Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TELEVİZYONNAME ŞİİRİ lütfen okuyun (1 Kullanıcı)

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
heyezan kusarım ton ton
benim adım televizyon
çalışmaya veririm son
benim adım televizyon

cami cemaati beş on
benim ki bin kere milyon
dinli dinsiz laik mason
benim adım televizyon

yatsı namazını kıldırtmam
sabah namazına kaldırtmam
söylenenlere hiç aldırmam
benim adım televizyon

namazlarda vesveseyim
ehli dünyaya neşeyim
sewincimden dört köşeyim
benim adım televizyon

geyik bir boynuzum var
paylaşılacak kozum var
namusunuzda gözüm var
benim adım televizyon

rahmet değilimlanetim
aslında ben bir aletim
vardır kasıtlı garyetim
benim adım televizyon

ben deccalın düdüğüyüm
batılın zübüğüyüm
şeytanların büyüğüyüm
benim adım televizyon

selamün aleyküm kardeşler

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Evet hakikaten çok manalı bir şiir. Ama bilemiyorum tamamen hayatmızdan çıkarmak ne derece doğru Yani hayırlı programlar var. onları ele alırsak zamanımızı hayırla geçirdiğimizi düşünüyorum...Tabiki hiçbir zaman ibdetlerimizin önüne geçmemeli...ALLAHım zamanımızı hayırla geçirmeyi bizlere nasip eylesin...

ALLAHa emanet olunuz...

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
Evet hakikaten çok manalı bir şiir. Ama bilemiyorum tamamen hayatmızdan çıkarmak ne derece doğru Yani hayırlı programlar var. onları ele alırsak zamanımızı hayırla geçirdiğimizi düşünüyorum...Tabiki hiçbir zaman ibdetlerimizin önüne geçmemeli...ALLAHım zamanımızı hayırla geçirmeyi bizlere nasip eylesin...

ALLAHa emanet olunuz...

AMİN KARDEŞİM TABİ Kİ HAYIRLI PROGRAMLARDA VAR AMA BİR EVDE TELEVİZYON BULUNUNCA ZANNETMİYORUM Kİ YANLIZ HAYIRLI PROGRAMLAR İZLENSİN:evet:H

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
evet bu konuda da haklısınız. Ama en aza indirmek bizim elimizde yani demek istediğim şu an buna hazır değilim...:):):)

ahsarmıznası

Kayıtlı Kullanıcı
şiirin güzel olmus hafız kız...sana şiirin anlatmak istediğini değilde şiirin yapısından bahsetmek istiyorum..konuyu yakalamışsın ama kafiyeye uyum saglaması için adeta esir etmişsin...ben senın şiirindeki her cümleye anlamlı 2 kıta çıkartırım ...ve amaca ulaşmak istiyorsan bu şiiri mutlaka mısra mısra açarak geliştir...bunu konuyu iyi yakalamış oldugun için istiyorum senden....okuyan kişi eğitimi yüksek biri olabilir veya inancı zayıf ,inançsızda olabilir onun ufkunada saplanacak ifadeler bul...sen bu işi becerecek kabiliyettesin ...ve hafız olmanda sana en buyuk bilgi kaynağı...dediklerimi yapmak zorundasın,....kaç kişi varki senin gibi bu işlere kafa yoran.......

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

ELEİNE EMEĞİNE SAĞLIK RAHMAN RAZI OLSUN

SELAM VE BAKİ DUA İLE ALLAH A EMANET OL

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
şiirin güzel olmus hafız kız...sana şiirin anlatmak istediğini değilde şiirin yapısından bahsetmek istiyorum..konuyu yakalamışsın ama kafiyeye uyum saglaması için adeta esir etmişsin...ben senın şiirindeki her cümleye anlamlı 2 kıta çıkartırım ...ve amaca ulaşmak istiyorsan bu şiiri mutlaka mısra mısra açarak geliştir...bunu konuyu iyi yakalamış oldugun için istiyorum senden....okuyan kişi eğitimi yüksek biri olabilir veya inancı zayıf ,inançsızda olabilir onun ufkunada saplanacak ifadeler bul...sen bu işi becerecek kabiliyettesin ...ve hafız olmanda sana en buyuk bilgi kaynağı...dediklerimi yapmak zorundasın,....kaç kişi varki senin gibi bu işlere kafa yoran.......

:K:K BU ŞİİRİ BEN YAZMADIMKİ ALINTI BU ŞİİR:evet

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
heyezan kusarım ton ton
benim adım televizyon
çalışmaya veririm son
benim adım televizyon

cami cemaati beş on
benim ki bin kere milyon
dinli dinsiz laik mason
benim adım televizyon

yatsı namazını kıldırtmam
sabah namazına kaldırtmam
söylenenlere hiç aldırmam
benim adım televizyon

namazlarda vesveseyim
ehli dünyaya neşeyim
sewincimden dört köşeyim
benim adım televizyon

geyik bir boynuzum var
paylaşılacak kozum var
namusunuzda gözüm var
benim adım televizyon

rahmet değilimlanetim
aslında ben bir aletim
vardır kasıtlı garyetim
benim adım televizyon

ben deccalın düdüğüyüm
batılın zübüğüyüm
şeytanların büyüğüyüm
benim adım televizyon

Mevla televizyonun şerrinden cümlemizi muhafaza etsin artık zararlarını anlıyalım ve izlemiyelim inşaallah
Mahmut EfendiHz buyuruyor televizyonda beni bile görseniz bakmayın selametle kardeşler s.a

:K:K:K:K
hay ALLAH iyiligini versin emi hafız.
nerden buldun bu güzel şiiri.çok begendim.ellerin dert görmesin.
ama televizyonunda hakkını yemeyelim.zararlı yanı varsa faydalı yanıda var.aynı internet gibi.
yani bu tür aletler bir nevi son model arabaya benzer.siz direksiyonu nereye çevirseniz araba o yöne gider.
bazen uçuruma uçarsınız bazen alemleri gezersiniz.yani bu aletleri kullanan kişinin iradesine iş kalıyor.
ALLAH kimseyi şaşırtmasın.amin.selametle.

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm kardeşim.gerçekten güzel ve bol mesajlı bir paylaşım olmuş.selam ve dua ile kalın kardeşim selametle mevlama emanet olun......

Mahmut Efendi Hz buyuruyor televizyonda beni bile görseniz bakmayın selametle kardeşler.

ahsarmıznası

Kayıtlı Kullanıcı
hafız kız selamunaleykum öncelıkle ......aklıma bi şey takıldı...bazıları televızyonu öyle korkunmç bir sey olarak yorumlamıskı...hatta Mahmut Efendi nin beni görsenizde bakmayın diye sözünü eklemişler....Merak ediyorum BİLGİSAYAR tv den daha tehlikeli değilmi .tabiki cevap kocaman bir EVET bunu iyi biliyorum.....televizyonda en azından bu ülkede bir denetleme var..ama internet böyle degıl........o zaman neden burdalar ..bence yanlıs degerlendiriyorlar......

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
hafız kız selamunaleykum öncelıkle ......aklıma bi şey takıldı...bazıları televızyonu öyle korkunmç bir sey olarak yorumlamıskı...hatta Mahmut Efendi nin beni görsenizde bakmayın diye sözünü eklemişler....Merak ediyorum BİLGİSAYAR tv den daha tehlikeli değilmi .tabiki cevap kocaman bir EVET bunu iyi biliyorum.....televizyonda en azından bu ülkede bir denetleme var..ama internet böyle degıl........o zaman neden burdalar ..bence yanlıs degerlendiriyorlar......

aleykümselam kardeşim bak size kasım abi nin söylediğini söyleyeyim kısa ve öz şekilde bu internet ve televizon bir araba gibi direksiyonu nereye çevirirsen oraya gider
umarım anlatabildim:G:H

Delete

Kayıtlı Kullanıcı

Bu Televizyon denen alet daha ilk zamanlarından beri insanların kanına girmeye başladı.

Şimdi de interneti çeşitli kötü emellere alet ederek insanları mahvediyorlar.

Çok dikkatli olmak lazım.

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı

Bu Televizyon denen alet daha ilk zamanlarından beri insanların kanına girmeye başladı.

Şimdi de interneti çeşitli kötü emellere alet ederek insanları mahvediyorlar.

Çok dikkatli olmak lazım.

ewet kardeşim haklısın:evet zaten tv yi icad eden adam bile tv yi kendi köyüne sokmamış:evet

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt