Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[COLOR="Magenta"]Selamün aleyküm ben siteye bu gün üye oldum . Beni aranıza umarım kabul edersiniz .Herkesin kandilini tebril ederim dualarınızda benide unutmassınız inşallah[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]Selamün aleyküm ben siteye bu gün üye oldum . Beni aranıza umarım kabul edersiniz .Herkesin kandilini tebril ederim dualarınızda benide unutmassınız inşallah[/COLOR]
hoşgeldiniz eflak kardeşim ne güzel bir günde üye oldunuz siteye
sizinde kandiliniz mübarek olsun rabbim bildiklerimizle amel etmeği
bilmediklerimizi öğrenmeği nasip etsin
allah (cc) emanetsiniz
sizde bizim için dua edin
Ey iman edenler, Allah tan korkup-sakınırsanız, size doğruyu yanlıştan ayıran bir nur ve anlayış (furkan) verir, kötülüklerinizi örter ve sizi bağışlar. Allah büyük fazl sahibidir.
( Enfal; 29)