VaVeyla
Kayıtlı Kullanıcı
listemiz
onur1905
mervenur1
trhacker
deniz yıldızı
mine
ramora
luvi
yaralı gönül
mervenur1
trhacker
deniz yıldızı
mine
ramora
luvi
yaralı gönül
saol Allah razı olsun canım kardeşimσпця 1905;1083981' Alıntı:tamam ablacigim.
Sen nasil istersen.
Amac katilim olmasi, konuyu kimin acip yürüttügü hic ve hic önemli degil
ALLAH(C.C)'a emanet ol ins.
selametle
aleyküm selam hemen ekliyorum canımselamun aleyküm çok güzel bi konu açmışsınız allah razı olsun inşallah bende varım,,,:a12:
aslında onur kardeşimiz sayesinde bu konuyu açtım onun konusunu görünce aklıma sitedeki arkadaşlarımızla beraber tutsak daha güzel olacağını düşündüğüm için actimve aleyküm selam canım tamam bende varım rabbımden nasip ederde bir şey olmazsaçok güzel düşünmüşün allah razı olsun kardeşimizin bir itirazı olcağını sanmıyorum
listemiz
onur1905
mervenur1
trhacker
deniz yıldızı
mine_
ramora
luvi
yaralı gönül
şehadetgülü
ayşegül00
elifimbenim
toplam:11
Ablacigim, ALLAH(C.C) cümlemizden, tüm mümin kardeslerimizden razi olsun insallah.aslında onur kardeşimiz sayesinde bu konuyu açtım onun konusunu görünce aklıma sitedeki arkadaşlarımızla beraber tutsak daha güzel olacağını düşündüğüm için actim
Allah onurdan ve sizlerden razı olsun
inşallah canım kadar kardeşim son nefesimizi verene kadar ibadet edelimσпця 1905;1084276' Alıntı:Ablacigim, ALLAH(C.C) cümlemizden, tüm mümin kardeslerimizden razi olsun insallah.
Unutmamak gerekki, dünya ahiretin tarlasidir.
Bol bol zikir cekelim, dua edelim, oruc tutalim. Elimizden geldigi kadar insallah.
Selam ve dua ile
Onur
aleyküm selam kardeşim hayırlı cumalar hemen ekliyorum amin"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü "
hayırlı cumalar kardeşlerim,
allah izin ederse bende oruç tutmak istiyorum.selametle kalın.
Rabbim bizleri bu güzel yoldan ayırmasın...