Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
bugun kötü bir gün geçiren ve canı sıkkın olan tüm kardeşlerime hediye ediyorum....
bugun kötü bir gün geçiren ve canı sıkkın olan tüm kardeşlerime hediye ediyorum....
heralde iyim uzun bir süre diyemicemBehiye kardeşim nasılsın? Günün iyi geçmiştir inş :a03:
heralde iyim uzun bir süre diyemicem
saol sorduğun için
inan şuanda yaşadığım durumu yaşamaktanda mide ağrıma bile razıyımNiye kardeşim, miden iyiye gitmiş sanırım, mesajında görmüştüm, başka birşey mi oldu canınızı sıkan?
inan şuanda yaşadığım durumu yaşamaktanda mide ağrıma bile razıyım
sadece foruma yazamıcağım bi durum değil.............
ah canımya bende ne oldu bi anlasam inan baş ağrısında ölmek üzereyim bide kendimi güçlü zannederdimhayda neler oluyor görmeyeni
inan şuanda yaşadığım durumu yaşamaktanda mide ağrıma bile razıyım
sadece foruma yazamıcağım bi durum değil.............
ah canımya bende ne oldu bi anlasam inan baş ağrısında ölmek üzereyim bide kendimi güçlü zannederdim
Adına üzüldüm kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun inş..
Ama unutma ki hepimizin derdi var be kardeşim.. İnan ki benim de içim öyle daralıyor ki.. Tarif edemem.. Ama Rabbime sayısız şükürler olsun, O kulunun yüzüne bakıyor..
geçmiş olsun dert etme geçer inş
yok canımya hayatın imtihan olduğunu çok iyi bilirim boş ver canım ya öylesine yazdım farzet
Adına üzüldüm kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun inş..
Ama unutma ki hepimizin derdi var be kardeşim.. İnan ki benim de içim öyle daralıyor ki.. Tarif edemem.. Ama Rabbime sayısız şükürler olsun, O kulunun yüzüne bakıyor..