Esselamu aleykum,
Birgün bir yerde bir nick gördüm TÜRBANA HAYIR diye,merak ettim kibarca sordum dedim hayırdır kardeşim niye böyle bir nick seçme ihtiyacı duydunki? dedi sana birşey soracağım sen Muhammed in bir sürü kadınla evlenmesini doğru buluyormusun? hiç tereddüt etmedim bile dedim evet peki Ayşe diye biriyle evlenmiş daha küçükmüş kız hemde arkadaşının kızıymış biliyonmu bunu tasvip diyonmu? dedi, dedim evet,yani onaylıyormusun dedi? kesinlikle dedim,nasıl yani dedi.Bak dedim Allahu Teala Kur'anı kerimde diyorki <<Peygamber size ne getirdiyse alın>> demekki bu yaptıkları işler Allah Rızası gözetilerek yapılmış işler,Ayrıca kapanmaları için müslüman kadınların kesin emir var Kur'an da Allah emrediyor dedim,güldü bana nerde var dedi?sordum sen hiç kur'an okudunmu bunları bana ezberdenmi söylüyorsun dedim,ya ben internette bir site var oradan bakıyorum dedi,evinde varmı peki ?cevap yok,Peygamber efendimizin hayatını biliyormusun?cevap yok,Allah a inanıyormusun?cevap inanıyorumda demem inanmıyorumda demem.Buyrun siz karar verin.
Bir gün namaz kılmayan bir arkadaşıma maruf yapıyorum söz kabeden açıldı bana dediki Orası Peygamber efendimizin evi değilmi orada rahat yaşasın diye yaptılar.
Yani demem oki cahillik diz boyu,bir şeye karşı neden karşı belli değil,müslümanmısın Kocaman bi ELHAMDÜLİLLAH namaz yok,oruç millet tutuyor diye tutuyor ayıplanmasın maksat,faiz var,zina var,ramazan harici içki var,Allah (c.c) cümlemiz akıl versin yahu sen şefaat etsin diye ayağına kapanacağın Peygamberini neyle suçluyorsun,İnanın sokakta açık birinin yanından geçsem cehennemin alevi yüzüme vuruyor sanki öyle oluyorum.Desemki kardeş kapan olmayacak o bir kadın ,bilinçli kadınların bu konuda hassas olması ve bu şekilde gördüklerine maruf yapması lazım.Nolur Mevlanın Rızasını arayacaksanız nefsinize zor da gelse karşınızdaki kızsada maruf yapın O anda yediğiniz fırça belki yüzünüzü kızartır ama Anında günahınız silinir cennette sizin için birşeyler yapılır(köşk vs.gibi).Selametle kalın...