Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tek bir tane gonulden Rahman suresi istiyorum (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan tenekekutu
  • Başlangıç tarihi
T

tenekekutu

Bu siteyi internette caresizce umut ararken buldum. Selamun Aleykum kardeslerim. Uc bucuk yildir issizim. Aileme bakabilecek duruma gelebileyim diye muracaat ettigim hayirli ise girebileyim diye sizlerden gonulden bir Rahman suresi istiyorum. Rabbim okuyan ve okumayan kardeslerimden razi gelsin. Hayirlisi ile gonlumdeki isse girebilmem icin bana da bir dua okurmusunuz?

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
bu siteyi internette caresizce umut ararken buldum. Selamun aleykum kardeslerim. Uc bucuk yildir issizim. Aileme bakabilecek duruma gelebileyim diye muracaat ettigim hayirli ise girebileyim diye sizlerden gonulden bir rahman suresi istiyorum. Rabbim okuyan ve okumayan kardeslerimden razi gelsin. Hayirlisi ile gonlumdeki isse girebilmem icin bana da bir dua okurmusunuz?

selamun aleyküm kardeşim ... 100 adet ihlas-i şerif okumak istiyorum... Her muradin halli için okunuyor.... Işinden iyi haber alman içinde dua edeyim kardeşim.... Inşallah düzelir işlerin

T

tenekekutu

selamun aleyküm kardeşim ... 100 adet ihlas-i şerif okumak istiyorum... Her muradin halli için okunuyor.... Işinden iyi haber alman içinde dua edeyim kardeşim.... Inşallah düzelir işlerin

Allah Razi gelsin senden kardesim. Insallahu teala hayirlisi ile ise girerim. Rabbim kabul eylesin insallah.

YaVekil

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm,

Allah kabul etsin az önce Rahman süresini okudum. Yüce Rabbim cümlemizin dualarını kabul olunanlardan eylesin. Hayırlısıyla iyi bir işe girip, ailenizle bereketli, mutlu bir yaşantınız olsun. Amin.

T

tenekekutu

Selamün Aleyküm,

Allah kabul etsin az önce Rahman süresini okudum. Yüce Rabbim cümlemizin dualarını kabul olunanlardan eylesin. Hayırlısıyla iyi bir işe girip, ailenizle bereketli, mutlu bir yaşantınız olsun. Amin.

Selamun Aleykum kardesim,Allah razi olsun kardesim, Rabbim hepimizi maddi manevi darliktan refaha cikartisin insallah. Amin.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
duanı okudum kardeşim.... rabbim kabul etsin inşallah gönlünüze göre bir iş bulup daim calışırsınız.... rabbim bir kapıyı kaparsa bir kapıyı açar inşallah işsiz günlerinizi işlerle doldurur.....selametle rabbime emanet olun

T

tenekekutu

duanı okudum kardeşim.... rabbim kabul etsin inşallah gönlünüze göre bir iş bulup daim calışırsınız.... rabbim bir kapıyı kaparsa bir kapıyı açar inşallah işsiz günlerinizi işlerle doldurur.....selametle rabbime emanet olun

Allah razi olsun kardesim. Issizlik,parasizlik yuvami da yikmak uzere. Insallah hayirli bir ise baslarim insallah yuvami yavrumu kurtaririm. rabbim ne eyler ise hayirli eylermis, Allah sizden razi gelsin,Amin.

T

tenekekutu

Kardeşlerim beni yalnız bırakmayın tek bir dua ile bana destek olun ne olur sahmeran duası rahman duası kenzül arş duası icınızden hangisi gelir ise yardım edın ne olur

T

tenekekutu

S.A kardeslerim Allah rızası icin salaten tüncina okumama yardım edermisiniz hayırlısı ile muradımın kabulu için 1000 tane okuyalım mı Rabbim cümlenizden razı olsun

.:!EmiN!:.

Kayıtlı Kullanıcı
...Sen Ve Bütün İşsiz İnsanlara ALLAH Yardım Etsin...

ufuktuncay

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm!

Rabbim herkese her işin hayırlısını versin!

Şunu unutmayalım ki; bunların tamamı sınavdır, hayatta hiç bir şey tesadüfen değildir!
Ve bana göre şans diye bir şeyde yoktur!
Her şey Rabbimin kontrolu altında, yörüngesinde akıp gitmektedir!
Bize düşen öncelikle sabır, ardından rızkımızı aramak için çaba göstermek ,tevekkül olmak ve sonunda da her şey için şükretmek!

Allah yardımcınız olsun!​

T

tenekekutu

Selamün Aleyküm!

Rabbim herkese her işin hayırlısını versin!

Şunu unutmayalım ki; bunların tamamı sınavdır, hayatta hiç bir şey tesadüfen değildir!
Ve bana göre şans diye bir şeyde yoktur!
Her şey Rabbimin kontrolu altında, yörüngesinde akıp gitmektedir!
Bize düşen öncelikle sabır, ardından rızkımızı aramak için çaba göstermek ,tevekkül olmak ve sonunda da her şey için şükretmek!

Allah yardımcınız olsun!​

Amin kardesim, Allah razi olsun. Bir is e muracaat etmistim, oradan haber geldi. Beni arasıtırıyorlarmış. Siz kardeşlerimden Allah rızasiıicin hayırlı ise işe girmem icin dua etmenizi ve görüşmeye cagırlırsam basarılı olabilmem için dua etmenizi bekliyorum. Allah duaları makbul kullarından eylesin cümlemizi insallah, Amin.

HilserSeN

Kayıtlı Kullanıcı
KardesiM Dualarimiz seninle Rahman sana hayırlı olanı versin Felaha cıkarsın Senin ailenin Yar ve yardımcısı olsuN...İş senin için hayırlıysa Rabbim nasip eder inşallah ...

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
sizin için inş vaka suresi okuyacağım kardeşim.Rabbim yardımcınız olsun da.merak ettiğim birşey var.yaklaşık 4 yıldır çalışmıyorsanız nasıl geçinebildiniz ki bu devirde

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim
Allah Yar ve Yardımcın Olsun İnş.Ben de Allahın izniyle 250 Salaten tüncina okuyayım inş.
Selam ve Dua ile

T

tenekekutu

Selamun Aleykum Kardeşim
Allah Yar ve Yardımcın Olsun İnş.Ben de Allahın izniyle 250 Salaten tüncina okuyayım inş.
Selam ve Dua ile

Allah ne muradın varsa versin kardesim
Rabbim müslümanın müslüman kardeşi için ettigi dua yı reddetmezmiş
Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah Amin

T

tenekekutu

sizin için inş vaka suresi okuyacağım kardeşim.Rabbim yardımcınız olsun da.merak ettiğim birşey var.yaklaşık 4 yıldır çalışmıyorsanız nasıl geçinebildiniz ki bu devirde

Allah razı olsun kardeşim Rabbim dualarımızı kabul eylesin insallahü teala
Eşim çalışıyordu ve aile destegi ile idare etmeye çalıştık Eşim in durumu ve psikolojisi de bozuldu ara ara iş e girdim ama yevmiye ile girdim işlere ve iş bitimi ayrılmak durumunda kaldım
Şimdi devlet dairesine müracaat ettim ve araştırıyorlarmış beni hayırlısı ile inşallah gireyim sınavlara cagırıldım insallah hayırlısı ile kalıcı bir iş e gireyim
Rabbim sizden ve tüm kardeşlerimden razı gelsin inşallah çok zor günler yıllar yaşadım ailem ile ve zorluklar insallah hayırlısı ile son bulsun Amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt