Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tartışırken Forumlarda Farkındamıyız? (2 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
selam ve dua ile kalın selametle kardeşim.katılımınız için sağ olun.

KASIRGA Kardeşim yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum.Ve teşekkür ediyorum.Bir şeyi tam yapamıyorsak diğer şeylerdende vazgeçmemeliyiz.Baştan beri hep bu fikri benimsedim bazı tersi görüşlerle karşılaşsamda bu fikrimden vazgeçmedim.Hiç birimiz dört dörtlük değiliz ,ama önemli olan hatalarımızın günahlarımızın farkına varıp ordan en kısa zamanda el çekmeye çalışmaktır.bazı şeyleri sadece ALLAH bilir.Hoşçakalın

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abi hayırlı sabahlar zaten insanın en kötü düşmanı nefsi degil mi farkında bile olmadan ne kadar günaha sokuyor bizi Rabbimiz bizi kendi gözümüzde küçük insanların gözünde büyük eylesin
zaten kavga edemem yapı meselesi kızınca susuyorum böylecede nefsimden kurtuluyorum
Rabbimiz kendisi rızası inin seven kendisi rızası için nefret eden kullarından eylesin...

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.amin.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun.selametle.

selamun aleyküm abi hayırlı sabahlar zaten insanın en kötü düşmanı nefsi degil mi farkında bile olmadan ne kadar günaha sokuyor bizi Rabbimiz bizi kendi gözümüzde küçük insanların gözünde büyük eylesin

zaten kavga edemem yapı meselesi kızınca susuyorum böylecede nefsimden kurtuluyorum

Rabbimiz kendisi rızası inin seven kendisi rızası için nefret eden kullarından eylesin...

Kaan Erdem

Yönetici
Kalplerimize En Ağırından Tesir Etmesi Duası Ve ümidi ile.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamün aleyküm kardeşim yerinde_etkili_düşündürücü bir paylaşım beşer şaşar gaflete düştügümüz anlar oluyor ...
amin amin
emeginize saglık
selam ve dua ile

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.ALLAH cc razı olsun.hayırlı ve bereketli geceler olsun.selam ve dua ile kalın selametle inşaALLAH.

selamün aleyküm kardeşim yerinde_etkili_düşündürücü bir paylaşım beşer şaşar gaflete düştügümüz anlar oluyor ...
amin amin
emeginize saglık

selam ve dua ile

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Allah razı olsun kardeşim. Emeğinize sağlık.
Faydalı bir paylaşım olmuş.
Selam ve baki dua ile kalın

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.ALLAH cc razı olsun.selam ve dua ile kalın selametle inşaALLAH.

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.

Allah razı olsun kardeşim. Emeğinize sağlık.
Faydalı bir paylaşım olmuş.

Selam ve baki dua ile kalın

GEVHER

Yönetici
1- Tartışma hasede yol açar
2- Hakkı küçük görmeye sebep olur
3- Kin tutmaya yol açar
4- Gıybete sebep olur
5- Övünmeye sebep olur
6- Kusur araştırmaya sebep olur
7- Zarara sevinmeye sebep olur
8- Nifaka, riyaya yol açar
9- Hakkı kabul etmemeye sebep olur
10- İnada sebep olur

yani farkında olmadan ayağımız HAKK yolundan kayabilir, sevdiklerimizi arkadaşlarımızı inciterek dünyamızı , nefsimize hakim olamadığımız için de ahiretimizi karatmış oluruz..

Allah her zaman konuşarak anlaşmamızı , öğrenmemizi nasip etsin..
Rabbim nefsimizin bizi kontrol etmesini değil , bizim nefsimizi kontrol etmemizi sağlasın..

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH celle celalühu razı olsun sayın kardeşim.Katılım ve yazdıklarınız için t.ederim.Dikkat eden ve buna çabalayanlardan oluruz inşaALLAH.selametle kalınız kardeşim.

1- Tartışma hasede yol açar
2- Hakkı küçük görmeye sebep olur
3- Kin tutmaya yol açar
4- Gıybete sebep olur
5- Övünmeye sebep olur
6- Kusur araştırmaya sebep olur
7- Zarara sevinmeye sebep olur
8- Nifaka, riyaya yol açar
9- Hakkı kabul etmemeye sebep olur
10- İnada sebep olur

yani farkında olmadan ayağımız HAKK yolundan kayabilir, sevdiklerimizi arkadaşlarımızı inciterek dünyamızı , nefsimize hakim olamadığımız için de ahiretimizi karatmış oluruz..

Allah her zaman konuşarak anlaşmamızı , öğrenmemizi nasip etsin..
Rabbim nefsimizin bizi kontrol etmesini değil , bizim nefsimizi kontrol etmemizi sağlasın..

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.Babamızı kaybettik.İnna lillahi inna ileyhi raciun.selametle kalınız.

Selamun aleyküm Kaan abi...babanız rahatsızmış diye okumuştum bir forumda yanlış hatırlamıyorsam...doğrumudur? doğruysa durumunu öğrenmek isterim...inşaALLAH iyidir...hayırlı ve bereketli günler...

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kardeşim.Babamızı kaybettik.İnna lillahi inna ileyhi raciun.selametle kalınız.

selamün aleyküm..
başınız sağolsun, ben de yeni öğrendim
Rabbim mekânını cennet etsin, kabrini nur eylesin.. amin..
selam ve dua ile.. :a03:

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm Kaan abi...gerçekten çok üzüldüm Allah gani gani rahmet eylesin geride kalanlara sabır ihsan eylesin...sizi çok iyi anlıyorum...mekanı cennet olsun ( Amin! )...hayırlı ve bereketli günler..:a33:.

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.ALLAH celle celaluh razı olsun.hayırlı ve bereketli günler olsun değerli kardeşim selametle kalınız.amin.inşaALAH.

Selamun aleyküm Kaan abi...gerçekten çok üzüldüm Allah gani gani rahmet eylesin geride kalanlara sabır ihsan eylesin...sizi çok iyi anlıyorum...mekanı cennet olsun ( Amin! )...hayırlı ve bereketli günler..:a33:.

EFECE

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efece.tr.cx
ALLAH c.c bir degeil bin kere razı olsun kardeşim

tartışma yok bundan sonra İNŞAALLAH :A kendi forumumda da tartışma bölümünü hemen kaldırıyorum :A

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt