Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

‹●› ŞüKrÜmE şÜkReDeRiM ‹●› (2 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
canim benim kopyaladim bazi yazilarini.uzun bi zamain olmadigi icin kisa paylasimlarini okuyabildim. sukrume sukrederim. yine harikaydi bu.
helal et hakkini ins hepsicok guzel yzilar
allah a emanet ol ins

Selamün Aleyküm Hazal Ablacım..
Est. helal hoş olsun inşallah, hakkımız var ise..
Çok teşekkür ederim ilginiz için..Beğendiğinize sevindim..
En Emin'e emanetimsiniz inşallah.. Selam ve Dua ile..B)B)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm gül kardeşim benim.emeğine sağlık.çok güzel olmuş.çok etkilendim.rabbim ebeden razı olsun paylaştığın için canım kardeşim.rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah.selametle ve baki dua ile rabbimize emanetsin...B)B)B)​

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
esselamu aleyküm gül kardeşim benim.emeğine sağlık.çok güzel olmuş.çok etkilendim.rabbim ebeden razı olsun paylaştığın için canım kardeşim.rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah.selametle ve baki dua ile rabbimize emanetsin...B)B)​

Ve aleyküm Selam değerli ablacım...
Beğendiğinize sevindim, çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz ve sözleriniz için.Sizin de gül kalbinize sağlık olsun inşallah:). Allah c.c cümlemizden razı olur inşallah ablam.. Ecmain.. Sizin de her daim hakkınızda hayırlısının olması dualarımla..Amin..Şimdiden hayırlı Cuma'lar diliyorum inşallah.Selam ve baki Dua ile, Duaların Adresi'ne emanet olunuz..B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt