Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bak kardeşim sözlenmişsin daha yolun başındasın gel etme eyleme evlenip yuva kurup çoluk çocuğa karışıp ne yapacannnn..........dersem sakın ciddiye alma en iyisini yapmış oluyorsun ne güzel ben biraz espirili bir şekilde tebrik etmek istedim sizi :a03: Allah c.c. tamamınıda nasip eder inşaAllah hayırlı olsun hakkınızı helal edin :a15:
selamün aleyküm edacım.hayırlı bir haberle döndüğüne çok sevindim.tebrik ederim canım.Rabbim 2 cihandada mutlu etsin.darısı tüm bekar kardeşlerimizin başına.Allaha emanet ol güzel kardeşim.
selamun aleyküm edacım
çok sevindim senin adına.Rabbim inşallah sonuna kadar daim etsin hayırlısıyla.hakkında hayırlısı olsun.en kısa zamanda yuvanızı kurup hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle ağız tadıyla afiyetle huzur ve mutlulukla hidayetle sevdiklerinizle ve hayırlı evlatlarla bir yastıkda yaşlandırsın inşALLAH.darısı tüm bekarlarımıza olsun inşALLAH kardeşim.selam ve dua ile rabbimize emanet olun