Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

tatlı su kaplumbası ölmüş olabilirmi?? (3 Kullanıcı)

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.efzairem kampluş nasıl merak ediyorum çok

aleyküm selam afranurcum bu arada bana elif de efza kızım
suyu 28 derece ,benim dışımda herkes öldügnü söylüyo kabullenmek istemedim galiba, hala kabında ama artık kış uykusunda olmadıgnı öldügnü düşünüyorum genede bir gün daha bekliycem

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam afranurcum bu arada bana elif de efza kızım
suyu 28 derece ,benim dışımda herkes öldügnü söylüyo kabullenmek istemedim galiba, hala kabında ama artık kış uykusunda olmadıgnı öldügnü düşünüyorum genede bir gün daha bekliycem

YAPMA ELİFCİM YAA ÇOK ÜZÜLDÜM AMA İNŞALLAH ÖLMEMİŞTİR.GERÇEKTEN BU YÜZDEN EVDE HAYVAN BESLEMEK İSTEMİYORUM İNSAN ÇOK BAĞLANIYO SONRADA ÇOK ÜZÜLÜYO.DUR BAKALIM 1 DAHA BEKLE NOLCAK.SELAMETLE KARDEŞİM.AEO

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten üzüldüm efzairem. belki de bir süre sonra uyanır.. bence 1-2 gün daha bekleyin. kış uykusu bu. sabırlı olun ben inanıyorumki minik kapluş uyanacak.

Allah yardımcınız olsun

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm dostlarım malesef az önce onu elime aldım ve ters çevirdigimde şiştigni gördüm birazda sertleşmiş öldügü kesin yardımlarınız için hepinizden ALLAH razı olsun gündemi daha fazla meşgul etmiyim ALLAH a emanet olun

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm dostlarım malesef az önce onu elime aldım ve ters çevirdigimde şiştigni gördüm birazda sertleşmiş öldügü kesin yardımlarınız için hepinizden ALLAH razı olsun gündemi daha fazla meşgul etmiyim ALLAH a emanet olun

Aleyküm Selam
Kardeşim çok üzüldüm :A

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı
Efzairem kardeşim çok üzüldüm..Maalesefki doğal ortamlarından alıp evlere koyduğumuz hayvanların ömürleri genelde kısa oluyor. Benimde 3 adet muhabbet kuşum var . büyük kusum 8 yaşında . birazda haylaz. Onunla uğraşacağız derken muhabbet kuşu uzmanı olduk . Yaşından ötürü her akşam eve korkuyla giriyorum ya bir şey olduysa diye. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sen elinden geleni yaptın kardeşim gerisi takdiri İlahi.
Başın sağolsun.

Allaha emanet olun

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
:A çok üzüldüm yaa ben..yazık:A:A
selametle kardeşim AEO:A

yuyu

Kayıtlı Kullanıcı
cevap

cevap

selamün aleyküm arkadaşlar kardeşim kızıma 1 ay önce kırmızı yanaklı tatlı su kaplumbası hediye etti.
bazı araştırmalar sonucu hakkında bilgi edine bildigim kadarıyla onu beslemeye çalışıyodum ve iyiydi bu sabah baktım öyle hareketsiz duruyo elime aldım sanki uyuyo gibi ama hiç kıpırdamıyo çok üzüldüm :A:A internete girip biraz araştırdım bu hayvanlar kış uykusuna yatarmış sakın öldü sanıp gömmeyin yazıyo acaba uyuyo olabilirmi orda bilgiler kısıtlı bana yardımcı olabilecek biri varmı ??
ALLAH ım ne olur ölmemiş olsun:A

ölmemiştir üzülme sen benim kuşum hareketsiz yatıyor huyları aynı olabilir.:T

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim
suyu 28 derece ,benim dışımda herkes öldügnü söylüyo kabullenmek istemedim galiba, hala kabında ama artık kış uykusunda olmadıgnı öldügnü düşünüyorum :A genede bir gün daha bekliycem
kütahyada öğretmenlikmi yaptınız

evet kardeşım 6 sene kaldım ılcesınde....
allaha emanet ol

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
üzülme
sen kendını de suçlu hısetme..olur mu?
kendıne cok ıyı bak allaha emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt