Hicran-ı Aşk
Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bu arada şunu belirtmek isterim 22 ocakta mahkememiz var o yüzden okumalarımızı o tarihten önce bitirisek çok iyi olur rabbim yardımcımız olsun...
kusura bakma canım benim hemen geldim ve 400 aldım daha da alırsam yazarım dün akşam bakmadım sabahta kar engeline takıldım gelemedim ama yazın benide okurum hep beraber okuruz inşallah sendee,,,, hicrancım konu ne ne durumdasınız bilmiyorum ama dua et çok dua allahım hayırlısıyla kabul etsin canım benim
ne demek canım allah razı olsun hepinizden.dünden beri çok huzurlu ve mutluyum sayenizdeeşimle çok basit sebeplerdn dolayı boşanma durumuna geldik canım,dışarıdan birilerine anlatıyorum fıkra gibisiniz diyorlar.ama öyle bi duruma gelmiştik ki her şeyimiz batmaya başlamıştı,sanki yılan gibi görüyorduk birbirimizi.nişanlılık döneminde böyle değildik nikahımız kıyıldı herşey altüst oldu ne eşim beni aldattı ne ben onu,dayak yok,küfür yok,hakaret yok yok yok... kısaca durum bu canım.eşimi çok seviyorum ama onu ikna edemiyorum inancını kaybetmiş bana karşı... dua ediyorum bol bol herşey yoluna girsin hayrıyla devam etsin kaldığı yerden diye...
Çesmicimde 50 tane okuycak insallah ekleyelim.
ah canım ya ne diyim ki canım çok acıdı çok sevdiğim bir arkadaşımda böle boşandı... ve ben eşiğinden döndüm bak dua inan herşeyin başı bir kere daha konuşmayı dene gurur falan yapma sakın sonra sen onun güvenini kazanacağına inandır saff suresini oku 70 kez sonra bu kaçıncı söyleyişim bilmiyordum ama ya MUKSİD ve ya VEDUD OKU
allahim niyet ettim senin rizan la hacett namazi kilmayi
allahim kildigim hacett namazin hürmetine peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine sevdigimin kalbini bana yaklastir onu sevdigim kadar sevileyim..amin diyerek
2. yada 4.Rekat Hacett namazi Kilicaksiniz
bittikten sonra
ENFAL SURESİ 63. ayetini 313 kere okuyorsun
Ve ellefe beyne kulûbihim, lev enfakte mâ fîl ardı cemîan mâ ellefte beyne kulûbihim ve lâkinnallâhe ellefe beynehum, innehu azîzun hakîm.
Ve onların kalplerinin arasını (sevgiyle) birleştirdi. Eğer yeryüzündeki şeylerin hepsini infâk etseydin (verseydin), onların kalplerinin arasını birleştiremezdin. Ve lâkin Allah, onların arasını birleştirdi. Muhakkak ki O; Azîz’dir, Hakîm’dir.
ardindan.
100
ya kadir ya allah ya rahman ya allah ya rahim ya allah ya kerim ya allah
okuyacaksiniz
BİDE bunu oku
ben deli gibi dua ediyordum hala sorunlarımız var hala bazen çok korkuyorum dua ediyorum sadece sende et elimizden ne gelirse yapalım bizde
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Selametle kalın.
50 adet okundu.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Selametle kalın.
50 adet okundu.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.
Aldıklarımı okudum.25 tane daha alabilir miyim?![]()