Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Temizlik İmandan Gelir (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim temizlik imandan gelir denir.Müslümanız ve temiz olmalıyız diye düşünüyorum.Sonuçta abdest alan bir kişi sadece suyla değil her türlü temiz olmalı.Ayda 4-5 paket sigara içen toplum sigaraya 10 larca lira dökerken sabun ya da temizlik ürünlerine neden bu kadar uzak ve dünyada bu kadar aşağı sıralardayız temizlikte.bunda bir yanlış yokmu?Müslüman hep temiz kokmalı diye düşünüyorum.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Temizlik: İMANIN YARISIDIR

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
aynen öyle kardeşim.

_YUSUF_

Yönetici
Müslüman tabiki temiz olmalı.Fakat bu temizlik esnasında ısraf yapmamalıyız.Maklesef bu konuda duyarsız davranıyoruz.
Ayrıca temizlik imanın yarısıdır derken bu temizlik batını temizlik olarak algılanmalı.İnsanın dışı tertemiz fakat içi foseptik çukuru.Müslüman böyle olmamalı.Batını temzlemeliki imanın yarısı tamamlanmış olsun.
Zahiri temizlikte ise sahabe nasıl davranmış bu konuyuda araştırmanızda yarar var.Ummadığınız şeylerla karşılaşacaksınız.
Selam ve dua ile

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
doğru bir nokta kardeşim her 2 tarafta olmalı tabi.ama benim dediğim bu kadar pis bir toplum nasıl olduk?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt