Allah {c.c} razı olsun.artııııııııııııı ok yaydan çıktıktan sonra
ellerinize saglık cok güzeldi
A.e.o.'un:a15:
Allah {c.c} sendende razı olsun.allah razı olsun çok güzel olmuş rabbim pişman olcağımız şeyler yapmayı nasip etmez inş.allah a emanet olun.
Aleyküm selam kardeşim sende sağol, selametle kal...selamun aleykum gercekten cok dogru bır sey yazdıgın emegın ve paylasımın için sagol kardesım
Aleyküm selam kardeşim bilmiyorum dediğin yeri göremedim arkadaş başkasına sor lütfen, kusura bakma yardımcı olamadığım için, ne olduğunu bulursan banada açıklarsan sevinirim ben bilmiyorum...s.a kardesım kontrol panelı dedıkten sonra sol tarafta ımzayı duzenle ne demek oluyor acıklarmısınız?
Allah {c.c} sendende azı olsun kardeşim,selam ve duayla kal...allah (cc) senden razı olsın selametle kal
s.a kardesım kontrol panelı dedıkten sonra sol tarafta ımzayı duzenle ne demek oluyor acıklarmısınız?
Aleyküm selam kardeşim.selamınaleyküm kardeşim allah(cc) razı olsun ellerinize vede yüreğinize sağlık
Her yazdığın ve eklediğin yazının altına çıkmasını istediğin yazı, resim vs. anlamında...
Bunu düzenleyebiliyorsunuz...
ilk yazıncamı çıkıyor konturol paneli.
Sağol kardeşim. Selametle kal...Forum sayfasını açtığınızda...Üstte yazıyor...Ortalarda bir yerde...
Allah kolaylık versin...:a35:
{{{ hayırlı günler }}}
Cümlemize hayırlı günler kardeşim....:a12: