Gülüşü Yaralı
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.facebook.com
Aylar var siteyi ziyaret etmeyeli ne zamandır istiyordum nasib bu güneymiş..İçim sıkılıyor bunalıp üzülüyordum..Aklıma geldi sanki içimden bir ses aç dedi ve açtım ilk sayfada için mi sıkılıyor seni üzen bir sıkıntınmı var???? yazıyordu sanki bana sesleniyordu ...Evet beni çağırdı ve o duayı çok uzun zamandır okumadığım o duayı hatırlattı.Hala içim titiriyor.Rabbim bu mubarek günde tüm dualarınızı kabul etsin ve sizlerden ebeden razı olsun.Selam ve dua ile...
amin kardeşim amin.. ne güzel tevafuk olmuş... İnşaallah bende payımı almışımdır bu duandan... B)
amin kardeşim B)Paylaşımınız için Allah razı olsun....
Rabbim sabredenlerden eylesin..
inşaallah kardeşim.. bilmukabele B)Allah (c.c.) razı olsun kardeşim.
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin...
Senden başka ilah yoktur... Sen bütün noksanlıklardan münezzehsin... Şüphesiz ben nefsine zulmedenlerden oldum...
Rabbim, bizlerde Yunus (a.s.) gibi karanlıklar içindeyiz , dardayız.Hayırlısı ile bizleride selamete , huzura erdir. Bizleri ve çocuklarımızı ve tüm gençlerimizi hayırlısıyla doğru yola ilet.Bizlere güzel ahlak hidayet et ve cümle kötü huylarımızı gider.AMİN...
Bu mübarek gün ve gecenin hürmetine dualarımızı kabul eyle RABBİM.
Hayırlı kandiller.
amin inşaallah cümlemizden kardeşim B)LA ILAHE ILLA ENTE SUBHANEKE INNI KÜNTÜ MINEZZALIMIN...
Senden başka ilah yoktur... Sen bütün noksanlıklardan münezzehsin... Şüphesiz ben nefsine zulmedenlerden oldum...
ALLAH razı olsun..
amin inşaallah cümlemizden kardeşim B)LA ILAHE ILLA ENTE SUBHANEKE INNI KÜNTÜ MINEZZALIMIN...