Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TAVSİYE (2 Kullanıcı)

filiz29

Kayıtlı Kullanıcı
RE: TAVSİYE

peygamberimiz,işaret parmağı ve orta parmağıyla işaret ederek:(gerek kendisine ve gerekse BAŞKASINA AİTHERHANGİ BİR YETİMİ GÖRÜP GÖZETMEYİ ÜZERİNE ALAN KİMSE İLE BEN,CENNETTE İŞTE BÖYLE YANYANAYIZ) BUYURMUŞTUR.:

filiz29

Kayıtlı Kullanıcı

peygamberimiz,işaret parmağı ve orta parmağıyla işaret ederek:(gerek kendisine ve gerekse BAŞKASINA AİTHERHANGİ BİR YETİMİ GÖRÜP GÖZETMEYİ ÜZERİNE ALAN KİMSE İLE BEN,CENNETTE İŞTE BÖYLE YANYANAYIZ) BUYURMUŞTUR.:

filiz29

Kayıtlı Kullanıcı

peygamberimiz,işaret parmağı ve orta parmağıyla işaret ederek:(gerek kendisine ve gerekse BAŞKASINA AİTHERHANGİ BİR YETİMİ GÖRÜP GÖZETMEYİ ÜZERİNE ALAN KİMSE İLE BEN,CENNETTE İŞTE BÖYLE YANYANAYIZ) BUYURMUŞTUR.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Sofralarında yetim bulunduran kimselerin sofrasına şeytan asla yaklaşamaz."
Ebû Mûsa radıyallahu anh. Taberânî.
SELAM VE DUA İLEB)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

filiz29 yazdı:
peygamberimiz,işaret parmağı ve orta parmağıyla işaret ederek:(gerek kendisine ve gerekse BAŞKASINA AİTHERHANGİ BİR YETİMİ GÖRÜP GÖZETMEYİ ÜZERİNE ALAN KİMSE İLE BEN,CENNETTE İŞTE BÖYLE YANYANAYIZ) BUYURMUŞTUR.

Filiz 29 cevabı gönder tuşuna bir kere basman yeterlidir ilk zamanlar bende öyle yapıyordum
s.a B)

filiz29

Kayıtlı Kullanıcı

hafize kardeşim allah razı olsun allah a emanet ol

filiz29

Kayıtlı Kullanıcı

hafize kardeşim allah razı olsun allah a emanet ol

filiz29

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞLERİM BU AY SAFER AYI BOL BOL SADAKA VERİNİZKİ ALLAH SİZİ HER TÜRLÜ KAZA VE BELADAN KORUSUN ALLAH A EMANET OLUN

filiz29

Kayıtlı Kullanıcı

ÜÇ DUA VARDIR Kİ,BUNLAR ŞÜPHESİZ KABUL EDİLİR:MAZLUMUN DUASI,MİSAFİRİN DUASI VE BABANIN EVLADINA DUASI.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

CENNET GULU yazdı:
TAVSİYE...
Sahabelerden biri birgün peygamber efendimiz (s.a.v.)'in yanına gelerek:
--Ya rasulallah ,dedi. Kalbim katılaştı, ne duygulanabiliyorum, ne de ağlayabiliyorum.
Tavsiyeniz nedir?
Efendimiz(s.a.v);
--Bir yetimin başını okşa, diye buyurur.İçinde bir şeylerin kımıldadığını hissedeceksin...
ALLAH RAZI OLSUN.... GÜZEL BİR PAYLAŞIM..... ALLAH'A EMANET OLUN...B)B)B)

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C

filiz29 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN FİLİZ KERDEŞİM.
İNŞAALLAH ALLAH SANA DA ;
TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE DE GÜÇ VE
KUVVET VERİR...;)
SELAM VE DUA İLE...
ALLAH'A EMANET OLALIM.(CÜMLEMİZ)
B)CENNET GÜLÜB)

filiz29

Kayıtlı Kullanıcı

MAL VE ÇOCUKLAR DÜNYA HAYATININ SÜSÜDÜR.BAKİ KALACAK SALİH AMELLER(GÜZEL İŞLER)İSE,RABBİNİN KATINDA, SEVAPÇA DA HAYIRLIDIR,ÜMİT BAĞLAMAYADA DAHA LAYIK VE HAYIRLIDIR. kehif suresi ayet 46

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

filiz29 yazdı:
MAL VE ÇOCUKLAR DÜNYA HAYATININ SÜSÜDÜR.BAKİ KALACAK SALİH AMELLER(GÜZEL İŞLER)İSE,RABBİNİN KATINDA, SEVAPÇA DA HAYIRLIDIR,ÜMİT BAĞLAMAYADA DAHA LAYIK VE HAYIRLIDIR. kehif suresi ayet 46
allah razı olsun filiz 29 kardeşim...
bizi aydınlattınnn...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

filiz29

Kayıtlı Kullanıcı
RE: CENNET VE CEHENNEM

ebu hüreyre(r.a.)şöyle anlatıyor:Resulullah (s.a.v.)buyurdular ki:Allah Teala şöyle ferman buyurdu:"Ben Azımüş'şan,cennette salih amelli kullarım için öyle şeyler(öyle nimetler)hazırladım ki;Onlar,gözlerin görmediği,kulakların işitmediği ve insan kalbinden geçmeyen(yani,hiçbir gözün görmediği,kulağın işitmediğive hiçbir insan kalbinden geçmeyip) hayal bile edilemeyen nimetler hazırlamışımdır."
İşte o günde(kıyamet gününde)kişi kardeşinden,annesinden,babasından,eşinden ve çocuklarından kaçar.çünkü o gün herkes kendi başının derdine düşecektir. (Abese suresi,ayet34-37)B)

filiz29

Kayıtlı Kullanıcı

cennet gülü kardeşim Allah senden de razı olsun allah a emanet olun

filiz29

Kayıtlı Kullanıcı

ebu hüreyre(r.a.)şöyle anlatıyor:Resulullah (s.a.v.)buyurdular ki:Allah Teala şöyle ferman buyurdu:"Ben Azımüş'şan,cennette salih amelli kullarım için öyle şeyler(öyle nimetler)hazırladım ki;Onlar,gözlerin görmediği,kulakların işitmediği ve insan kalbinden geçmeyen(yani,hiçbir gözün görmediği,kulağın işitmediğive hiçbir insan kalbinden geçmeyip) hayal bile edilemeyen nimetler hazırlamışımdır."
İşte o günde(kıyamet gününde)kişi kardeşinden,annesinden,babasından,eşinden ve çocuklarından kaçar.çünkü o gün herkes kendi başının derdine düşecektir. (Abese suresi,ayet34-37)B)

filiz29

Kayıtlı Kullanıcı

İKİ GÖZ VARDIR Kİ,CEHENNEM ATEŞİ ONLARA DOKUNMAZ:ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAYAN GÖZ;BİR DE GECESİNİ ALLAH YOLUNDA, NÖBET TUTARAK GEÇİREN GÖZ.
tirmizi,fedailü'l-cihad,12.

omer58

Kayıtlı Kullanıcı

[mail][/mail]S.A. CAN KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK,BEĞENMEMEK NE KELİME ÖYLE ŞEY OLURMU,BİLAKİS ÇOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ VE İBRET DOLU BİR TAVSİYE.MALUM GÜNÜMÜZDE ÇOK YETİM HAKKI YENİYOR,YETİM HAKKI YİYENİN DUYGULANMASI,AĞLAMASI NE MÜMKÜNDÜR.ALLAH'A EMANET OLUNUZ DUALARINIZDA BİZLEREDE YER VERİNİZ

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

omer58 yazdı:
[mail][/mail]S.A. CAN KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK,BEĞENMEMEK NE KELİME ÖYLE ŞEY OLURMU,BİLAKİS ÇOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ VE İBRET DOLU BİR TAVSİYE.MALUM GÜNÜMÜZDE ÇOK YETİM HAKKI YENİYOR,YETİM HAKKI YİYENİN DUYGULANMASI,AĞLAMASI NE MÜMKÜNDÜR.ALLAH'A EMANET OLUNUZ DUALARINIZDA BİZLEREDE YER VERİNİZ
DOĞRU SÖYLÜYORSUN KARDEŞİM; ALLAH(C.C.) HEPİMİZDEN RAZI OLSUN...
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
SELAM VE DUA İLE....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt