Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şu anda kendinizi nasıl hissediyorsunuz? (1 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba kardeşlerim...biliyorsunuz uzun zamandır sıkıntılıyım..kendime gelmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.hatta bunun için uzman yardımı alıyorum..merak ediyorum acaba siz şuan kendinizi nasıl hissediyorsunuz...ben başlayım: şimdilik iyiyim ama kendimle başbaşa kalınca aklıma kötü kötü şeyler geliyor...bu halime çok şükür...haydi şimdi siz söyleyin...psikolojiniz nasıl şuan...mutlu musunuz? endişeli mi? heyecanlı mı? karamsarlık mı sardı dört bir yanınızı? ...............:T :H

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
s.a kardeşim inşallah aradığınız huzuru bulursunuz bende genel anlamda demeyimde şu an yeni namaz kıldığım için huzurlu ama bi kaç sorun olduğu içinde biraz düşünceli insan olduğum içinde birazcık hüzünlü işte böyle kardeşim allaha emanet ol

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
her insanın yapısal bir takım özellikleri vardır...bazen ben de fıtratım gereği sessizliği yalnızlığı çok severim....yalnızlık da insana hüzün duygusunu veriyor işte...sağol kardeşim...hep huzurlu ol inşallah...

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Andolsun ki biz insanı (yüzyüze geleceği nice) zorluklar (sıkıntı) içinde yarattık." (Beled 90/4)

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
her insanın yapısal bir takım özellikleri vardır...bazen ben de fıtratım gereği sessizliği yalnızlığı çok severim....yalnızlık da insana hüzün duygusunu veriyor işte...sağol kardeşim...hep huzurlu ol inşallah...

ya ewt bende yalnızlığı seviyorum neden bilmiyorum ama sessizlik garip bişey okadar şey düşünüyorum ki başka bi dünyada gibi galiba konuşarak halldemediklerimizi düşünerek çözüyoruz sende hep huzurlu ol kardeşim slm ve dua ile:H

azizim73

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun bizlerde iyiyiz fazla dert etmeye değmez bu hayat nasılsa kalıcı bişey yok bakii olana bakmak gerekir...

nur_gül84

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ben çoooooooooooooooook iyiyim çok huzurluyum çok mutluyum çünkü Allah a şükür sağlığım yerimde,elimiz ayağımız tutuyo,Rabbim rızkımızı gönderiyo,biz günah işlesekte bizi affediyo.Bizim Rabbimiz sonsuz merhamet sahibi.Yani kısacası hayat çok güzel tabi ki bakış açısı biz hep sıkıntıları görürsek mutsuz oluruz.Her zaman pozitif düşünmeliyiz.Müslüman hiç bir zaman ümidini yitirmez.Herkesin mutlu huzurlu ve sağlıklı olması dileğiyle...Allah a emanet olun.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ben çoooooooooooooooook iyiyim çok huzurluyum çok mutluyum çünkü Allah a şükür sağlığım yerimde,elimiz ayağımız tutuyo,Rabbim rızkımızı gönderiyo,biz günah işlesekte bizi affediyo.Bizim Rabbimiz sonsuz merhamet sahibi.Yani kısacası hayat çok güzel tabi ki bakış açısı biz hep sıkıntıları görürsek mutsuz oluruz.Her zaman pozitif düşünmeliyiz.Müslüman hiç bir zaman ümidini yitirmez.Herkesin mutlu huzurlu ve sağlıklı olması dileğiyle...Allah a emanet olun.

MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH...NE KADAR OLUMLU Bİ İNSANSINIZ...UMARIM BİR GÜN BEN DE SİZİN KADAR NEŞELİ OLMAYI BAŞARIRIM...BU SİTEYİ AÇTIĞIM İYİ OLMUŞ..SİZİN KADAR NEŞELİ Bİ İNSAN TANIDIM MUTLU OLDUM ŞİMDİ...:K:KSELAMLAR...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
bıraz yorgundum ama gectı
şükür kendımı ıyı hızzedıyorum
üstelik şu an koşu bılem yapabılırım :)
allah daım huzur versın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
bıraz yorgundum ama gectı
şükür kendımı ıyı hızzedıyorum
üstelik şu an koşu bılem yapabılırım :)
allah daım huzur versın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

WAYYY BEEE.....:KKOŞU BİLEM YAPABİLİRSİNİZ DEMEKKİ...BUGÜN OKUL MÜDÜRÜM BİLE ÇOK ÇOK YORGUN GÖRÜNDÜĞÜMÜ SÖYLEDİ...EBNİM OKULUMDA 53 ÖĞRETMEN VAR BU KADAR ÖĞRETMENİN ARASINDA BENİM YORGUNLUĞUMU FARKETMİŞSE....DEMEM O Kİ RUH HALİM DIŞ GÖRÜNÜŞÜME DE YANSIYOR...KEŞKE BEN DE KOŞU BİLEM YAPACAK KADAR ZİNDE OLSAM...:H

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
WAYYY BEEE.....:KKOŞU BİLEM YAPABİLİRSİNİZ DEMEKKİ...BUGÜN OKUL MÜDÜRÜM BİLE ÇOK ÇOK YORGUN GÖRÜNDÜĞÜMÜ SÖYLEDİ...EBNİM OKULUMDA 53 ÖĞRETMEN VAR BU KADAR ÖĞRETMENİN ARASINDA BENİM YORGUNLUĞUMU FARKETMİŞSE....DEMEM O Kİ RUH HALİM DIŞ GÖRÜNÜŞÜME DE YANSIYOR...KEŞKE BEN DE KOŞU BİLEM YAPACAK KADAR ZİNDE OLSAM...:H

sız öğretmen mısınız orayı kaçırmışım sanırım

evet şu yemekten son güç aldım:evet

ve pozetif düşünüyorum
hayat herşeye rağmen guzel ınanın:H

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Sizler Nasilsiniz?

Galiba, bitkilerin ve hayvanların ''tek bir dünyası'' var da sıra insana gelince, işler değişiyor... bazen benide sıkıntı basar bunalırım.. şu kainat
aynı anda idrakime kaç türlü yansır..Bir bakıyorum duygularımda,
madde ile mana
kesret ile tevhid
fanilik ile ebedilik
sınırlılık ile sonsuzluk
esaret ile hürriyet
zulüm ile adalet kavramları, yanyana içiçe kaynaşıp durmakta..sonra kendi kendime soruyorum, ben acaba hangi dünyada yaşıyorum..gerçek olan hangisi?
müşahhas mı, mücerretmi?
madde mi manamı?
Bir yanıma bakıyorum, orada ruhumu hararetle kavuran, madde alemi içinde inlerken görüyorum..
Diğer yanıma bakıyorum, beni, bir mana ve tevhid ailemi içinde, yücelmekte olan bir hayat hamlesi kuşatmış görüyorum..yani, bir tarafımda cehennemler kaynıyor, diğer yanımda cennetin açık kapılarını seziyorum..
Bir yanda, madde dünyasından bana,alev alev uzanan cehennemi işaretler,
Diğer tarafta ruhumu cezbeden cennet kokuları....
Yani kısacası güzel kardeşim...İnsanoğlu sağından ve solundan kuşatılmış durumda..cennetin ve cehennemin gölgeleri idrakimizi istila etmiştir, bu yüzdende bize burada rahat yok....selam ve dua ile...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Galiba, bitkilerin ve hayvanların ''tek bir dünyası'' var da sıra insana gelince, işler değişiyor... bazen benide sıkıntı basar bunalırım.. şu kainat
aynı anda idrakime kaç türlü yansır..Bir bakıyorum duygularımda,
madde ile mana
kesret ile tevhid
fanilik ile ebedilik
sınırlılık ile sonsuzluk
esaret ile hürriyet
zulüm ile adalet kavramları, yanyana içiçe kaynaşıp durmakta..sonra kendi kendime soruyorum, ben acaba hangi dünyada yaşıyorum..gerçek olan hangisi?
müşahhas mı, mücerretmi?
madde mi manamı?
Bir yanıma bakıyorum, orada ruhumu hararetle kavuran, madde alemi içinde inlerken görüyorum..
Diğer yanıma bakıyorum, beni, bir mana ve tevhid ailemi içinde, yücelmekte olan bir hayat hamlesi kuşatmış görüyorum..yani, bir tarafımda cehennemler kaynıyor, diğer yanımda cennetin açık kapılarını seziyorum..
Bir yanda, madde dünyasından bana,alev alev uzanan cehennemi işaretler,
Diğer tarafta ruhumu cezbeden cennet kokuları....
Yani kısacası güzel kardeşim...İnsanoğlu sağından ve solundan kuşatılmış durumda..cennetin ve cehennemin gölgeleri idrakimizi istila etmiştir, bu yüzdende bize burada rahat yok....selam ve dua ile...

ÖYLE BİR ANLATMIŞSINIZ Kİ İÇİNDE BULUNDUĞUNUZ DURUMU...DAHA DOĞRUSU İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUMU...TEŞEKKÜR EDERİM ...BAZEN İNSAN DÜŞÜNCELERİNİN TERCÜMESİ OLAMIYOR...SELAM VE DUA İLE..

nur_gül84

Kayıtlı Kullanıcı
MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH...NE KADAR OLUMLU Bİ İNSANSINIZ...UMARIM BİR GÜN BEN DE SİZİN KADAR NEŞELİ OLMAYI BAŞARIRIM...BU SİTEYİ AÇTIĞIM İYİ OLMUŞ..SİZİN KADAR NEŞELİ Bİ İNSAN TANIDIM MUTLU OLDUM ŞİMDİ...:K:KSELAMLAR...

NEŞELİ OLMAK ÇOKTA ZOR BİŞEY DEĞİL YETER Kİ BUNU İÇTEN İSTEYİN.:evet SİZİN NE DERDİNİZ VAR BİLMİYORUM İÇİNDEN ÇIKILMAYACAK Bİ SORUN DEĞİLDİR.HER SABAH UYANINCA HERKESTEN ÖNCE İLK KENDİNİZE GÜNAYDIN DEYİN.KENDİNİZİ ÜZMEYİN...HER ZAMAN SİZDEN DAHA KÖTÜ DURUMDA OLANLARI DÜŞÜNÜN O ZAMAN HALİNİZE ŞÜKREDERSİNİZ...KENDİNİZE İYİ BAKIN...ALLAH IM SİZE NEŞELİ OLMAYI NASİP ETSİN.DUALARIM BU YÖNDE...BY BY:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt