SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN İNŞALLAH B)B)B)B)bilgideposu1982 yazdı:
KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN
MAHSUMİYET BE İŞTE TERTEMİZ BİR YÜREK
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM KİM İSTEMEZ BÖYLE TERTEMİZ MELEKBİBİ COCUKLARI KARDEŞİM ALLAH İNŞAHLAH KALBİNE GÖRE VERİR SEN YETERKİ CANI GÖNÜLDEN İSTE ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)trabzonlu20 yazdı:
S.A. KARDESIMM BENIM ICIMDEKI BU DUYGU NEDIR BILMIYORUM AMAA ACAYIP COCUK SEVDASI VAR HASTAYIM BUTUN BEBEKLERE YAA ALLAHIMM BANA DA NURTOPU GIBI BI BEBEK NASIP EYLE HEMEN KOPYALADIM
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM B)B)B)B)desertrose yazdı:
Selamun aleykum..
Allah c.c. razı olsun çok güzeller yavrucaklar
Emeğine sağlık abi selam ve dua ile kal inşaAllahB)
S.A KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK SENİN BEBİŞLER COOOOOK GÜZELMİŞ BEBEKLERİN HEPSİ GÜZEL ONLAR MELEKTİR ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
A.S KARDEŞİM ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUNB)B)B)B)Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm... Gerçektende üstteki resimler çok şirin...En alttakide hakikaten gel keyfim gel Allah razı olsun Allaha emanet olun.. B)B)B)
A.S. KARDEŞİM SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)efsude yazdı:
SELAMUNALEYKUM CEVDET ABI
BEBEKLER COK GUZELLERMIS ALLAH ANA BABALARINA BAGISLASIN INSALLAH.KADERLERI KISMETLERIDE GUZEL OLSUN
SELAM VE DUA ILE...