selamün aleyküm ben aranıza yeni katıldım şu an çok zor durumdayım eşimle 4 aydır ayrıyız ne boşanıyor nede birleşmeye yanaşıyor 3 yaşında bi oğlum var yuvamın yıkılmasını istemiyorum lütfen umreye giden arkadaşlar yuvam için dua edebilirlermi çünkü dualarla kurtulacak bu yuva eminim
"SELAMUN ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BEREKATUHU"
Konuyu açarken bile heyecandan yazamıyorum.Ellerim titriyor.ama bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.Çünkü dualarınızla bana çok destek olunuz.Sizlere minettarım hepinizden Allah razı olsun.Bu sitede olmaktan dolayı çok mutluyum.Bu site sayesinde tüm güzellikleri yaşıyorum.ALLAHIN İZNİYLE.emeği geçenlerden binlerce kez razı olsun.
KUTSAL YOLCULUĞU DAVET
Allahın izniyle annemle birlikte ümreye gidiyoruz rabbimin izniyle.
18.07.2010 saat 19.00 medine ilk durağımız .
inşallah ona layık bir kul oluruz.
RABBİM BİZE BU YOLCULUĞU KOLAY İBADETLERİMİZİDE MAKBUL EYLE .....
AMİN AMİN AMİN......
GÖNÜL DOSTLARIM.ÇOK HEYACANLIYIM.KALBİM UÇACAK GİBİ .NASIL DAYANACAĞIMI BİLEMİYORUM.SELAMETLE KALIN.RABBİM TÜM İSTEYEN KARDEŞLERİMİZE NASİP EDER İNŞALLAH.GÖNÜL DOSTLARIM.SİZLER İÇİNDE ELLERİMİ AÇIP DUA EDECEĞİM.ALLAHIN İZNİYLE SİZLERDE BENİM VE ANNEM İÇİN DUA EDERMİSİNİZ.
ALLAHA EMANET OLUN.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.
RABBİME MUHABBET VE NURUNA EMANET OLUN.:a15:
aleykümselam kardeşim.gerçekten de senin adına çokk sevindim.yolun açık olsun,allah tüm dualarnıı kabu eder inşallah.allaha emanet ol![]()
geçtiğiniz yollara
bizden selam götürün
hakdost diyen dillere
bizden selam götürün
yağan nuri hüdaya
merve ile safaya
muhammed mustafa ya
bizden selam götürün.
güle güle gidin kardeşim,rabbım yolunuzu açık etsin.
O mubarek beldeleri doya doya yaşamayı,günahlardan sıyrılarak dönmeyi rabbım nasip eylesin sizlere inşaallah.
Benim içindeözel,ismen dua ederseniz çok sevinirim kardeşim.
[ı]rabbim inşallah bizlerede o kutsal topraklara ayak basmayı nasib eder senin adına çok sevindim hayırlı yolculuklar[/ı]