Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Söyle O Kuluma (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
BİR GÜN HZ.MUSA(as) BİR DAĞIN TEPESİNE DOĞRU YOLA ÇIKAR.ALLAH'IN HUZURUNA ÇIKACAKTIR.YOLDA BİR ÇOBAN GÖRÜR.ÇOBAN SORAR YA MUSA NEREYE GİDİYORSUN?
HZ.MUSA(as):
ALLAHÜ TEALA İLE GÖRÜŞECEĞİM..
ÇOBAN:
YA MUSA ALLAH'A SORARMISIN BENDEN RAZIMI? VE BEN CENNETLİKMİYİM CEHENNEMLİKMİYİM SEN Kİ BİR PEYGAMBERSİN SANA BUNUN CEVABINI SÖYLER. der.
HZ.MUSA(as):
TAMAM der.
HZ.MUSA(as) ALLAHÜ TEALA İLE GÖRÜŞTÜKTEN SONRA SORAR
HZ.MUSA:
YA RABBİ YOLDA BİR ÇOBANLA KARŞILAŞTIM SORDU ALLAH BENDEN RAZIMI VE BEN CENNETLİKMİYİM CEHENNEMLİKMİ DİYE.
ALLAHÜ TEALA BUYURUR:
YA MUSA O KULUMA SÖYLE BEN ONDAN RAZI DEĞİLİM VE O KULUM CEHENNEMLİKTİR.
HZ.MUSA(as) GERİ DÖNER HUZURDAN VE YOLDA KENDİSİNİ BEKLEYEN ÇOBANI GÖRÜR.
ÇOBAN:
YA MUSA ALLAHÜ TEALA NE BUYURDU
HZ.MUSA(as) İLK ÖNCE KONUŞAMAZ.
ÇOBAN TEKRAR TEKRAR SORUNCA SÖYLEMEK ZORUNDA KALIR.
HZ.MUSA(as):
ALLAH BUYURDU Kİ:
O KULUMA SÖYLE BEN O KULUMDAN RAZI DEĞİLİM VE O KULUM CEHENNEMLİKLER ARASINDADIR..

ÇOBAN HOPLAMAYA ZIPLAMAYA SEWİNMEYE BAŞLAR.OKADAR MUTLU OLURKİ SEVİNCİNDEN NE YAPACAĞINI ŞAŞIRIR.
HZ.MUSA(as):
YANLIŞ ANLADIN HERALDE SÖYLEDİKLERİMİ DER.BEN CEHENNEMLİK OLDUĞUNU SÖYLEDİM SANA DER.
ÇOBAN:
EVET DER ANLADIM.ALLAH BANA KULUM DEMİŞ BENİ KULLUĞA KABUL ETMİŞYA BU BANA YETER DEMİŞ..

ALLAHÜ TEALA HZ. OKADAR MERHAMETLİKİ HZ.MUSA (as) SESLENİR YA MUSA O KULUMA SÖYLE O ARTIK CENNETLİKTİR VE BEN ONDAN RAZIYIM DER..

MEVLAMIZA HAKKIYLA KUL OLANLARDAN '' O '' NUN KENDİSİNE KUL OLARAK KABUL ETTİKLERİDEN EYLESİN BİZLERİDE RABBİM..

AMİN!!!

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Amiiin inşallah.
Allah razı olsun selam ve dua ile...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Allahim Lütfunda Hoş Kahrinda

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum,

Ya Rabb, Bizide Kulun olarak kabul eyle, Bütün Dualarımız senin için Merhametine sığınıyoruz, Bizim de Soracak bir Peygamberimiz var, O ki Şehitlerin sultanı, Alemlere Rahmet olarak inen Nurundan Yarattığın nur, Bizde Ona Soruyoruz Bizide Kulun olarak kabul ediyormusun ya rabb :(

nolur amin deyin amin deyinki allah topluca yapılan duaları kabul eder

Rabb'im hepimizden raziolsun:(
Selamun aleykum

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
çok Duygulandim çok Güzeldi.sağolun.selametle

Mevlamiza Hakkiyla Kul Olanlardan '' O '' Nun Kendisine Kul Olarak Kabul Ettikleriden Eylesin Bizleride Rabbim..

Amin

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN ECMAİN

s.a Ablacım emeğine sağlık ALLAH razı olsun MEVLA bizleri kendine hakiki kul Efendimiz (s.a.v.) e hakiki ümmet olmayı nasip eylesin selam ve dua ile a.e.o.​

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
çokçok güzelll bir paylaşım Allahcc razı olsun ablacım çok duygulandım okurken çok sagol Ellerine Emeğine Yüreğine sağlık..Selametle..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum,

Ya Rabb, Bizide Kulun olarak kabul eyle, Bütün Dualarımız senin için Merhametine sığınıyoruz, Bizim de Soracak bir Peygamberimiz var, O ki Şehitlerin sultanı, Alemlere Rahmet olarak inen Nurundan Yarattığın nur, Bizde Ona Soruyoruz Bizide Kulun olarak kabul ediyormusun ya rabb :(

nolur amin deyin amin deyinki allah topluca yapılan duaları kabul eder

Rabb'im hepimizden raziolsun:(
Selamun aleykum

DUALARINA AMİN RABBİM KULUM DESİN GERİSİNİN HİÇ ÖNEMİ YOK :gulegule

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt