Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

tanisalim mi (2 Kullanıcı)

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
merhaba arkadaslar tanisalimmi ne dersiniz

ben kendini tanitayım sizde tanitirsaniz sevinirim

adim şebnem
16 yaşindayım
trabzonluyum ama istanbulda yasiyorum
ögrenciyim
pendik anadolu imam hatip ve imam hatip lisesinda okuyorum
1. sınıf ögrencisiyim
yalani hiç sevmem
hiç kimseye sırrımı diyemem ama cok güzel sır tutarim

sizde kendinizi tanitirsaniz sevinirim
selam ve dua ile

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm başta selam ver ondan sonra bir diyecegin varsa de tanişmayacaksanda tanişma ben sen benimle gelde taniş demiyorum isteyen varsa buyursun gelsin maksat birbirimizi tanimak ne olsa hayırli günler selam ve dua ile

gül kokusu06

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. ablacım.Öncelikle aramıza hoş geldin.Benim ismim Ümmügülsüm.11 Yaşında 6. sınıf öğrencisiyim.Ankaralıyım.Şu anda Ankaradayım.Kitap okumuyı.sitemizde dolaşmayı ve sporu çok seviyorum.A.E.O.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ben ekrem yıldırım 15 yaşındayım evde oturuyoruz ama gaziantepte oturuyorz
lise 1 öğrencisyim
ilahi dinlemeyi ve söylemeyi çok severim abdurrahma nönülü çoooooooooooooooook sverim

.: Abdurrahman Önül - Kerbelada :.

hodur

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum arkadaslar ben ahmet 26 yasındayım ve hayatla mucadele ediyorum ben bu siteye ilk defa uye giriyorum bu dostluk. birlik beraberlik ve kardeşlik mesajlarınızı gordukce daha cok inanın kendimce seviniyorum tum dunya muslumanlarını selam ediyorum. butun musluman kardeslerimin allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.. şebnem kardeşimede teşekkur ediyorum. allaha emanet olun...

ahseniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim insanlarla tanışmak onlarla hasbihal etmek güzel şeydir ama bunu bu şekil yayımlarsan art niyetli insanlarda karşına çıkabilir sonucta bayansın benı anladıgını umuyorum Allaha emanet ol herhengı bır sorunuz olursa beklerim..

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim ben gümüşhaneliyim ama samsunda oturuyorum lise 2 öğrencisiyim malesef düz liseye gidiyorum selametle........

yalnızım

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum benım adım rabia ankarada oturuyorum 22 yaşındayım evdeyım... bu sıteye yenı uye oldum ve çok sevdım

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
adım tufa
29 yasındayım istanbul avcılarda oturuyorum..çalışıyorum

kubat

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm başta selam ver ondan sonra bir diyecegin varsa de tanişmayacaksanda tanişma ben sen benimle gelde taniş demiyorum isteyen varsa buyursun gelsin maksat birbirimizi tanimak ne olsa hayırli günler selam ve dua ile

BEN ŞAKA OLSUN DİYE DEMİŞTİM HEMEN ALINMYIN

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. ablacım.Öncelikle aramıza hoş geldin.Benim ismim Ümmügülsüm.11 Yaşında 6. sınıf öğrencisiyim.Ankaralıyım.Şu anda Ankaradayım.Kitap okumuyı.sitemizde dolaşmayı ve sporu çok seviyorum.A.E.O.

VEALEYKÜM SELAM KARDESİM HOSBULDUK TANİŞTİGİMA MEMNUN OLDUM DEMEK 6. SINIFA GİDİYORSUN DERSLERİN İYİDİR İNSALLAH DERSLERİNE CALİŞ TMM HADİ LENDİNE İİ BAK ABLACIM SELAM VE DUA İLE

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ben nevin sakaryada yani adapazarı merkezde:) ikamet ediyorum.ön muhasebecilik yapıyorum özel bir şirkette.

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum arkadaslar ben ahmet 26 yasındayım ve hayatla mucadele ediyorum ben bu siteye ilk defa uye giriyorum bu dostluk. birlik beraberlik ve kardeşlik mesajlarınızı gordukce daha cok inanın kendimce seviniyorum tum dunya muslumanlarını selam ediyorum. butun musluman kardeslerimin allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.. şebnem kardeşimede teşekkur ediyorum. allaha emanet olun...

vealeyküm selam abi taniştigima memnun oldum hayırli günler selam ve dua ile

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim insanlarla tanışmak onlarla hasbihal etmek güzel şeydir ama bunu bu şekil yayımlarsan art niyetli insanlarda karşına çıkabilir sonucta bayansın benı anladıgını umuyorum Allaha emanet ol herhengı bır sorunuz olursa beklerim..

hayırli günler uyariniz için tesekkur ederim
ama herseyı kötü tarafindan bakmayalim
iyi tarafindan bakalim tanisalim taniştiralim
ama dedigim gibi uyariniz için tesekkür ederim
hayırli günler selam ve dua ile

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim ben gümüşhaneliyim ama samsunda oturuyorum lise 2 öğrencisiyim malesef düz liseye gidiyorum selametle........

vealeyküm selam kardesim taniştigima memnun oldum
sanki gittigin okulu sevmiyorsun gibi geldi malesef dedigine göre
neyse hayırli günler kardesim selam ve dua ile

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum benım adım rabia ankarada oturuyorum 22 yaşındayım evdeyım... bu sıteye yenı uye oldum ve çok sevdım

vealeyküm selam rabia abla taniştigima memnun oldum nasilsin iyisindir insallah kendine iyi bakman dilegiyle hayırli günler
selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt