RECEB-I KAMER
Kayıtlı Kullanıcı
kaybolan yıllarmı
Ohoom yani ,sezen aksunun,severek dinledigim sarkisidir ben seni hiic cevirmiyorum verecek olsa,guzel olurda kimsenin verdigi yok biz de sarkisiyla yetiniyoruzkaybolan yıllarmı
ovv dinlemee recepp dinlemeee yani biraz aşırı berbatt :s bizim acemi öğrenciler gibi yahuu :/
al güzel kardeşimm bunu dinle yahuu başar dikici dinlee ercan ırmak dinlee ohh ney işte yahu vala üstekinden sonra ilaç gibi geldi
işin teknik kısmını ben anlamam sadece dinlerim demiş ya şair dinleyem bi hastalar gitsinde
ayy pardom şair bey affedin
olacak olacakk yakında sende anlıcan tekniğini dinleye dinleye ışık görüyom
Ohoom yani ,sezen aksunun,severek dinledigim sarkisidir ben seni hiic cevirmiyorum verecek olsa,guzel olurda kimsenin verdigi yok biz de sarkisiyla yetiniyoruz
Guzel olmasina guzel de,yaa,yaa ne oluyor onu anlamadim iste hani karsindaki susturmak icin denir ya,sizin kide aynen oyle olmustabi tabi güzel şarkı yaa yaa sağlık olsun efendim
saat geç oldu diyorum yorum yapmadan uyumalıyım diyorum ama elim durmadı ya da dilim mi demeli evvela ciddi söylüyorum yazı normal görünüyor hatta bu kez başka pc deyim işin garibi yazı yine normal görünmekte maksadınız tenkitse çeşmi ile söyleyin de çok hassas düşünmeyeyim yook susturmak için değil de hani yaa yaa tabi tabi babında demektir benim alfabeye göre dinlerim evet genel manada müzik profilim yok o an denilen anda ne geliyorsa aklıma dinliyorum..çoğu zaman ilahi oluyor şarkı olsa da forumda,burada yani paylaşmak çok hoşuma gitmiyor bu benim kanaati acizanem tabiki uff dolmuşum akşamdan beri yazmaya yazmaya birikmiş kelimeler hakim olamıyorum sözcüklere sözün özü ıslandı seccadem bilirim çook güzeldir çook..teşekkür ederim,hayırlı geceler..Guzel olmasina guzel de,yaa,yaa ne oluyor onu anlamadim iste hani karsindaki susturmak icin denir ya,sizin kide aynen oyle olmus
degil mi yaaa :D
Bakin simdi efendim anladigim kadariyla,ilahi seviyorsunuz.genelde paylasimlariniz bu yonde gordum
bu ilahi benden size olsun cok cok sevdigim ilahiler arasindadir :
Umarim begenirsiniz :
saat geç oldu diyorum yorum yapmadan uyumalıyım diyorum ama elim durmadı ya da dilim mi demeli evvela ciddi söylüyorum yazı normal görünüyor hatta bu kez başka pc deyim işin garibi yazı yine normal görünmekte maksadınız tenkitse çeşmi ile söyleyin de çok hassas düşünmeyeyim yook susturmak için değil de hani yaa yaa tabi tabi babında demektir benim alfabeye göre dinlerim evet genel manada müzik profilim yok o an denilen anda ne geliyorsa aklıma dinliyorum..çoğu zaman ilahi oluyor şarkı olsa da forumda,burada yani paylaşmak çok hoşuma gitmiyor bu benim kanaati acizanem tabiki uff dolmuşum akşamdan beri yazmaya yazmaya birikmiş kelimeler hakim olamıyorum sözcüklere sözün özü ıslandı seccadem bilirim çook güzeldir çook..teşekkür ederim,hayırlı geceler..