Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

tam bir sene olmuş ....... (1 Kullanıcı)

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
selamun aleyküm,geçensene bu zamnlarda bu güzel siteyle, bi dua ararken google amca seyesinde tanıştım,ewt aradan kocaman bir sene geçmiş aslında yarın tam bir sene olucak çok garip bi duygu o kadar çok şey öğrendim ki burda,rabbim herkesten razı olsun çok güzel kardeşlerim ve arkadaşlarım var

üzüntüm,sevncim,boşlukta ki halim,hayal kırıklığım bazen gerçekleri göremeyişim,hayata dair herşeyim burda bu satrlarda saklı,iyki varsınız iyki tanıdım sizleri

ALLAH'A emanet olun selam ve dua ile...

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam güzel kardeşim 1. yılını kalpten dualarımla kutluyorum daha nice güzel konuları burada hep beraber paylaşmak ümidiyle herşey gönlünce olsun...inanki bende burdaki insanları tanımaktan çok mutluyum..
Allaha emanet ol...selam ve dua ile kal kardeşim...yolun açık ve aydın olsun...

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam değerli kardeşim;

Hayırlısı olsun,daha nica faydalı ve istifadeli seneler ile cümlemiz ile beraber olur / sun / sunuz / oluruz.

Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ve aleykümselam güzel kardeşim 1. yılını kalpten dualarımla kutluyorum daha nice güzel konuları burada hep beraber paylaşmak ümidiyle herşey gönlünce olsun...inanki bende burdaki insanları tanımaktan çok mutluyum..
Allaha emanet ol...selam ve dua ile kal kardeşim...yolun açık ve aydın olsun...

ALLAH razı olsun gülsengül kardeşim çok sağol
amin inşallh hep daim olur
bende burda olmaktan çok mutluyum
rabbe emanetsin kardeşim
ilgin için teşekkür ederim
selamet ve saadetle.......

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Aleykümselam değerli kardeşim;

Hayırlısı olsun,daha nica faydalı ve istifadeli seneler ile cümlemiz ile beraber olur / sun / sunuz / oluruz.

Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.

amin inşallh kaan kardeşim,hep beraber faydalı olmak duası ile
ALLAH'A emanet olun
selametle kardeşim.......

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm,geçensene bu zamnlarda bu güzel siteyle, bi dua ararken google amca seyesinde tanıştım,ewt aradan kocaman bir sene geçmiş aslında yarın tam bir sene olucak çok garip bi duygu o kadar çok şey öğrendim ki burda,rabbim herkesten razı olsun çok güzel kardeşlerim ve arkadaşlarım var

üzüntüm,sevncim,boşlukta ki halim,hayal kırıklığım bazen gerçekleri göremeyişim,hayata dair herşeyim burda bu satrlarda saklı,iyki varsınız iyki tanıdım sizleri

ve aleyna aleykum selam kardeşim neslihancım.okadar oldumu yaa.Günler necabukta su gibi akıp gidiyor:).İyiki varsın bu sitede.Rahmana emanet ol kardeşim.:a07:

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu aleykum,

Geride bıraktığın bir sene boyunca,bu siteye girmeseydin birşeyler öğrenme imkanın olmayacaktı,dolayısı ile bize bu siteyi dinimizin bilinmeyen yönlerini anlatan ve ortaya çıkaran bir yol gösterici,kardeşliğimizi pekiştiren ve dualarla hatimlerle bunu dahada sağlamlaştıran yüce Rabbimize önce hamdler eder,Peygamber Efendimize en pak salat ve selamlarımızı ileterek,site kurucu ve yöneticilerinede değerli çalışmaları ,emekleri,harcadıkları zamanları açısından teşekkürü borç bilir,sen kardeşimizinde nice senelerini burada geçirmesini ve bizleri ilminle aydınlatmanı temenni ederim.HAYIRLI OLSUN

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ve aleyna aleykum selam kardeşim neslihancım.okadar oldumu yaa.Günler necabukta su gibi akıp gidiyor:).İyiki varsın bu sitede.Rahmana emanet ol kardeşim.:a07:

ewt olmuş arkadaşım,zaman su gibi aksada bende bu zamn dilimnde güzel arkadaşlar tanıyorum çok sağol nevncim iyki tanıdım seni
rabbe emanetsin selamtle kardeşim.......

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Esselamu aleykum,

Geride bıraktığın bir sene boyunca,bu siteye girmeseydin birşeyler öğrenme imkanın olmayacaktı,dolayısı ile bize bu siteyi dinimizin bilinmeyen yönlerini anlatan ve ortaya çıkaran bir yol gösterici,kardeşliğimizi pekiştiren ve dualarla hatimlerle bunu dahada sağlamlaştıran yüce Rabbimize önce hamdler eder,Peygamber Efendimize en pak salat ve selamlarımızı ileterek,site kurucu ve yöneticilerinede değerli çalışmaları ,emekleri,harcadıkları zamanları açısından teşekkürü borç bilir,sen kardeşimizinde nice senelerini burada geçirmesini ve bizleri ilminle aydınlatmanı temenni ederim.HAYIRLI OLSUN

ve aleyküm selam evt haklısın,gerçi bu yolda olduktan sonra bilgi bi şekilde karşına çıkar ama bukadar güzel bi kardeşlik ve ailenmiş hissi veren site üyeleri ne denk gelirmiydim o ayrı

rabbim razı olsun kardeşim
selamet ve saadetle......

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
canım benım 1. yılın kutlu olsun
daha nıce guzel yıllara ınşaallah :)

allaha emanet ol

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
mutlu yıllar diyelim o zaman.

bu siteyı bende cok sevıyorum.arada ufak tefek sorunlar olsada dert değil önemli olan anlayışlı ınsanların olması..nice yıllara inşallah...bütün dostlarıma sıteye katkılarından dolayı tesekkur edyim bende çok şey öğrendim ve öğreniyorum çünkü..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
aleykum selam GÜZEL KARDEŞİM.... hayırlı olsun ..
nice yıllara hep beraber inşaALLLAH...

SELAM VE DUA İLE B)B)B)

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
mutlu yıllar diyelim o zaman.

bu siteyı bende cok sevıyorum.arada ufak tefek sorunlar olsada dert değil önemli olan anlayışlı ınsanların olması..nice yıllara inşallah...bütün dostlarıma sıteye katkılarından dolayı tesekkur edyim bende çok şey öğrendim ve öğreniyorum çünkü..

hoşgeldin
ewt arada bazan olabilir ama önemli değil kalpleri her daim güzel tutmkta fayda var
ALLAH razı olsun
selametle.......

zamanamaz

Kayıtlı Kullanıcı
şehitler alimler ulemalar sevilen salih kullar
Fahri Kainat Efendimiz (s.a.v.) ve gelmiş geçmiş hak dostlar
şefatçimiz olsun

......

Nahnu ala sünneti Muhammed
nice hayırlı yıllar olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt