Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Televizyonda İzlediğiniz Programlar . . . (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Dizi,dini programlar ya da tartışma programları olur neler izliyoruz?

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
yorumları bekliyorum.

A.A.

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Mustafa Karatasin Programini cok seviyorum: Muhabbet Kapisi. Yahut Ömer Döngeloglu: Önden Gidenler; Vahyin Penceresinden'de güzel Mustafa Islamoglu ile.. :D

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Muhabbet Kapısı zaten bir ekol.gayet seviyeli ve kaliteli bilgilendirici bir program.

imported_berrak_

Yasaklı Kullanıcı
kardeşim kırılmayın ama isterseniz bir özgeçmiş hazırlayalım. yok diziler yok filmler yok askerlik yerleri
bunlar bana biraz fazla geldi tekrar söylüyorum kırılmayın ama çok gereksiz konular

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
mustafa karataş ın programı,programın ismini bilmiyorum ama yasemin yalçın aktosunun sunduğu bir proğram var aile ile ilgili

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim kırılmayın ama isterseniz bir özgeçmiş hazırlayalım. yok diziler yok filmler yok askerlik yerleri
bunlar bana biraz fazla geldi tekrar söylüyorum kırılmayın ama çok gereksiz konular

yok kardeşim kırılmadım.ama burası islami bir forum sitesi.hayattan herşeyin de konuşulacağı bölümlerin bulunduğu(Örn:5 Dakikanızı Ayırırmısınız)bir platform.Ahiret,islami yaşam,dini vecibeler gibi konular nasıl konuşulup tartışılıyorsa bir yandanda kafa dağıtmak için hayatın gerçekleri olan ve herkesin yaptığı şeyleri de burda konuşmak gayet normal diye düşünüyorum.sonuçta herkes dinin gereklerini yerine getirirken geziyorda tv de izliyor film de izliyor.yanlışmıyım?

G

Goldenrose

Genellikle yarışma programlarını takip ediyorum. Canlı para, kelimenin gücü, master chef,yetenek sizsiniz...

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
sonuçta bu forumda herkes böyle sade ve kafa dağıtan konular açıyor.geçmişe bakalım araştır istersen forumda neler açılmış?

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
yok kardeşim kırılmadım.ama burası islami bir forum sitesi.hayattan herşeyin de konuşulacağı bölümlerin bulunduğu(Örn:5 Dakikanızı Ayırırmısınız)bir platform.Ahiret,islami yaşam,dini vecibeler gibi konular nasıl konuşulup tartışılıyorsa bir yandanda kafa dağıtmak için hayatın gerçekleri olan ve herkesin yaptığı şeyleri de burda konuşmak gayet normal diye düşünüyorum.sonuçta herkes dinin gereklerini yerine getirirken geziyorda tv de izliyor film de izliyor.yanlışmıyım?

imported_berrak_

Yasaklı Kullanıcı

yok estafirullah.
kardeşim size ve goldenroseye birşey sormak istiyorum. dün bir tartışma yaşandı burada. o yüzden online olmaya çekindim açıkçası. gizem ve derya kardeşimiz benim sevdiğim kardeşlerim. acaba neden yasaklı üye olduklarını sorabilir miyim? bir problem mi vardı
yazılanların hepsini okumadım ama okuduğum kadarı ile ikiniz ile ilgi bir konuydu?

G

Goldenrose

Kardeş dediğim biriyle sevgili muhabbeti yaşandı. İslami bir forumda üstelik... (gerisini siz düşünün)
ben bu konudan artık çok sıkıldım. hiç kimse lütfen ve de lütfen birşey sormasın. çünkü gerçekten bıktım.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
yok estafirullah.
kardeşim size ve goldenroseye birşey sormak istiyorum. dün bir tartışma yaşandı burada. o yüzden online olmaya çekindim açıkçası. gizem ve derya kardeşimiz benim sevdiğim kardeşlerim. acaba neden yasaklı üye olduklarını sorabilir miyim? bir problem mi vardı
yazılanların hepsini okumadım ama okuduğum kadarı ile ikiniz ile ilgi bir konuydu?

terbiye sınırlarını aştılar çünki kardeşim.burası islami forum sitesi.zina.com değil.herkes haddini bilsin.

imported_berrak_

Yasaklı Kullanıcı
haklısınız. özel mevzuların foruma taşınması hoş olmamış.

G

Goldenrose

pardon? kardeşim ortada özel mevzu falan yok! biz anlatamıyoruz galiba!!!!

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
özel konu değil.2 kişinin burada bacı abi olarak konuştukları konuya yakıştırma yapıp iftira attılar.ondan dolayı hadleri bildirildi.

G

Goldenrose

abi-kardeş... anlayabiliyor musunuz? olabilir yok. böyle birşey yok. yeter lütfen yeter!!!!

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH nifak tohumu sokmak isteyen ve arkadan çekiştiren insanları iftira atanları alaşağı etsin İNŞALLAH.bu yeterlidir burda bunu ima eden tüm insanlar için.

imported_berrak_

Yasaklı Kullanıcı
burdaki insanların boşuna konuştuklarını düşünmüyorum. demek ki fark ettikleri birşey vardı. insanlara karşı bu kadar beddua etmeye hazır ya da hemen tartışma çıkartmaya yönelik olmayıın!
insan gibi birşey sormuştum ama yok biriniz anlamamaktan yok biriniz bedduadan söz eder. birşey ima ettiğim yok. olayın aslını merak ettim ve sordum. herkesin kendi hayatı ne ben ne başkası buna karışamaz. eğer olay gerçekleştiği sırada forumda olsaydım emin olun ki o ima etmeye çalışan 2 kişiye de çok kızar ve tepkimi ortaya koyardım. şimdi kalplıp bana imalardan abi kardeşlikten ya da anlamamaktan sözetmeyin.
Allah'a emanet olun kardeşlerim.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin tüm müslüman kardeşlerim için

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt