Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tanrı Değil ! ALLAH(C.C.) (2 Kullanıcı)

gidengider

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Tanrı Değil ! ALLAH(C.C.)

seçtiğin konu çok güzel başarılarının devamını dilerim yine bekliyoruz;)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

PAYLAŞIMINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.BİR DE DEDİĞİNİZ GİBİ BİLMİYORLAR MI YOKSA BİLEREK Mİ DİYORLAR? GEÇEN BİR HABER BÜLTENİNDE AYNI BİR TEK ALLAH'A İNANAN İKİ DİNİN TEMSİLCİLERİ DİYE KONUŞUYORLARDI ÇOK SİNİR OLDUM. HALBUKİ ALLAH SAMED'DİR, DOĞMAMIŞ DOĞRULMAMIŞTIR. SEALM İLE..

incilays

Kayıtlı Kullanıcı
RE: allah(c.c)

RE: allah(c.c)

yokluktan var eden var iken yok edebilen herşeye gücü kudreti yeten yüce rabbime binlerce kez şükürler olsun ki bizlerin müslüman olarak dünyaya gelmesini nasip etmiştir.bundan daha güzel daha önemli birşey olabilir mi?her dakika yüce rabbimin adını allahu tealayı zikretmek kadar güzel birşey var mı?allah(c.c) yerine tanrı diye hitap edenlere sesleniyorum bildikleri (doğru--kendilerine göre doğru sandıkları) yanlışlardan artık vazgeçsinler.bende tv de boy gösteren kişilerin allah(c.c) yerine tanrı demelerine çok sinirleniyorum..

Boncuklu

Kayıtlı Kullanıcı

Cok güzel yazmi$ ALLAH(CC) Kendisinden ve buraya ta$idiginiz"dan sizden razi olsun...

S.A..B)

hurrem_Sultan

Kayıtlı Kullanıcı

evet güzel paylaşım Tanrı kelimesi birden fazla maddeyi ifade eder.. bununiçin çok sakat bir tabir bu biz müslümanlar için. Allah yardımcımız olsun inşallah

webcini

Kayıtlı Kullanıcı

paylaşımın için Allah razı olsun

sert

Kayıtlı Kullanıcı

B)

sert

Kayıtlı Kullanıcı

???

HUZEYFE_26

Kayıtlı Kullanıcı

yüreğinize sağlık bu konularda bizle hemfikir olmayan çok insan var sadece bu dünya için çalışan allah ıslah etsin diyorum hayırlı günler...

sert

Kayıtlı Kullanıcı

B)

sert

Kayıtlı Kullanıcı

???

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

sert yazdı:
İşte onlar,iki kelime arasındaki anlam farkını bilmedikleri için böyle söylüyorlar zaten! ;)

çok haklısınız RABBİM arzı olsun ama gerçekten tanrı diyenlere sinir oluyorum.

avdan

Kayıtlı Kullanıcı

ilbeyi yazdı:
SELAM ALEYKÜM EVET MAALESEF MÜSLÜMANIM DİYENLERİN BİR KISMI ALLAH YERİNE TANRI DİYORLAR. ASKERDE YAŞADIĞIM BİR HADİSEYİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM. NÖBETÇİ SUBAY BENİ YEMEK DUASI İÇİN KALDIRDI. ASKERİN YEMEK DUASINI ASKERLİK YAPAN KARDEŞLERİM BİLİR TANRI DİYE BAŞLAR. BEN ALLAHIMIZA HAMD OLSUN DİYE YAPTIRDIM. SUBAY ÇAVUŞ DUAYI YAZDIĞI GİBİ OKU DEDİ. MECBUREN ASKER OLUNCA İTAAT EDECEKSİN. TANRIMIZA DİYE BAŞLADIM AMA 500 KİŞİLİK ASKER ALLAHIMIZA DİYE SES VERDİ. TEKRAR YAP DEDİ. YİNE ASKERLER BU SEFER DAHA GÜR BİR SESLE ALLAHIMIZA DİYE TEKRARLADILAR. SUBAY İNADA BİNDİRDİ TAM 7 DEFA OKUTTU AMA HER DEFASINDA DAH YÜKSEK SESLE ALLAHIMIZA DİYEN ASKERLER KARŞISINDA MAĞLUP OLDU. BENDE İNANIN OTURUP AĞLAMAYA BAŞLADIM. NE MÜTHİŞ DUYGULAR YA
ŞAMIŞTIM. RABBİME ŞÜKRETTİM.

HELAL OLSUN 93/94 TE BENDE ASKERDEYKEN BÖYLE BİR OLAY BAŞIMA GELMİŞTİ U.ÇAVUŞ BESMELE İLE BERABER ALLAHIMIZA HAMDOLSUN MİLLETİMİZ VA.DİYEMEDEN A.SUBAY GICIK BİR ADAMDI YEMEKHANEYİ BOŞALT DEDİ OPERASYONDAN GELMİŞİZ AÇLIKTAN MİDEMİZ SIRTIMIZA YAPIŞMIŞ BOŞALTTIK DIŞARDA DİRSEK TEMAS ARALIĞI HİZAYA GEL İÇERİ NEYSE U.ÇAVUŞ TANRIMIZA HAMDOLSUN BİZDE ALLAHIMIZA HAMDOLSUN DEYİNCE A.SUBAY ZIPKIN YEMİŞ ORKİNOS GİBİ KASKATI KESİLDİ TAM ONBİR DEFA O.SOĞUKTA BİZİ DIŞARI ÇIKARDI TABİİ ODA ALLAH KELAMININ BÜYÜKLÜĞÜNDEN PES ETMİŞTİ

efsun

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsunB)

sert

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)

ahmetan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Fark burada

RE: Fark burada

Önemli olan bizim onu değilde O'nun bizi nasıl çağırdığıdır. "Ene, inde zanni abdi bi[Sahih-i Buhari: Tevhid, 15/35]" (kulum beni nasıl sanıyorsa ben öyleyim) diyor ve kulunu yalancı çıkarmıyor Cenabı Hakk. Allah'ın bizi huzuruna hesap vermeye hangi sıfatlar ve isimle çıkaracağına çok önem vermeliyiz. Sadece kavram ve isimlere takılmak hiç bir şeye çözüm olmaz. Çözüm O'nun huzuruna insan olarak çıkabilmek.B)

handeee

Kayıtlı Kullanıcı

evet haklısınız ama şunuda göz önünde bulundurmak gerkemez mi bazı ayetlerde Tanrı diye geçiyo bunuda göz önünde bulundurmak gerekir düşünüyorum.

merve18_19

Kayıtlı Kullanıcı

allh razı olsun...cok onemlı bır konuya degınmıssın...B)B)

handeee

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim hepimizden razı olsun

merfe

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlar zaten tanrı kelimesini kullananlar genelde çok da inançlı kişiler olmuyor söylendiği gibi sadace bir yaratıcının varlığına inanıp ondan bundan özenerek deist ataist yada diğerlerinden olduklarını söylüyorlar.bizim dinimizde tabiki yüce ALLAHIMIZ vardır ve bilinçli bir şekilde buna karşı olup tanrıya itenlere karşıyız!!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt