Kemahlı_24
Kayıtlı Kullanıcı
Ne alemdesiniz DOSTLAR..
İstanbulda bereket yağıyor...
oruç tutanlara ALLAH ın bir ikramı bu sanırım..
Ne alemdesiniz DOSTLAR..
KESİNLİKLE SANA KATILIYORUM KARDEŞİM,
ALLAHIMIZA ŞÜKÜRLER OLSUN.ORUCUMUZ İYİ GİDİYOR.
SELAMETLE KALIN.
Ne alemdesiniz DOSTLAR..
Ne alemdesiniz DOSTLAR..
KESİNLİKLE SANA KATILIYORUM KARDEŞİM,
ALLAHIMIZA ŞÜKÜRLER OLSUN.ORUCUMUZ İYİ GİDİYOR.
SELAMETLE KALIN.
ALLAH izniyle bugünkü oruçumuzu tuttuk
ALLAH kabul etsin..
Hayırlı cumalar ,
allah razı olsun.
Selametle kalın.
Bu gün tuttum çok şükür.15.günü tutmayı çok istiyordum
Gecede namazım var..Rabbim,kabul etsin inşallah
ALLAH tutulan oruçlarımızı kabul etsin..
ALLAH a emanetsiniz..
Rabbim cümlemizden razı ve hoşnut olsun ebeden inşallah kardeşlerim...
Dualarınıza can-ı gönülden amin...
Rabbim en güzel ve hayırlı bir şekilde kabul etsin inşallah...
Selam ve DUA ile...
Bu gün 4. günüm olacak.Rabbim 10 a tamamlamayı nasip eder inşallah.
UNUTMAYALIM..
Salı 28 Haziran .........Recep 26......Oruç 3 (MİRAÇ KANDİLİ)
Allah kabul etsin inşallah bende katılmayı çok isterdim ama bn mide rahatsızı olduğum için tutmakta zorlanıyorum ama şöyle birşey paylaşmak istiyorum bende yeni öğrendim recep ayı namazı var bu namazı kılmak münafıklara nasip olmuyormuş. 10 rekat her iki rekatta selam verilerek kılınıyor. her rekatta fatihadan sonra 3 kafirun 3 ihlas okunuyor. müslümanız diyoruz ancak mümince yaşayıp yaşamadığımız aşikar. ben öğrendikten sonra gözardı edemedim acaba bende mi münafığım da bir türlü kılamadım düşüncesiyle bugün kıldım Allah kabul etsin inş. farklı bi konuya değindim hakkınızı helal edin arkadaşlar yeni üyelerden olduğum için çok fazla bilmiyorum bu şekilde paylaştım. Allaha emanet olun inş.
Allah kabul etsin inşallah bende katılmayı çok isterdim ama bn mide rahatsızı olduğum için tutmakta zorlanıyorum ama şöyle birşey paylaşmak istiyorum bende yeni öğrendim recep ayı namazı var bu namazı kılmak münafıklara nasip olmuyormuş. 10 rekat her iki rekatta selam verilerek kılınıyor. her rekatta fatihadan sonra 3 kafirun 3 ihlas okunuyor. müslümanız diyoruz ancak mümince yaşayıp yaşamadığımız aşikar. ben öğrendikten sonra gözardı edemedim acaba bende mi münafığım da bir türlü kılamadım düşüncesiyle bugün kıldım Allah kabul etsin inş. farklı bi konuya değindim hakkınızı helal edin arkadaşlar yeni üyelerden olduğum için çok fazla bilmiyorum bu şekilde paylaştım. Allaha emanet olun inş.