Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sorularla islamiyet gen yönetimine teşekkür ederim (1 Kullanıcı)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu. daha önce sorularla islamiyet in soru bölümüne bi_iki sorum olmuştu.ama e_maille cevap gelmemişti.bu nedenle;forum açıp,soru sormaya karar verdim.kural ihlali yaptığımın farkındaydım,ama mecbur kaldım.konum kapatılmak zorunda kalındı. benim bu davranışım birdaha tekrarlanmayacak inşallah.ve buradaki tüm üyelere de mesajım,sorular bölümüne soru sormakta ısrar edin .sorunuzu;yeni konu açarak,insanların doğru-yanlış fikirleriyle hayatınıza yön vermeyin,kaynaksız cevaplara prim vermeyin . Ben bunları önce kendi nefsime söylüyorum inşallah.. selam ve baki dualarımla..

********************************************ALINTIDIR:^^^^^^^^^​
kıymetli kardeşimiz ALLAH celle celalühu akrabanız hakkında her şeyin hayırlısını versin.inşaALLAH hayırlı ve güzel haberlerinizide alırız mevlamın izni ile.sizinde belirttiğiniz gibi sanal alemdeki soru ve cevaplara fazla itimat edemeyiz.kaynak yada delil,kimden nakledilmiştir bazı sorunlar yada bozuk fikirler oluşuyor bu konuyu sizinde bildiğiniz gibi çevrenizdeki değerli ve donanımlı hocalarımızla istişare edelim.selametle kalınız kardeşim.bizi anlayacağınızı ümid eder ve bu vesile ile aşagıdaki açıklamayıda cümlemize hatırlatırız.selametle kalınız................................................... ..................sorularla islamiyet..!selamünaleyküm sevgili kardeşlerimiz aşağıda belirtilen madde doğrultusunda hak verirsiniz ki yasaklama getirilmiştir.açıkça izahı yapılmıştır,idrak edebilenlerden olmak duası ile.verilen link'te sorularınızı sorabilir veya sorduğunuz soruların aynısını cevapları ile kaynaklara dayalı olarak takip edebilirsiniz.hatırlatma :Yeni üye kuralları2:cool: Defalarca uyarmamıza rağmen halen forum içersine sorular sorulmaktadır. Biz forum içersine soru sorulmasını yasaklamıştık, bunun sebebi ise, farklı fikirler oluştuğu için biri çıkıp "Bence günah değildir, Bence birşey olmaz yani şundan dolayı şöyle olur çünkü, ama böyle olursa benim fikrimce olmamalıdır yani niye caiz olmasın ki" gibi saçmalıklar meydana gelebiliyor. Kişilerin kendi fikirlerini beyan etmesi güzel birşeydir. Ama konu dini konular olunca hassas bir konu olduğu için bunun vebali ağır olur. Bence sence onca gibi kelimelerle ifade edilmesi çok sakıncalıdır.Konu hakkında bilgi sahibi olan kişiler elbette kaynaklarıyla konuya cevap verebilir. Biz konu hakkında bilgi sahibi olmayan kişilerin cevap vermemesini, özellikle yukarıda da belirtildiği gibi "BENCE" kelimesini kullanarak yorum katmamasını rica ediyoruz.

adres : Sorularla islamiyet, ?slami bilgiler, Dini bilgiler, soru ve cevaplar, islami sorular, Sorularla islamiyet, Sorularla islam, dini sorular, Diyanet bakanl???n?n sorular?, Kuran ile ilgili sorular, cevaplar, islami sorulara cevap, Han?mlara Özel sorulaSoru Sor,

Sorularla islamiyet, Soru Gönder, ?slami soru cevap, islami bilgiler, dini sorular ve cevaplar, islami sorularNas?l Soru Sorulur , Sorularla islamiyet , Dini bilgiler , soru ve cevaplar , islami sorular , islam way , S?kça sorulan sorular ,

Sorularla islam , islami sorular , Diyanet bakanl???n?n sorular? , Kuran ile ilgili sorular , cevaplar , islami sorular

ALLAH Cc RAZI OLSUN YÖNETİMDEN.
SORUMUN CEVABINI SAYENİZDE BULDUM İNŞALLAH..

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.selametle kalınız.konuya hayrımız dokundu ise ne mutlu bize.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:)

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:)

ALLAH Cc gecenizi mübarek eylesin,

bu sitenin cemaati de bizleriz inşallah.:a41:

namaz kılanlarla muhabbetten uzak kalmamak dualarımla..
bir canlıyı sıkıntıdan kurtarana ,Yardımcı olanlara,ALLAH cc da yardımcı olacaktır inşallah..
selam ve baki dualarımla..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt