Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sümeyye EDDEP (hiç dinlediniz mi) (3 Kullanıcı)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim kardeşim. çok güzel bir resim...
HOTLİNK FOR FORMS (1) bu kısımda ki kodu kopyalayıp yapıştırırsanız resminiz büyük çıkacaktır...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşlerim gelin biraz kalbimize şifa diye KUR'AN dinleyelim...
hayırlı geceler...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm Rahman razı olsun paylaşımınız için.
Sümeyye kardeşimizi ilk defa dinleme şansına sahib oldum ne güzel okuyor maşaallah fesübhanallah.
Rabbim güzel kardeşimize hayırlı uzun ömür bahşetsin inşaallah.Selam ve dua ile...​

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm Rahman razı olsun paylaşımınız için.​

Sümeyye kardeşimizi ilk defa dinleme şansına sahib oldum ne güzel okuyor maşaallah fesübhanallah.

Rabbim güzel kardeşimize hayırlı uzun ömür bahşetsin inşaallah.Selam ve dua ile...

Ve aleykümselam kardeşim. ALLAH sizlerden de razı olsun inşaallah...
ne güzel bu sesi duymanıza vesile olduğum için çok mutlu oldum...
AMİN kardeşim...

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm kardeşim..
Mevla Teala razı olsun..Bana da Sümeyye kardeşimizi bu kutlu doğumda bir programda canlı dinlemek nasib oldu..
maşaAllah, barekAllah.. Mevla Teala'nın vergisi, çok güzel ve de kuvvetli bir sese sahip kardeşimiz..
Rabbimiz c.c sayılarını artırsın, kardeşlerimizi bu nurlu yolda daim eylesin inşaAllah.. (amin)

emeğinize sağlık..vesilenizle bir kez daha dinlemiş olduk değerli kardeşim.. Allahu Teala sevabınızı yazsın inşaAllah..
selam ve dua ile..Allah'a emanet olunuz..

hak63

Kayıtlı Kullanıcı
re

re

elıne yureğıne sağlık ama link kırık
allaha emanet ol

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
s.a evet ben de izleyemedim.başka zaman İnşaallah selametle

Ve aleykümselam ablacım...
İnşaallah dinlemenizi çok isterim çünkü çok güzellllllll

ALLAHa emanet olun ablacım
selam ve dua ile...
Hayırlı günler...

zambaklale

Kayıtlı Kullanıcı
ben neden sümeyye EDDEP i dinleyemiyorum

su_sıla

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleylum site acılmadıgı için dinleyemedim ama televizyonda dinledim ramazanda allah ilmini arttırsın rabbime bitmez tukenmez şükür boyle evlatlar yetiştigi için , allah nazardan korusun amin

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleylum site acılmadıgı için dinleyemedim ama televizyonda dinledim ramazanda allah ilmini arttırsın rabbime bitmez tukenmez şükür boyle evlatlar yetiştigi için , allah nazardan korusun amin

Aleykümselam kardeşim. ALLAH razı olsun...
Şu an dinlemek istiyorsanız www.polysolve.com adresinden Youtubeye girebilir ve dinleyebilirsiniz İnşaAllah
Benim buraya eklediğim videoda İkra suresini okuyor...

ALLAHa emanet olunuz
hayatınız her anı KUR'AN tadında geçsin İnşaALLAH...

Sebahat.28

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm
Allah razi olsun bu süreyi bu sekilde dinledigime sevindim. MasAllah ne de güzel okumus. Bu süreyi cok severim, insAllah bir gün bana da böyle ya da buna yakin okumak nasip olur. Takip ettigim kadar ögretmensiniz ve bu süre sizin icin de cok kiymetlidir.
Seneler öncesi bu süreyi rüyamda görmüstüm, ve bana bunu ezberle diyorlardi. O zaman henüz ezbere bilmiyordum. Bütün gece bu süreyi ezberlemeye calistim rüyamda. Sabahleyin rüya kitabina bakinca „ Bu süreyi rüyasinda gören kadin ise hamiledir ve erkek cocugu olacak“ diye yaziyordu. Ilk cocugum kiz. Bu rüyaya güvendim, ve ona göre hazirlik yaptim. Ve rüya da gerceklersti. Herkeze bu sürenin mealini okumaini tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt