kardeşim kırılmayın ama isterseniz bir özgeçmiş hazırlayalım. yok diziler yok filmler yok askerlik yerleri
bunlar bana biraz fazla geldi tekrar söylüyorum kırılmayın ama çok gereksiz konular
yok kardeşim kırılmadım.ama burası islami bir forum sitesi.hayattan herşeyin de konuşulacağı bölümlerin bulunduğu(Örn:5 Dakikanızı Ayırırmısınız)bir platform.Ahiret,islami yaşam,dini vecibeler gibi konular nasıl konuşulup tartışılıyorsa bir yandanda kafa dağıtmak için hayatın gerçekleri olan ve herkesin yaptığı şeyleri de burda konuşmak gayet normal diye düşünüyorum.sonuçta herkes dinin gereklerini yerine getirirken geziyorda tv de izliyor film de izliyor.yanlışmıyım?
yok estafirullah.
kardeşim size ve goldenroseye birşey sormak istiyorum. dün bir tartışma yaşandı burada. o yüzden online olmaya çekindim açıkçası. gizem ve derya kardeşimiz benim sevdiğim kardeşlerim. acaba neden yasaklı üye olduklarını sorabilir miyim? bir problem mi vardı
yazılanların hepsini okumadım ama okuduğum kadarı ile ikiniz ile ilgi bir konuydu?
pardon? kardeşim ortada özel mevzu falan yok! biz anlatamıyoruz galiba!!!!