Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

tanisalim mi (1 Kullanıcı)

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Es-Selamün Aleyküm bende Ebru...Öss'ye hazırlanıyorum...İnşaallah İlahiyat Fakültesini kazanırım...Malatyalıyım.....

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;678718' Alıntı:
Es-Selamün Aleyküm bende Ebru...Öss'ye hazırlanıyorum...İnşaallah İlahiyat Fakültesini kazanırım...Malatyalıyım.....

vealeyküm selem ebru abla insallah kazanirsin hayırlisi neyse o olsun insallah hayırli günler selam ve dua ile malatya'yada sevgiler saygilar

yalnızım

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba

merhaba

vealeyküm selam rabia abla taniştigima memnun oldum nasilsin iyisindir insallah kendine iyi bakman dilegiyle hayırli günler
selam ve dua ile
bende memnun oldum canım derslerınde başarılar dilerım umarım ıstedğin yerı dde kaznırsın üniversıte de... allah yardımcınız olsun

yılmazcan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm. Canlarım gönül dostlarım ben emekliyim 64 yaşındayım. Dünyevi işlerde değilde gönül dostluğunda bence yaşın önemi kalmıyor.Çünki her yaştakinin amacı aynı ALLAH VE PEYGAMBER SEVGİSİ.Sizlerin bu yaşlarda bu yolda istekli arzulu yürümeleri beni gururlandırıyor. Sizlerden gelen inançla yazılmış yazıları mesajları okudukça gururdan ağlıyoyorum. Varolun sağolun. Haydi bu ihtiyarı hep ağlatın gözünün yaşını kurutmayın. Canlarım gönül dostlarım sağlıkla kalın Allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun.

jaba

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm tabi tanışırız ben 30 yaşında ewliyim adım weysel dini konularda sohbet etmek isterim hadi aeo

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardeslerim memnun oldum..ben 17 yasindayim..yurtdisina 4 seneligine babamin görevi münasebetiyle gecici olarak geldim.normalde ankarada oturuyorumm.lise 3 okuyorum..insallah..benimde hedefim ilahiyat ve extra olarakta yazar olmak..:)...Allah nasip etsin isteyenlere.kitap okumayi cok severim ama özellikle yatmadan önce kitap okumayi cok severim..Allaha emanet olun...:) .

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm. Canlarım gönül dostlarım ben emekliyim 64 yaşındayım. Dünyevi işlerde değilde gönül dostluğunda bence yaşın önemi kalmıyor.Çünki her yaştakinin amacı aynı ALLAH VE PEYGAMBER SEVGİSİ.Sizlerin bu yaşlarda bu yolda istekli arzulu yürümeleri beni gururlandırıyor. Sizlerden gelen inançla yazılmış yazıları mesajları okudukça gururdan ağlıyoyorum. Varolun sağolun. Haydi bu ihtiyarı hep ağlatın gözünün yaşını kurutmayın. Canlarım gönül dostlarım sağlıkla kalın Allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun.

selamün aleyküm ALLAH (C.C.) din üzerine aglayanlari cok severmiş... hayırli geceler ALLAH(C.C.) SİZİN VE BÜTÜN MÜSLÜMANLARİN YOLUNU ACİK ETSİN İNSALLAH selam ve dua ile

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm tabi tanışırız ben 30 yaşında ewliyim adım weysel dini konularda sohbet etmek isterim hadi aeo

ve aleyküm selam veysel abi taniştigima memnun oldum dini konular hakkinda konusmayı bende cok severim bu arada ALLAH lafzini kısaltarak yazmayalim
selam ve dua ile

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardeslerim memnun oldum..ben 17 yasindayim..yurtdisina 4 seneligine babamin görevi münasebetiyle gecici olarak geldim.normalde ankarada oturuyorumm.lise 3 okuyorum..insallah..benimde hedefim ilahiyat ve extra olarakta yazar olmak..:)...Allah nasip etsin isteyenlere.kitap okumayi cok severim ama özellikle yatmadan önce kitap okumayi cok severim..Allaha emanet olun...:) .

taniştigima memnun oldum ALLAH (C.C.) YOLUNUZU ACİK ETSİN HAYIRLİSİ NEYSE O OLSUN İNSALLAH
SELAM VE DUA İLE

BURGESS

Kayıtlı Kullanıcı
ve Aleyküm Selam Hoşgeldin Şebnem bende yeniyim ama olsun
İmamhatip birşey hatırlattı neyse :)
İyi vakit geçirmen dilegiyle tekrar hoşgeldin :)

*kübra*

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşler
İstanbulda yaşıyorum üniversite öğrencisiyim.18 yaşındayım.ilahi dinlemeyi çok severim.aeo :)
SELAM VE DUA İLE

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
Hatırlamak istemediğim bi şeyi :A Paranteziçi ( İmamhatiplim ) :evet

siz nasil işterseniz ama anlasilan imam hatip size kötü seyler hatırlatiyor gecmiş yıllar için mi acaba bilmiyorum ama gecmiş gecnmişte kaldi o günler unutulmaz ben yasamadigim halde unutamiyorum ama simdiye bakalim dimi ama yinede sizin yasadiginiz seyleri bilemem bneyse ya selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt