Gülüşü Yaralı
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.facebook.com
Taşları bağlamışlar köpekleri salmışlar

Dinimiz adına güzel bir adım. Ülkemiz adına güzel bir adım. Ve de insanlık adına güzel bir adım. Allah (c.c) devamını nasip eder inşallaah.
Aslında her zaman için geçerli kuraldır; sen dik durursan Allah (c.c) sana yardım eder ve karşındaki seni önemser. Dik duramadın mı sonucu hep aynıdır: Ne İsa'ya yaranırsın ne Musa'ya.
Müslüman her daim sebatkar olacak, yamulmayacak. Her ne kadar gecikmiş bir hareket olarak değerlendirsem de bu hareketi
"Zararın neresinden dönülürse kardır" kabilinden bu işin ileriye dönük umut vaad ettiğini mülahaza edebiliyorum.
Peki, herkesin böyle görmesimi lazım bu hadiseyi?
Tabi ki değişik görüşleri olanlar olabilir.
Fakat bu merhalede bir takım eleştiriler var. Beni deli ediyor. Nasıl bir zihniyetle karşı karşıya olduğumu anlıyamıyorum
Şimdi adam diyor ki; “Bu ne büyük kabalıktır, umarım Başbakan özür diler de bir çuval incir berbat olmaz”
Bir başkası; “Türkiye gol yedi!.. Erdoğan fena halde sınıfta kaldı!.. Dışişleri Bakanı istifa etmelidir!” diye zırvalamış!
Allah için bu adamlar bu hadiseden bu sonucu nasıl çıkartıyor.
Biri bana açıklasın ne olur.
Bunlar hadiseler karşısında kulaklarını ve gözlerini değilde başka bir taraflarını mı kullanıyor.
Fakat mevzu anlamama veya yanlış anlama mevzusu değil. Bilakis suyu bulandırma, görmek istediği gibi görme, birilerine bağlılık bildirisi. Yoksa sabi sıbyan bile burdan böyle sonuç çıkarmaz.
Ülkemin düştüğü durum ne kadar acı.
Aklıma burada meşhur bir mesel geliyor:
"Bu köyün taşlarını bağlamışlar, köpeklerini salımışlar"
Gerçekten işe yarayacak taşlar bağlı, pek iş görmüyor ama bu köyün ortalığa salınmış köpekleri var ya; gerçekten saldırgan ve kudurmuşlar. Gözleri dönmüş. Ahh! taşlar siz neredesiniz.
Biz taşı, köpeği bir kenara bırakalım da mevzumuza dönelim. Şimdi hemen hemen bütün Türk dünyasının gururla karşıladığı bu hareketleri tam tersine hezimet diye gösterenlere bana kalsa bu vatana kast etmiş kimselerdir. Sizce bunun başka anlamı varmı?
Varsa başka türlü anlayan beri gelsin.
musab taşpınarlı