Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON TEK HARF BULMACASI (1 Kullanıcı)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Evet canım kardeşim haklısın :(:( O da ayrı bir yara içimizde gerçekten...

Nurullah, babamın halasının oğlu..Nur damlası

Hayrünnisa B)

öyle kardeşim rabbim ahirette görmeyi nasip etsin inşallah

sevdiğim bir arkadaşımın adı

ardaB) diyelim gül tanem

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün aleyküm Nur damlası, Rabbimize emanetsin inşallah canım kardeşim..Hayırlı, nurlu ve bereketli geceler olsun inşallah..Bu arada Rabbimiz c.c acil şifalar versin yazdığın konudan dolayı inşallah Nur damlam:( Ondan yana da her daim duamızdasın, duamdasın canım kardeşim..Rahman ve Rahim olan Mevlamıza emanetsin inşallah..Selam ve duaların en güzeli ile.Keberimizden de sana nur kokulu selamlar var:evet.Bunlar sana güzel kardeşim..B)

guller.jpg

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Nur damlası, Rabbimize emanetsin inşallah canım kardeşim..Hayırlı, nurlu ve bereketli geceler olsun inşallah..Bu arada Rabbimiz c.c acil şifalar versin yazdığın konudan dolayı inşallah Nur damlam:( Ondan yana da her daim duamızdasın, duamdasın canım kardeşim..Rahman ve Rahim olan Mevlamıza emanetsin inşallah..Selam ve duaların en güzeli ile.Keberimizden de sana nur kokulu selamlar varBunlar sana güzel kardeşim..

guller.jpg

çok çok teşekkür ederim gül tanem ellerine güzel yüreğine saglık canım kardeşim gül sevdalısı kardeşim benim...:A kebere kardeşimede selamlar olsun
ne yazcağımı şaşırdım gül tanem benim
güzel rabbimize emanetsin inşallah gül tanesi
selam dua ve muhabbetle inşallah

99997mk.jpg

bu güllerde sana gül tanesi

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Bu da Keberden sana Nur damlam

gul36.JPG

İlhan olsun tabi Nur damlası Ben çıktım..Hayırlı geceler olsun inşallah Can Damlam..​

çok sagol kebere kardeşim rabbim senden razı olsun tabi canım kardeşim çık hayırlı geceler inşallah gül tanesi:gulegule

turuncusmallph2.jpg

kebere kardeşim bunlarda benden sana :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt