AFRA_NUR yazdı:
evet annem bugün bendelerhafize yazdı:
AFRA_NUR yazdı:
AFRA NUR HAYROLA İYİ SAATTE OLSUNLARA RASTLADIN GALİBA
andelib yazdı:
sevgili kardeşim ooooo gereksizse açmayıver sayfayı..başlıktan belli zaten konun içeriği.gerekli başlıklara gir.her sitede böyle şeyler vardır... eğer zamanını çok iyi değerlendireceksen bırakacaksın klavye tutmayı kitab okuyacaksın.kuran hadis okuyup ibadet edeceksin .başka nasıl olabilir ki..
interneti kaldıracaksın evden.insanın vaktini mutlaka boşa harcattırıyo.senin dediğin kadarını..yani saniyelerimizi..
hem birbirimizin hüzünlü sevinçli olduğunu bilmekte ne sakınca olabilir ki...
mümin müminin nasıl olduğunu sorması normaldir.....
sana kızıyomuşum gibi gelebilir.yazılar sert gibide gelebilir.bunları kızdığımdan yazmıyom..
bu forumu açanı haklı gördüğüm için yazıyom..kızma yani..
tamammı..
allaha emanet ol
dua et
hafize yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
MAŞALLAH MAŞALLAH BU GÜN KEYFİNİZ YERİNDE ALLAH HİÇ BOZMASIN SABAH BİRAZ ÜZGÜNDÜM AMA ŞİMDİ MORALİM YERİNE GELDİ
ufuk0884 yazdı:
burada avatar nasıl ekleniyo ,
bana yardım edebilecek varmı ?
şimdiden teşekkür ederim.
KAAN ERDEM yazdı:
profil ayarlarında giriniz ve her avatr yüklenmiyor sistemden kaynaklı sanırım
masa üstünde olan resimlerinizi gözat içersinden seçin ve güncelleme meye basın.kolay gelsin.
ufuk0884 yazdı:
burada avatar nasıl ekleniyo ,
bana yardım edebilecek varmı ?
şimdiden teşekkür ederim.
KAAN ERDEM yazdı:
HAFİZE ANNEM SEN DEVAM ET TAKILMA NEGATİF YORUMLARA HERKEZ KENDİNCE HAKLIDIR.BAKSANA AÇTIĞIN FORUMLAR ''HİT'' OLUYOR.SELAM VE DUA İLE KAL.SELAMETLE.
hafize yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
MAŞALLAH MAŞALLAH BU GÜN KEYFİNİZ YERİNDE ALLAH HİÇ BOZMASIN SABAH BİRAZ ÜZGÜNDÜM AMA ŞİMDİ MORALİM YERİNE GELDİ
hafize yazdı:
ooooo yazdı:
kusura bakmayın ama benim tek ifade edbileceğim şey bu
çünkü bu form çok gereksiz .... bu vaktimizi daha değerli şeylerle harcayabilirizz çünkü giden zaman tekrar bize dönmüyor gerçekten bu siteye bişey ler öğrenebilirim diye kayıt oldum ama ne yazık ki oyunlarla karşılaştım kardeşim saniye bile bir şey öğreniyorsak bizim için ne mutlu kime ne benim ruh halimden onun yerine bir hadis öğrenssem kar sayarım kendime kusura bakmayın ama sanırım başka site arayışına giricem arkadaş tavsiyesi üzerine gelmiştim ama yanılmış...
Kızmanıza gerek yok arada espiri olsun dye yapıyoruz Rabbime şükürler olsun bu sitede yok yok her şey var gülmekte lazım değilmi B)
Resul_Acer yazdı:
hafize yazdı:
ooooo yazdı:
kusura bakmayın ama benim tek ifade edbileceğim şey bu
çünkü bu form çok gereksiz .... bu vaktimizi daha değerli şeylerle harcayabilirizz çünkü giden zaman tekrar bize dönmüyor gerçekten bu siteye bişey ler öğrenebilirim diye kayıt oldum ama ne yazık ki oyunlarla karşılaştım kardeşim saniye bile bir şey öğreniyorsak bizim için ne mutlu kime ne benim ruh halimden onun yerine bir hadis öğrenssem kar sayarım kendime kusura bakmayın ama sanırım başka site arayışına giricem arkadaş tavsiyesi üzerine gelmiştim ama yanılmış...
Kızmanıza gerek yok arada espiri olsun dye yapıyoruz Rabbime şükürler olsun bu sitede yok yok her şey var gülmekte lazım değilmi B)
Güne nasıl başlarsan öyle bitirirsin her şey gönlünce her şey güzel olsun boş ver bu onun düşüncesi
Eğer varya bir saniyeniz boşsa okadar günahınız varki ..Madem bu forum gereksiz olmuş yazma bu foruma zamanın giderAllah muhafaza..Bukadar büyük konuşuyorsunuz...Sen şükür etmesini bilmiyorsun...Dua et bu sitede her konudan istediğin şeyi bulabilirsin......B)
benim şuanki smiley durumum yine aynı :| (nebilim aslında güleryüzlüyümde sabah diye heralde)
iyi demişsin tabi annem inşallah hepimizden uzakk çokk uzak olsun hüzün selametle annemmmm A.E.Ohafize yazdı:
AFRA_NUR yazdı:
evet annem bugün bendelerhafize yazdı:
AFRA_NUR yazdı:
AFRA NUR HAYROLA İYİ SAATTE OLSUNLARA RASTLADIN GALİBA
olsun arada bir gelsinler hep hüzünlenmek olmuyor ben gülmeyi çok seviyorum ama üzüldüğüm zaman dünyam kararıyor bu sabah inanki çok üzgündüm ama gitti ona güle güle dedim birdahada semtimize uğrama hele hele evime hiç gelme dedim iyi demişim demi
hafize yazdı:
andelib yazdı:
sevgili kardeşim ooooo gereksizse açmayıver sayfayı..başlıktan belli zaten konun içeriği.gerekli başlıklara gir.her sitede böyle şeyler vardır... eğer zamanını çok iyi değerlendireceksen bırakacaksın klavye tutmayı kitab okuyacaksın.kuran hadis okuyup ibadet edeceksin .başka nasıl olabilir ki..
interneti kaldıracaksın evden.insanın vaktini mutlaka boşa harcattırıyo.senin dediğin kadarını..yani saniyelerimizi..
hem birbirimizin hüzünlü sevinçli olduğunu bilmekte ne sakınca olabilir ki...
mümin müminin nasıl olduğunu sorması normaldir.....
sana kızıyomuşum gibi gelebilir.yazılar sert gibide gelebilir.bunları kızdığımdan yazmıyom..
bu forumu açanı haklı gördüğüm için yazıyom..kızma yani..
tamammı..
allaha emanet ol
dua et
Andelip bu gün onada gelmişler galiba ben inanıyorum ki oda gülmeyi seviyordur bu sitede her telden var arada eğlenmek şakalaşmak ta lazım bir an için yapmasaydım keşke dedim ama olsun