aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
Pardon Ayni Anda Yazmişiz Galiba
Hoşgeldiniz kardeşim..Hayırlı, bereketli geceler olsun inşallah..B)
Pardon Ayni Anda Yazmişiz Galiba
Hoşgeldiniz kardeşim..Hayırlı, bereketli geceler olsun inşallah..B)
UNUTULDUM DİYE KARDEŞİM
ŞAKA ŞAKA GÜZEL KARDEŞİM SİZ DEVAM EDİN HAKKINIZI HELAL EDİN
Nasilsin Aliye Kardeşim?
Hayırlı nurlu geceler kardeşlerim Rabbimin magfireti üzerinizden hiç eksilmesin ...
Allah a emanet ediyorum baki muhabbetle inşaallah.
Hamdü senalar olsun Rabbimize kardeşim..Siz nasılsınız?
ESTAFİRULLAH KARDEŞİM ÜZÜLMEYİNİZ BAKTIM GÜZEL GÜZEL YAZIYORSUNUZ BENDE ARAYA GİRMEDİM KARDEŞİM BU ARADA NİĞDELİ KARDEŞİM SİZİ ÇAĞIRDI KARDEŞİMAma güzel kardeşim olur mu hiç öyle şey? Siz bir daha yazmadınız. Ben bir daha oyunda göremeyince üzüldüm Unutmak olur mu hiç?
Hayırlı nurlu geceler kardeşlerim Rabbimin magfireti üzerinizden hiç eksilmesin ...
Allah a emanet ediyorum baki muhabbetle inşaallah.
BEN KENARDA AĞLIYODUM DUYMADIM
YASEMİN
RABBİME ÇOK ŞÜKÜR
ESTAFİRULLAH KARDEŞİM OLURMU ÖYLE ŞEY NE HAKKI BUYRUN OLURMU ÖYLE ŞEYHakkını aldıysam hakkını helal et kardeşim B)
Ağlama biz sana kıyamayız
hayırlı geceler :gulegule
Rabbimiz c.c iyiliğinizi daim eylesin inşallah kardeşim..B)
Selamün Aleyküm canım kardeşim.. Çıkıyor musunuz? Rabbimiz c.c gecenizi hayırlı, bereketli, feyizli eylesin inşallah..Güzel dualarınıza amin ecmain olsun inşallah canım kardeşim..Dualarımda daimsiniz..Mevlam yar ve yardımcınız olsun her daim..Rabbimize emanetsiniz siz de inşallah..Selam, dua ve baki kardeşlikle inşallah..
AMİN KARDEŞİM.CÜMLEMİZİN İNŞALLAH.SİZLERE HAYIRLI GECELER.RABBİME EMANET OLUN....
Size de hayırlı, nurlu ve bereketli geceler olsun inşallah kardeşim B)
Mevlamıza emanetsiniz inşallah..Allah c.c yar ve yardımcınız olsun..B)
SELAMÜN ALEYKÜM MÜCAHİDE KARDEŞİM SİZİNLE GÖRÜŞE BİLME YERİMİZ OLAN CEVDET ABİNİN FORMUNA BUYUR EDEYİM SİZİ NASILSINIZ GECENİZ HAYIRLI BEREKETLİ NURLU OLSUN MÜCAHİDE KARDEŞİM BU SEFERDE BEN BAŞLIYAYIM
ALİYE
ALEYKÜM SELAMEKREM
S.A....