ettiğiniz duaları Rabbim geri çevirmedi.. Allah’a Şükürler olsun.
Belediyede alınan kan tahlili sonuçlarında bir yanlışlık olduğu ortaya çıktı.Başka hastanelerde yapılan tahlillerde her şey normal çıktı. Rabbime şükürler olsun.Allah sizlerden razı olsun.Allah Okuduğunuz surelerin duaların sevabını versin. Okuduklarınız sizlerin derdine derman olsun inşallah.
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Hakkınızı helal edin kardeşlerim.Bu güzel dostluğumuz kardeşliğimiz Ahirettede sürsün inşallah
Allah’a emanet olun..

a.s kardesim
cok sukur YARADANIMIZA senden bu guzel haberi aldikya.inan cok sevindim.
okadar guzel dualar etmissinki kardesim;unutma ne kadarda yan yana olamasakta dualarimizla yaninda olmaya calistik.
COK SUKUR BUGUZEL HABERI ALDIK

YUCE RABBIM DERT VERIPTE DERMAN ARATIRMASIN HIC KIMSEYE

ALLAHA EMANET OL KARDESIM....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt