RECEB-I KAMER
Kayıtlı Kullanıcı
aaa ona hiç dikkat etmemiştim affet Allahım o nasıl bir renk öyle görme yetimi kaybedicektim az kalsın bida maviyi kullanmam daha dikkatli olurum
aaa ona hiç dikkat etmemiştim affet Allahım o nasıl bir renk öyle görme yetimi kaybedicektim az kalsın bida maviyi kullanmam daha dikkatli olurum
Allah muhafaza tevafuk az önce bi abiye geldim dedimki bugün sizin gününüz neden geldimki bu akşam fb li olmadan gitmem lazım bu evden teknik nedenlerden ötürü erteledim vazgeçmedim Mevlana Hazretlerinin etme şiiri geldi aklıma etmee deyince etmee diyor ya seslendiren zat ekliycem ekliycemallah kullandırtmış bence bi hayır arayıp fenere transfer olman gerek
recebi kamer duydum ki neyli çocukluk fotomu eklemeye azmedip sonradan vazgeçiyormuşsunn
etmee eklee
Allah muhafaza tevafuk az önce bi abiye geldim dedimki bugün sizin gününüz neden geldimki bu akşam fb li olmadan gitmem lazım bu evden teknik nedenlerden ötürü erteledim vazgeçmedim Mevlana Hazretlerinin etme şiiri geldi aklıma etmee deyince etmee diyor ya seslendiren zat ekliycem ekliycem
işte buldumm neyde zaten üstad başar dikici serdar tuncer zaten muhteşem ötesi
veee ETMEE!
ne güzel işte nostalji yapıosun bu vesile ile eşrefpaşalılar o da güzel ya etme başlı başına bir şaheser..kelimeleri yetiremem onu anlatmaya..sözleri çok güzel manası çok güzel herşeyi güzel ya işte serdar abime zati laf yok o can o kurban zati
yılmaz erdoğandan da dinlemiştim o bağırıyodu etmee die
tmm yahu ne kızdın
çok suratsız geldinde ondan dedim zati
yook sana öyle gelmiştir herhangi bi surat işareti de yoktu ama
yook sana öyle gelmiştir herhangi bi surat işareti de yoktu ama
Hiçbir surat işareti olmadığından suratsız gelmiş olmasın
Bunun üstüne, üstüne basa basa etmeyi belli edişiniz veyahut..
Kuzum yazam mı dahaa zanlının suçlarını