selamun aleykum ıkı sorum olucak bırıncısı namazla ılgılı kaza namazlarını sunnetle bırlestırılebılecegını ogrendım ornegın: ıkındı namazını kılıcam ıkındı namazı 8 rekat 4 rekat sunnet 4 rekat farz dıye nıyet edıyoruz normalde fakat (ıkındı namazının sunnetınde )niyet ettım allah rızası için ilk kazaya kalmış ıkındı namazının farzını kılmaya dıye nıyet edıp ıkındı namazının sunnetını kılmıs oluyorum bu sekılde nıyet edılınce hem eskı kazalarımı tamamlamıs oluyrum hemde ıkındı namazının sunnetını kılmıs oluyorum bu dogrumu ............
ıkıncı sorum ben kuranı kerım bılmıyrum yanı arapca okuyamıyorum ogrenene kadar turkcesını okumam yanlısmı yanı Yasın
2. Vel kur'anil hakiym
3. İnneke le minel murseliyn
seklınde okuyorum
boyle okumamam gerektıgını arapcadan daha duzgun okunabılcegını boyle okununca harflerde hata oldugunu uzatmaların oldugunu yanı yanlıs okuyup gunaha gırmektense arapca ogrenene kadar okumamam gerektıgını soyleyen var bu sekılde okuyunca ben gunahamı gırıyorum tabıkı arapca ogrenmeye gayret gosterıyorum fakat bu sekılde okuyan ınsan o kadar cokkı kafam karısmıs durumda herkez arapca bılmıyor ama boyle okumak hıc okumamaktan daha ıyı degılmı CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM ALLAHA EMANET OLUN ALLAH RAZI OLSUN........
ıkıncı sorum ben kuranı kerım bılmıyrum yanı arapca okuyamıyorum ogrenene kadar turkcesını okumam yanlısmı yanı Yasın
2. Vel kur'anil hakiym
3. İnneke le minel murseliyn
seklınde okuyorum
boyle okumamam gerektıgını arapcadan daha duzgun okunabılcegını boyle okununca harflerde hata oldugunu uzatmaların oldugunu yanı yanlıs okuyup gunaha gırmektense arapca ogrenene kadar okumamam gerektıgını soyleyen var bu sekılde okuyunca ben gunahamı gırıyorum tabıkı arapca ogrenmeye gayret gosterıyorum fakat bu sekılde okuyan ınsan o kadar cokkı kafam karısmıs durumda herkez arapca bılmıyor ama boyle okumak hıc okumamaktan daha ıyı degılmı CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM ALLAHA EMANET OLUN ALLAH RAZI OLSUN........