Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şu an acilde olan arkadaşımın dualarınıza ihtiyacı var! (1 Kullanıcı)

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm kardeşim
Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah.acil şifalar nasip etsin.inanıyorum ki hiç bişey olmıycak.ikiside sağlıkla hayırlısıyla kurtulucak inşallah.3 tane ayetel kürsi okudum.100 ya şafi okudum.rabbim ağlatmasın inşallah.selametle rabbimize emanet​

Allah razı olsun.ağzına sağlık canım.sen de onlar için ne kadar zor olduğunu tahmin edersin.ilk bebekleri.inşaallah annesiyle sağlıkla bir araya gelirler.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
ablamızın yar ve yardımcısı olsun rabbim durumdan bizi haberdar ederiseniz mutlu oluruz..iii haberleri ile tabi ki..
selam ve dua ile..

amin canım.sen nasılsın,epeydir birbirimizi göremedik.
kız kardeşiyle görüştüm kendine gelmiş ama diğer durumunda bir değişme yok.inşaallah hayırlı haberlerini hep birlikte alırız.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.ağzına sağlık canım.sen de onlar için ne kadar zor olduğunu tahmin edersin.ilk bebekleri.inşaallah annesiyle sağlıkla bir araya gelirler.
ecmain olsun kardeşim.bilmemmii dünyanın en zor sınavı.ama inşallah iyi olucaklar.içime öyle doğuyu.elifimin iyi haberlerini aldığımız gibi onlarında iyi hayırlı sağlıkla evlerine döndüklerinin haberini alıcaz inşallah.rabbim bizimle beraber ben eminim.takdir rabbimizin.selametle kardeşim​

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar dualarınızı bekliyoruz.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
halen hastanede yatmakta olan arkadaşım ve bebeği için dualarınızı bekliyoruz arkadaşlar.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim tez şifala nasip etsin inşallah bu mübarek günde açılan eller hürmetine.Amin

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam canım kardeşim
Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmesini nasip etsin inşallah. forumu ben yeni gördüm. kusura bakma
Rabbim cuma hürmetine kardeşimize şifa ver Amin

100 Ya ŞAfi okuycam kardeşim. Şifa olsun inşallah.Allah'a emanet ol. Hayırlı cumalar

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam canım kardeşim
Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmesini nasip etsin inşallah. forumu ben yeni gördüm. kusura bakma
Rabbim cuma hürmetine kardeşimize şifa ver Amin

100 Ya ŞAfi okuycam kardeşim. Şifa olsun inşallah.Allah'a emanet ol. Hayırlı cumalar

Allah razı olsun canım.2 gündür haber alamadım dün telefonu kapalıydı.merak ediyorum durumunu.Rabbim cümlesiyle beraber kurtarsın hayırlısıyla inşaallah.

mir_erhan

Moderator
Yüce Rabbim en kısa zamanda kardeşimizi sağlına kavuştursun ve hayırlı bir kapı açsın inşallah...
...Rabbim yalvarmak ve dua için kalkan ellerimiz geri çevirmesin inşallah....

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi arkadaşlar geldi.durumunda düzelme yok.bünyesşi zayıf olduğu için tedaviye ceva vermiyormuş.2 hafta daha yatacak.duadan başka çare yok.Rabbim yardım etsin.

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
ay canım benim ya afyanur ablanın yigenini okumuştum bekleniyordu dogumu.
üzüldüm şimdi ya rabbim bu mübarek günün hürmetine acil şifalar versin kardeşim. ya
allah yar ve yardımcıları olsun. amin.
selam ve dua ile..

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim korur onları inşallah.hayırlısıyla kurtulucaklar inşallah.duaya devam...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Rabbim bu Mübarek Cuma gününde kardeşimize acil şifalar versin inşaAllah
Bebeğide kendine iyi olur hayırlı haberlerini tez zamanda alırız Rabbim yar ve yardımcıları olsun anne ve bebeğin çok üzüldüm Rabbim ailesinede sabır versin zor bir dönem ama inşaAllah sonu güzel olur...Amin

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Rabbim bu Mübarek Cuma gününde kardeşimize acil şifalar versin inşaAllah
Bebeğide kendine iyi olur hayırlı haberlerini tez zamanda alırız Rabbim yar ve yardımcıları olsun anne ve bebeğin çok üzüldüm Rabbim ailesinede sabır versin zor bir dönem ama inşaAllah sonu güzel olur...Amin

aleyküm selam amiin inşallah

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
okurken cok ama cok uzuldum, Rabbim insallah sagliklarina kavusmalarini nasip eder,dualarim onlarla,Rabbim kabul etsin dualarimizi,Amin.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
amin canım.sen nasılsın,epeydir birbirimizi göremedik.
kız kardeşiyle görüştüm kendine gelmiş ama diğer durumunda bir değişme yok.inşaallah hayırlı haberlerini hep birlikte alırız.

evet ablam uzun zamndır sık sık giremiyorum :( hamdolsun ben iyiyim sen nasılsın bebişimiz nasıl kocaman kocaman öpüyorum küçük mücahidmizin gül yanaklarından.inşa-ALLAH rahatsız olan ablamızda bi an önce ii olur.rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin.

OkanDemir

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yar ve yardımcısı olsun .O ol demeden hiçbirşey olmaz inşallah şifa bulur bebeğiyle beraber sağlıklı huzurlu bir ömür geçirirler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt