Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Şuanki Durmunuz( Smıleylerle anlatın) (2 Kullanıcı)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Şuanki Durmunuz( Smıleylerle anlatın)

B)B)B) :);) B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

AFRA_NUR yazdı:
hafize yazdı:

AFRA NUR HAYROLA İYİ SAATTE OLSUNLARA RASTLADIN GALİBA :D
evet annem bugün bendeler:D:D:D

olsun arada bir gelsinler hep hüzünlenmek olmuyor :D ben gülmeyi çok seviyorum ama üzüldüğüm zaman dünyam kararıyor bu sabah inanki çok üzgündüm ama gitti :D ona güle güle dedim birdahada semtimize uğrama hele hele evime hiç gelme dedim iyi demişim demi :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

andelib yazdı:
sevgili kardeşim ooooo gereksizse açmayıver sayfayı..başlıktan belli zaten konun içeriği.gerekli başlıklara gir.her sitede böyle şeyler vardır... eğer zamanını çok iyi değerlendireceksen bırakacaksın klavye tutmayı kitab okuyacaksın.kuran hadis okuyup ibadet edeceksin .başka nasıl olabilir ki..
interneti kaldıracaksın evden.insanın vaktini mutlaka boşa harcattırıyo.senin dediğin kadarını..yani saniyelerimizi..
hem birbirimizin hüzünlü sevinçli olduğunu bilmekte ne sakınca olabilir ki...
mümin müminin nasıl olduğunu sorması normaldir.....
sana kızıyomuşum gibi gelebilir.yazılar sert gibide gelebilir.bunları kızdığımdan yazmıyom..
bu forumu açanı haklı gördüğüm için yazıyom..kızma yani..

tamammı..
allaha emanet ol
dua et

Andelip bu gün onada gelmişler galiba ben inanıyorum ki oda gülmeyi seviyordur :D bu sitede her telden var arada eğlenmek şakalaşmak ta lazım bir an için yapmasaydım keşke dedim ama olsun :p

Kaan Erdem

Yönetici

HAFİZE ANNEM SEN DEVAM ET TAKILMA NEGATİF YORUMLARA HERKEZ KENDİNCE HAKLIDIR.BAKSANA AÇTIĞIN FORUMLAR ''HİT'' OLUYOR.:D:D:D:D:D:D:D:DSELAM VE DUA İLE KAL.SELAMETLE.

hafize yazdı:

MAŞALLAH MAŞALLAH BU GÜN KEYFİNİZ YERİNDE ALLAH HİÇ BOZMASIN SABAH BİRAZ ÜZGÜNDÜM AMA ŞİMDİ MORALİM YERİNE GELDİ :D

ufuk0884

Kayıtlı Kullanıcı

burada avatar nasıl ekleniyo ,
bana yardım edebilecek varmı ?
şimdiden teşekkür ederim.

Kaan Erdem

Yönetici

profil ayarlarında giriniz ve her avatr yüklenmiyor sistemden kaynaklı sanırım
masa üstünde olan resimlerinizi gözat içersinden seçin ve güncelleme meye basın.kolay gelsin.

ufuk0884 yazdı:

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

:p

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
profil ayarlarında giriniz ve her avatr yüklenmiyor sistemden kaynaklı sanırım
masa üstünde olan resimlerinizi gözat içersinden seçin ve güncelleme meye basın.kolay gelsin.

ufuk0884 yazdı:

Kaan selamünaleyküm bende birşey sorayım avatarım ön izlemede çıkıyor cevabı gönderde çıkmıyor neden acaba B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
HAFİZE ANNEM SEN DEVAM ET TAKILMA NEGATİF YORUMLARA HERKEZ KENDİNCE HAKLIDIR.BAKSANA AÇTIĞIN FORUMLAR ''HİT'' OLUYOR.:D:D:D:D:D:D:D:DSELAM VE DUA İLE KAL.SELAMETLE.

hafize yazdı:

MAŞALLAH MAŞALLAH BU GÜN KEYFİNİZ YERİNDE ALLAH HİÇ BOZMASIN SABAH BİRAZ ÜZGÜNDÜM AMA ŞİMDİ MORALİM YERİNE GELDİ :D

Teşekkür ederim Kaan bazen şakalaşmakta gerekiyor demi :D

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
ooooo yazdı:
kusura bakmayın ama benim tek ifade edbileceğim şey bu:mad::mad::mad::mad:

çünkü bu form çok gereksiz .... bu vaktimizi daha değerli şeylerle harcayabilirizz çünkü giden zaman tekrar bize dönmüyor gerçekten bu siteye bişey ler öğrenebilirim diye kayıt oldum ama ne yazık ki oyunlarla karşılaştım kardeşim saniye bile bir şey öğreniyorsak bizim için ne mutlu kime ne benim ruh halimden onun yerine bir hadis öğrenssem kar sayarım kendime kusura bakmayın ama sanırım başka site arayışına giricem arkadaş tavsiyesi üzerine gelmiştim ama yanılmış...

Kızmanıza gerek yok arada espiri olsun dye yapıyoruz Rabbime şükürler olsun bu sitede yok yok her şey var gülmekte lazım değilmi :pB)

Eğer varya bir saniyeniz boşsa okadar günahınız varki ..Madem bu forum gereksiz olmuş yazma bu foruma zamanın giderAllah muhafaza..Bukadar büyük konuşuyorsunuz...Sen şükür etmesini bilmiyorsun...Dua et bu sitede her konudan istediğin şeyi bulabilirsin......B)

benim şuanki smiley durumum yine aynı :| (nebilim aslında güleryüzlüyümde sabah diye heralde:p)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
hafize yazdı:
ooooo yazdı:
kusura bakmayın ama benim tek ifade edbileceğim şey bu:mad::mad::mad::mad:

çünkü bu form çok gereksiz .... bu vaktimizi daha değerli şeylerle harcayabilirizz çünkü giden zaman tekrar bize dönmüyor gerçekten bu siteye bişey ler öğrenebilirim diye kayıt oldum ama ne yazık ki oyunlarla karşılaştım kardeşim saniye bile bir şey öğreniyorsak bizim için ne mutlu kime ne benim ruh halimden onun yerine bir hadis öğrenssem kar sayarım kendime kusura bakmayın ama sanırım başka site arayışına giricem arkadaş tavsiyesi üzerine gelmiştim ama yanılmış...

Kızmanıza gerek yok arada espiri olsun dye yapıyoruz Rabbime şükürler olsun bu sitede yok yok her şey var gülmekte lazım değilmi :pB)

Güne nasıl başlarsan öyle bitirirsin her şey gönlünce her şey güzel olsun boş ver bu onun düşüncesi :D

Eğer varya bir saniyeniz boşsa okadar günahınız varki ..Madem bu forum gereksiz olmuş yazma bu foruma zamanın giderAllah muhafaza..Bukadar büyük konuşuyorsunuz...Sen şükür etmesini bilmiyorsun...Dua et bu sitede her konudan istediğin şeyi bulabilirsin......B)

benim şuanki smiley durumum yine aynı :| (nebilim aslında güleryüzlüyümde sabah diye heralde:p)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
AFRA_NUR yazdı:
hafize yazdı:

AFRA NUR HAYROLA İYİ SAATTE OLSUNLARA RASTLADIN GALİBA :D
evet annem bugün bendeler:D:D:D

olsun arada bir gelsinler hep hüzünlenmek olmuyor :D ben gülmeyi çok seviyorum ama üzüldüğüm zaman dünyam kararıyor bu sabah inanki çok üzgündüm ama gitti :D ona güle güle dedim birdahada semtimize uğrama hele hele evime hiç gelme dedim iyi demişim demi :D
iyi demişsin tabi annem inşallah hepimizden uzakk çokk uzak olsun hüzün selametle annemmmm A.E.O

andelib

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
andelib yazdı:
sevgili kardeşim ooooo gereksizse açmayıver sayfayı..başlıktan belli zaten konun içeriği.gerekli başlıklara gir.her sitede böyle şeyler vardır... eğer zamanını çok iyi değerlendireceksen bırakacaksın klavye tutmayı kitab okuyacaksın.kuran hadis okuyup ibadet edeceksin .başka nasıl olabilir ki..
interneti kaldıracaksın evden.insanın vaktini mutlaka boşa harcattırıyo.senin dediğin kadarını..yani saniyelerimizi..
hem birbirimizin hüzünlü sevinçli olduğunu bilmekte ne sakınca olabilir ki...
mümin müminin nasıl olduğunu sorması normaldir.....
sana kızıyomuşum gibi gelebilir.yazılar sert gibide gelebilir.bunları kızdığımdan yazmıyom..
bu forumu açanı haklı gördüğüm için yazıyom..kızma yani..

tamammı..
allaha emanet ol
dua et

Andelip bu gün onada gelmişler galiba ben inanıyorum ki oda gülmeyi seviyordur :D bu sitede her telden var arada eğlenmek şakalaşmak ta lazım bir an için yapmasaydım keşke dedim ama olsun :p

sever sever herkes gülmeyi sever arada sırada abla......
bazen fıkra bile okuyor insan ...anlatıyor..muhabbetten yani..
bizim vazifemiz muhabbet etmek. husumet etmek değil..
biraz alakasız oldu ama idare et.
bu aralar hep :D böyle........

dua et...

MMHTP

Kayıtlı Kullanıcı

şu an ifade edebilecegim tek şey
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

eleman

Kayıtlı Kullanıcı

:eek:;):D

hermani

Kayıtlı Kullanıcı

yakşamlar hayırlı günler cemaat

hermani

Kayıtlı Kullanıcı

benimle konuşacak muhabbet edecek kardeş yokmu

esved

Kayıtlı Kullanıcı

:):):):):):););););););):p:p:p:p:p:p:D:D:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt