Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tek bir tane gonulden Rahman suresi istiyorum (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan tenekekutu
  • Başlangıç tarihi

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim Rabbim dualarımızı kabul eylesin insallahü teala
Eşim çalışıyordu ve aile destegi ile idare etmeye çalıştık Eşim in durumu ve psikolojisi de bozuldu ara ara iş e girdim ama yevmiye ile girdim işlere ve iş bitimi ayrılmak durumunda kaldım
Şimdi devlet dairesine müracaat ettim ve araştırıyorlarmış beni hayırlısı ile inşallah gireyim sınavlara cagırıldım insallah hayırlısı ile kalıcı bir iş e gireyim
Rabbim sizden ve tüm kardeşlerimden razı gelsin inşallah çok zor günler yıllar yaşadım ailem ile ve zorluklar insallah hayırlısı ile son bulsun Amin

inşallah abi.Rabbim sizi hiç bırakmasın sizi.biliyorum böyle durumlarda üzülmeyin demek elde değil ama unutmaki gecenin en karanlık anı sabahın yaklaştığı zamandır.bu durumda olan çoğu kişi var.inanıyorum siz bu durumu aşacaksınız inş.güzel haberlerinizi bekliyoruz.Allah a emanet olun

T

tenekekutu

inşallah abi.Rabbim sizi hiç bırakmasın sizi.biliyorum böyle durumlarda üzülmeyin demek elde değil ama unutmaki gecenin en karanlık anı sabahın yaklaştığı zamandır.bu durumda olan çoğu kişi var.inanıyorum siz bu durumu aşacaksınız inş.güzel haberlerinizi bekliyoruz.Allah a emanet olun

Allah razı olsun inşallah Rabbim cümlemize yardım etsin bende umudumu kaybetmedim Allah yardım edecektir Rabbim kimseyi maddi manevi dertlere düçar etmesin Amin

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM dualarınızı kabul buyursun hayırlısı ne isi o olsun selametle kalın.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
allah yar ve yardımcınız olsun bende rahman süresi okuyacagım

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Bu siteyi internette caresizce umut ararken buldum. Selamun Aleykum kardeslerim. Uc bucuk yildir issizim. Aileme bakabilecek duruma gelebileyim diye muracaat ettigim hayirli ise girebileyim diye sizlerden gonulden bir Rahman suresi istiyorum. Rabbim okuyan ve okumayan kardeslerimden razi gelsin. Hayirlisi ile gonlumdeki isse girebilmem icin bana da bir dua okurmusunuz?

aleykum selam kardeşim ..

rabbim yardımcınız olsun .. 16 yaşındasınız ! ve 3,5 yıldır işsizsiniz... !

omuzlarınıza büyük yük binmiş sanırım ...

ALLAH cc yükünüzü hafifletsin .. işlerinizi kolaylaştırsın inşaALLAH ..

selam ve dualarımla

T

tenekekutu

aleykum selam kardeşim ..

rabbim yardımcınız olsun .. 16 yaşındasınız ! ve 3,5 yıldır işsizsiniz... !

omuzlarınıza büyük yük binmiş sanırım ...

ALLAH cc yükünüzü hafifletsin .. işlerinizi kolaylaştırsın inşaALLAH ..

selam ve dualarımla

Allah razı olsun kardeşim ama ben 40 yaşındayım iki çocuğum var Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahü teala Amin

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Allah razı olsun kardeşim ama ben 40 yaşındayım iki çocuğum var Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahü teala Amin

hay ALLAH ..

efendim, bin özür ben sizin mesaj sayınızı yaşınız olarak algılamışım ...

oluyor bazen böyle dalgınlıklar insan hali ..

selam ve dualarımla ...

berat05

Yönetici
Ve aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Ve aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Bu siteyi internette caresizce umut ararken buldum. Selamun Aleykum kardeslerim. Uc bucuk yildir issizim. Aileme bakabilecek duruma gelebileyim diye muracaat ettigim hayirli ise girebileyim diye sizlerden gonulden bir Rahman suresi istiyorum. Rabbim okuyan ve okumayan kardeslerimden razi gelsin. Hayirlisi ile gonlumdeki isse girebilmem icin bana da bir dua okurmusunuz?

Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun...İnşallahü Teala işiniz hayırlısı ile olur ve sizi alırlar.Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin...Bende inşallah Rahman Suresini okuyacağım ....Rabbim kabul eylesin inşallah cümlemizin dualarını bu mübarek aylar hatırına....
İnşallah paylaşımlarınızın devamını , hayırlı paylaşımlarla aramızda sizi görmeyi umut ediyoruz.

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim kabul eder inşallah hakkınızda hayırlısı olsun AMN...

T

tenekekutu

Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun...İnşallahü Teala işiniz hayırlısı ile olur ve sizi alırlar.Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin...Bende inşallah Rahman Suresini okuyacağım ....Rabbim kabul eylesin inşallah cümlemizin dualarını bu mübarek aylar hatırına....
İnşallah paylaşımlarınızın devamını , hayırlı paylaşımlarla aramızda sizi görmeyi umut ediyoruz.

Allah razı olsun kardeşim Rabbim okudugunuz her harfin bin katını size sevap yazsın inşallah Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah dualarımız kabul olsun Amin

T

tenekekutu

S.A Rabbim arefe de bayram da tüm islamiyet ailesine muratlarını hasıl eylesin
Ben ve ailem için dua ettiniz Rabbim dualarımızı kabul buyursun Ben de sizler için dua cıyım Arefe günü hayırlısı ile güzel ve hayırlı olan işe girebilmem ve yuvamın hayırlısı ile sorunlarından kurtulması için bir tek ihlas suresi veya bir tek salatan tüncina okurmusunuz bende sizler için okuyacagım
Rabbim bayram sabahı ve arefe günü yapılan hiç bir duayı reddetmezmiş Allah ım dualarımızı kabul etsin Amin

T

tenekekutu

Rabbim bu mübarek günün yüzü hürmetine tüm zor da kalanlara çare nasip eyle gönlünde karşılıksız aşk olanlara karşılıklı aşkı nasip eyle hasta ya şifa işsiz e hayırlı iş kapıları arala maddi problemleri olanlara maddiyat nasip eyle vicdansızlara vicdan nasip eyle Dünya ve Ahiret hayatımızı bizlere hayırlı kıl Bizlere bayramlar yüzühürmetine merhamet eyle ailemize mutluluk sağlık bereket nasip eyle savaşlardaki kardeşlerimizi koru tüm dünya ya barışı nasip eyle Amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt