Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

tek no lojistik (1 Kullanıcı)

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
hissiyatımdaki özel kardeşe...

hissiyatımdaki özel kardeşe...

(has) Kardeşim Meltem...(aman Aminenur Görmesin)

yok !!yok !! duymadım görmedim melteme has derken bana (bu garibe) pas dediginizi duymadım
76oi4.gif

selametle güzel kardeşim.... _has kardeşim:H

yok !! yok!!

duymadım..görmedim...(.......)

bilmiyorum...(BİLMİYORUMU YAZMAMIŞSINIZ)
pekiyi bilmiyormusunuz???

AMİNENUR'UM BENİM HİSSİYATIMDAKİ ÖZEL YERİNİZİ???

ŞİMDİ PAS BİZ(BEN) DİYORUZ..

SIRA SİZDE...:evet

SELAMETLE GÜZEL KARDAŞCAĞIZIM(BURADAN DA BİZ GARİBİZ----E GERİSİNİ SEN DÜŞÜN):)

RABBİME EMANETSİN...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
yok !! yok!!

duymadım..görmedim...(.......)

bilmiyorum...(BİLMİYORUMU YAZMAMIŞSINIZ)
pekiyi bilmiyormusunuz???

ŞİMDİ PAS BİZ(BEN) DİYORUZ..

SIRA SİZDE...

SELAMETLE GÜZEL KARDAŞCAĞIZIM(BURADAN DA BİZ GARİBİZ----E GERİSİNİ SEN DÜŞÜN)

RABBİME EMANETSİN...

bildim bildim hamdolsun müşterek şen_gülüm hissiyatımız aynı hamdolsun hamdolsun

BURADAN DA BİZ GARİBİZ----E GERİSİNİ SEN DÜŞÜN)

:]:)........ keşke ip ucu olsaydı... düşün aminenur düşün:]:)

selam ve dua ile hayırla kalınız kardeşim benim.._________

sengul

Kayıtlı Kullanıcı

bildim bildim hamdolsun müşterek şen_gülüm hissiyatımız aynı hamdolsun hamdolsun

BURADAN DA BİZ GARİBİZ----E GERİSİNİ SEN DÜŞÜN)

:]:)........ keşke ip ucu olsaydı... düşün aminenur düşün:]:)

selam ve dua ile hayırla kalınız kardeşim benim.._________

Ve Aleykum Selam ve Rahmetullahi...

aminenur'um

Seninle hiiiiiiiç bir ilgisi yok!!!...

Selametle..

NERDE BENDE O YÜREK ?
YARDAN CAYACAK!

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Ve Aleykum Selam ve Rahmetullahi...

aminenur'um

Seninle hiiiiiiiç bir ilgisi yok!!!...

Selametle..

NERDE BENDE O YÜREK ?
YARDAN CAYACAK!

benimle ilgisi olmadıgını biliyorum kardeşcagızım ..

NERDE BENDE O YÜREK ?
YARDAN CAYACAK!

o yardan inşallah hiç caymayın daha çok baglanın inşallah kavusursunuz yarinize...inşallah inşallah
selametle şengülüm

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
s.a...

Eğer bir milletvekiliyseniz...veya olmayı düşünüyorsanız...

ve cep telofonunuzda tek no tuşuna basamıyorsanız...

................size ÖNDERlik edip.....
............ lojistik SAVımı sunuyorum.......

portable-cell-phone-booth.jpg

GÜLE GÜLE KULLANIN
selamun aleykum şengül kardeşim.Sizi ben bir konuda yanlış anlamışım ve bilmiyerek günahınızı almışım şimdi farkettim.Bunun sebebi türkçemizi yanlış kullanmamızdan kaynaklanıyor.Şöyleki ben sizin bir yazınıza yorum yapmıştım tabii başta selam vermiştim.Sizde bana cevaben "VAŞ" demişsizin.Bende onu okunduğu gibi anlamışım.Niye diye sorarsanız sizde benim gibi hatta bende fazla sivri dillisiniz:)o sebepledirki sizden özür diliyorum.Vicdanım böyle söyledi:)Allaha emanet olun

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum şengül kardeşim.Sizi ben bir konuda yanlış anlamışım ve bilmiyerek günahınızı almışım şimdi farkettim.Bunun sebebi türkçemizi yanlış kullanmamızdan kaynaklanıyor.Şöyleki ben sizin bir yazınıza yorum yapmıştım tabii başta selam vermiştim.Sizde bana cevaben "VAŞ" demişsizin.Bende onu okunduğu gibi anlamışım.Niye diye sorarsanız sizde benim gibi hatta bende fazla sivri dillisiniz:)o sebepledirki sizden özür diliyorum.Vicdanım böyle söyledi:)Allaha emanet olun

Ve Aleykum Selam Ve Rahmetullahi...Nevinciğim..

Bismillah..

Canımsın sen benim ya...olurmu öyle şey..esas olan yanlışlarımızın farkına varmak onda ısrar etmemek..

demek bizden bir günah size transfer oluyordu...son anda sizin melek günahı değil sevabı yazdı haydi hayırlısı kardeşim...çok sevindim...

sivri dilliyim demek yandın kaç benden...:a18:

Nevinciğim ben özür dilerim...siz de hakkınızı helal ediniz..yanlış anlamanıza sebep olduk...

e sen de yanlış anlamasaydın:a18:

ne tutarsız yazı değilmi???

sen güzel olanları sindir...diğerleri...şaka...

ayrıca benim nişanlımın baba tarafı Sakarya Osmaneli li.. gelininiz olcam bak..ona göre...

Selametle...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Ve Rahmetullahi...Nevinciğim..

Bismillah..

Canımsın sen benim ya...olurmu öyle şey..esas olan yanlışlarımızın farkına varmak onda ısrar etmemek..

demek bizden bir günah size transfer oluyordu...son anda sizin melek günahı değil sevabı yazdı haydi hayırlısı kardeşim...çok sevindim...

sivri dilliyim demek yandın kaç benden...:a18:

Nevinciğim ben özür dilerim...siz de hakkınızı helal ediniz..yanlış anlamanıza sebep olduk...

e sen de yanlış anlamasaydın:a18:

ne tutarsız yazı değilmi???

sen güzel olanları sindir...diğerleri...şaka...

ayrıca benim nişanlımın baba tarafı Sakarya Osmaneli li.. gelininiz olcam bak..ona göre...

Selametle...
Sakaryada osmaneli diye biyer varmı?Benim bildiğim bilecik osmaneli var.hiç duymadım:).Bu arada allah tamamına erdirsin.Allaha emanet olunuzB)

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
Sakaryada osmaneli diye biyer varmı?Benim bildiğim bilecik osmaneli var.hiç duymadım:).Bu arada allah tamamına erdirsin.Allaha emanet olunuzB)

Sakarya doğumluymuş..Bilecik Osmaneli de de oturmuşlar ..ben Osmaneliyi Sakarya da zannetmişim..Sakarya nın neresinde onu öğrendiğimde geçerim inşaALLAH..
DUANIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

Selametle...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
bence de bu konu eglence ve mizah bölümüne daha uygundu.

teman süüüppeerrr ellerine sağlık.A.e.o.'un:a12:

Kaan Erdem

Yönetici
nerde bende o yürek ?
Yardan cayacak!

selamünaleyküm şengul abla...sizin ablalık görevini şahsım adına üstlendiğiniz için diyorum.yine bir şarkı repertuarınızdan güzel bir örnekleme olmuş.

emeğinize sağlık.bizde böylece nasipleniyoruz.
selametle kalın abla.

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
nerde bende o yürek ?
Yardan cayacak!

selamünaleyküm şengul abla...sizin ablalık görevini şahsım adına üstlendiğiniz için diyorum.yine bir şarkı repertuarınızdan güzel bir örnekleme olmuş.

emeğinize sağlık.bizde böylece nasipleniyoruz.
selametle kalın abla.

Ve ALEYKUM SELAM VE RAHMETULLAHİ...

abam bak şimdi sadece bu sözü yazıp konuyu tafsilatınıza bırakabilirim mesela..

aaa KAAN şarkı sözü olduğunu senden öğrendim...
(dolayısıyla tüm site bunun şarkı sözü olduğunu sizden öğrenecektir ki ..güzel bir abilik örneği olacaktır..(yorum bu değildi)
......................................................................................................

KAAN-- SEN ONU ŞARKI SÖZÜ OLARAK BİLİRSİN...SEZEN BELKİ BUNU ŞİİR OLARAK YAPMIŞTIR(Kİ BÜYÜK İHTİMAL ÖYLE)..(BÜYÜK İHTİMAL İKİMİZDE BİLEMEYİZ) dolayısıyla bunun şarkı sözü olduğunu tüm site sizden öğrenecektir ki senden büyük olanlara iyi bir kardeşlik--küçüklere abilik yapmış olacaksın.(yorum bu değildi).
......................................................................................................

sözün telifi mana aleminde varmıdır?yorum bu.

........................................................................................................

sen şimdi en az 30 sn düşünmüşündür..

düşünme..
ablacığım bak bana madeten yaklaşma ..manen yaklaş...
yani manevi verilerle çık karşıma...

hadi ablacığım..
yoksa zaman kaybı ve malayani...(bilirsin bu yönü atlama)

Selametle kal kardeşim..

Kaan Erdem

Yönetici
google'dan arattım bana google amca söyledi şarkı sözü olduğunu.sanatçısının da dediğiniz isim olduğunu şimdi sizden öğrendim abicim.

bu arada biz sahalardan tribünlere çıktık.sizi de bekleriz.

selam ve yürekten samimi dualrımla kalın kıymetli kardeşim.ALLAH celle celalüha emanet ol.mevlam sizi daha iyi etsin.sadece bir yerde size karşı gönül kırgınlığım oldu.açılan ''en''ler köşesinde yazılanlar.bu arada mahkemelik işimiz olursa aile avukatımız bakar sağ olsunlar.

hayırlı ve bereketli günler olsun selametle kalın.hakkınızı helal edin.bir daha siz yada bir başka kardeşimiz ile bu tarz seviye çizgisinde karşı karşıya gelmek istemem.yazılanlara cevap yazılmayacak.bu işi tatlıya bağladık.inşaALLAH.

Ve ALEYKUM SELAM VE RAHMETULLAHİ...

abam bak şimdi sadece bu sözü yazıp konuyu tafsilatınıza bırakabilirim mesela..

aaa KAAN şarkı sözü olduğunu senden öğrendim...
(dolayısıyla tüm site bunun şarkı sözü olduğunu sizden öğrenecektir ki ..güzel bir abilik örneği olacaktır..(yorum bu değildi)

KAAN-- SEN ONU ŞARKI SÖZÜ OLARAK BİLİRSİN...SEZEN BELKİ BUNU ŞİİR OLARAK YAPMIŞTIR(Kİ BÜYÜK İHTİMAL ÖYLE)..(BÜYÜK İHTİMAL İKİMİZDE BİLEMEYİZ) dolayısıyla bunun şarkı sözü olduğunu tüm site sizden öğrenecektir ki senden büyük olanlara iyi bir kardeşlik--küçüklere abilik yapmış olacaksın.(yorum bu değildi).

sözün telifi mana aleminde varmıdır?yorum bu.

........................................................................................................

sen şimdi en az 30 sn düşünmüşündür..

düşünme..
ablacığım bak bana madeten yaklaşma ..manen yaklaş...
yani manevi verilerle çık karşıma...

hadi ablacığım..
yoksa zaman kaybı ve malayani...(bilirsin bu yönü atlama)

Selametle kal kardeşim..

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
google'dan arattım bana google amca söyledi şarkı sözü olduğunu.sanatçısının da dediğiniz isim olduğunu şimdi sizden öğrendim abicim.

bu arada biz sahalardan tribünlere çıktık.sizi de bekleriz.

selam ve yürekten samimi dualrımla kalın kıymetli kardeşim.ALLAH celle celalüha emanet ol.mevlam sizi daha iyi etsin.sadece bir yerde size karşı gönül kırgınlığım oldu.açılan ''en''ler köşesinde yazılanlar.bu arada mahkemelik işimiz olursa aile avukatımız bakar sağ olsunlar.

hayırlı ve bereketli günler olsun selametle kalın.hakkınızı helal edin.bir daha siz yada bir başka kardeşimiz ile bu tarz seviye çizgisinde karşı karşıya gelmek istemem.yazılanlara cevap yazılmayacak.bu işi tatlıya bağladık.inşaALLAH.

kardeşim size karşı sevgimi saygımı muhabbetimi bilirsiniz...kaan erdemin siz olduğunu bilmiyordum VALLAHİ..

kırılma ablana..bizim meslekte biz her sahada oynamaya çalışırız...meydan seçmeyiz..ablam bilmezmisin..mesleğimizi?(FARKLILIKLAR RAHMETTİR)

neyse bize de tribünden yer ayır ...ama loca olsun.

hakkımız helal olsun...

dua müşterek...
SELAMETLE...

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH celle celalühu razı olsun kardeşim.bizimde şahsınıza karşı ALLAH celle celalühu rızası için saygı ve sevgimiz vardır.sorun çözülmüştür.selametle kalın.(diğer bir sitedeki yazılarınızıda okuyorum emeğinize sağlık.)

selametle.

kardeşim size karşı sevgimi saygımı muhabbetimi bilirsiniz...kaan erdemin siz olduğunu bilmiyordum VALLAHİ..(anlaşılmıştır kardeşim.)

kırılma ablana..bizim meslekte biz her sahada oynamaya çalışırız...meydan seçmeyiz..ablam bilmezmisin..mesleğimizi?(FARKLILIKLAR RAHMETTİR)

neyse bize de tribünden yer ayır ...ama loca olsun.

hakkımız helal olsun...

dua müşterek...
SELAMETLE...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt