Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

tam bir sene olmuş ....... (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

selamun aleyküm,geçensene bu zamnlarda bu güzel siteyle, bi dua ararken google amca seyesinde tanıştım,ewt aradan kocaman bir sene geçmiş aslında yarın tam bir sene olucak çok garip bi duygu o kadar çok şey öğrendim ki burda,rabbim herkesten razı olsun çok güzel kardeşlerim ve arkadaşlarım var

üzüntüm,sevncim,boşlukta ki halim,hayal kırıklığım bazen gerçekleri göremeyişim,hayata dair herşeyim burda bu satrlarda saklı,iyki varsınız iyki tanıdım sizleri

ALLAH'A emanet olun selam ve dua ile...

Zaman ne çabuk geçiyor Neslihan Kardeşim...
İnşallah HAYIRLI ve GÜZEL geçen zamanlar hakkımızda şahit olurlar bize...
Daha nice yıllar burada, hayırlı ve güzel paylaşımlartda bulunmak dileklerimle inşallah...

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Zaman ne çabuk geçiyor Neslihan Kardeşim...
İnşallah HAYIRLI ve GÜZEL geçen zamanlar hakkımızda şahit olurlar bize...
Daha nice yıllar burada, hayırlı ve güzel paylaşımlartda bulunmak dileklerimle inşallah...

ewt abi gerçekten çok çabuk geçiyor
ama boş geçmedi bu bi senem ve çok mutluyum
dediğinz gibi bu zamanlar şahidimiz olsunama güzel ve hayırlı şeylere inşllh
dilek ve dualarınız için rabbim razı olsun değerli abim
selametle....

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Aleykümselam benim can arkadaşım hayırlı ve daim olsun İNŞALLAH...
daha nice senelere...İNŞALLAH...B)B)
SELAM VE DUA İLE...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm,geçensene bu zamnlarda bu güzel siteyle, bi dua ararken google amca seyesinde tanıştım,ewt aradan kocaman bir sene geçmiş aslında yarın tam bir sene olucak çok garip bi duygu o kadar çok şey öğrendim ki burda,rabbim herkesten razı olsun çok güzel kardeşlerim ve arkadaşlarım var

üzüntüm,sevncim,boşlukta ki halim,hayal kırıklığım bazen gerçekleri göremeyişim,hayata dair herşeyim burda bu satrlarda saklı,iyki varsınız iyki tanıdım sizleri

ALLAH'A emanet olun selam ve dua ile...

~*~

Selamün Aleyküm güzel ablacım..
Sitedeki 1. yılınız hayırlı olsun, varlığınız ve güzel paylaşımlarınız daimi olsun inşallah.. Ömür defterinizin 1 yıllık sayfası bizlerle geçti, dilerim kalan sayfalarda da tüm güzellikleri birlikte yaşamak ve paylaşmak nasip olur.. Mutlu haberlerinizle ben de mutlu oldum ablacım.. Dualarım her daim sizinle.. Rabbimiz c.c iki cihanda da sizden razı olsun, iyi ki bu kervanın bir yolcususunuz..
Daim Muhabbetle..

~*~

FeliciaAmelloides.jpg

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com

~*~

Selamün Aleyküm güzel ablacım..
Sitedeki 1. yılınız hayırlı olsun, varlığınız ve güzel paylaşımlarınız daimi olsun inşallah.. Ömür defterinizin 1 yıllık sayfası bizlerle geçti, dilerim kalan sayfalarda da tüm güzellikleri birlikte yaşamak ve paylaşmak nasip olur.. Mutlu haberlerinizle ben de mutlu oldum ablacım.. Dualarım her daim sizinle.. Rabbimiz c.c iki cihanda da sizden razı olsun, iyi ki bu kervanın bir yolcususunuz..
Daim Muhabbetle..

~*~

FeliciaAmelloides.jpg

ve aleyküm selam ablacım öyle güzel şeyler yazmışsınki çok mutlu oldum rabbim razı olsun
inşallh her duyguyu burda ve siz kardeşlerimle paylaşmak nasip olur
duaların ve ilgin için sağol ablacım iyki varsın ,iyki burdayım
selametle
ALLAH'A emanet ol ablacım.......

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel bi doğum günü kutlaması olmuş bu.maaşallah:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt