sure_derin
Kayıtlı Kullanıcı
bugünde oruç tutacak var mı imsak vaktine az kaldı
RAHMAN tutmuş olduğumuz oruç ve oruçları kabul ve makbul eylesin ..gerçektende HAK TAALA yardım ediyor ,normalde açlıktan susuzluktan elimiz ayağimiz titrerdi benin inşaALLAH buğun 3. günüm olacak ve inanın ne açlık nede susuzluk ve çokta rahatım..
RECEB ayının mağfireti bereketi üzerimizden eksik olmasın ; cumanız mübarek olsun
selam dua ve muhabbetle inşaALLAH
amin amin tüm kardeşlerimin cuması mübarek olsunRAHMAN tutmuş olduğumuz oruç ve oruçları kabul ve makbul eylesin ..gerçektende HAK TAALA yardım ediyor ,normalde açlıktan susuzluktan elimiz ayağimiz titrerdi benin inşaALLAH buğun 3. günüm olacak ve inanın ne açlık nede susuzluk ve çokta rahatım..
RECEB ayının mağfireti bereketi üzerimizden eksik olmasın ; cumanız mübarek olsun
selam dua ve muhabbetle inşaALLAH
inşallah kardeşim ben bu ayda üç tane tutabılırım sadece şaban ayına bişey diyemem şimdiden bünyem pek iyi deil o yüzden:Aσпця 1905;1093804' Alıntı:Su 3 günü mutlaka tutalim, fakat ben daha fazlada tutacagim ins.
3 günün sevabi pek cok, ama
daha fazla oruc tutmak = daha fazla sevap
iyi ameller isleyelim ins.
ALLAH kabul etsin.selamun aleyküm çok şükür oruç tuttuk siteye giremedim o günlerde,hepimize dua ettim.inşallah devamlı tutarız allaha emanet olun...
Bir kimse kardeşine gıyabında dua ettiği zaman, başında görevli bir melek: ‘Allah o kardeşin için istediğin şeyin aynısını sana da versin,’ diye dua eder”[ Ebu Davud, Vitr, 29(No: 1534)]
hadis-i şerifi bildiriyor ki; kendisini düşünen kimse, din kardeşine hayır dua etmelidirÇünkü, bu onun için daha kazançlı olacaktırHadisin başka bir rivayetinde, din kardeşine dua eden kimseye, Allahu Teala şöyle buyurur: “Ey kulum, istediğini vermeye önce senden başlarım” [Zebîdî, İthâfu’s-Saâde, VII, 136]
"selamun aleyküm kardeşlerim;
aranızda bu gün oruç tutan varmı?
Ben orucum bu gün allah kabul ederse çok güzel bir duygu.rabbim kabul etsin.
Selametle kalın.
Nasılsın mervecim.biraz işlerim yoğundu çok seyrek olarak siteye girdim.sağol mervecim allah kısmet ederse haftayada tutacam inşallah.selametle canım.kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum sana....
Orucumu açınca sanada dua edeceğim allahın izniyle...